Gülperi Dizisi Haberleri

Gülperi'den Kadir'i yıkan sözler! Gülperi 29. yeni bölüm 1. fragmanı izle

Gülperi dizisinin 29. yeni bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şeyma’nın yaptıklarından dolayı öfkesi dinmeyen Gülperi, Kadir’e çok sert sözlerle çıkışırken hapishaneye giren Hasan’ı büyük tehlikeler bekliyor. Gülperi ise Kadir'e çok sert sözler söylüyor. Gülperi’nin sözleri karşısında Artemis’in teselli ettiği Kadir’in neler yapacağı ise merakla bekleniyor. İşte Gülperi 29. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 18-04-2019 23:08

Gülperi Kadir'e aşkını böyle ilan ediyor! Gülperi 28. yeni bölüm 3. fragmanı izle!

Gülperi dizisinin 28. yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerde oynadığı Gülperi'nin yeni bölüm fragmanında, Gülperi Kadir'e aşkını haykırıyor. Şeyma Kadir’den, Eyüp’se Gülperi’den vazgeçmiyor. Sürpriz bir isim Yakup Ağa’nın yerini söylerken Artemis, Eyüp tarafından rehin alınıyor. Ancak Gülperi ve Kadir'in mutluluğu Hasan'ın tutuklanmasıyla bozuluyor. İşte Gülperi dizisi 28. bölümden yeni fragman.

Magazin 11-04-2019 22:18

Gülperi dizisinde Hasan'ın vurduğu Kadir öldü mü? Gülperi 26. yeni bölüm 3. fragmanı izle

Gülperi dizisinin merakla beklenen 26. yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. Gülperi yeni bölümde izleyicileri şoke edecek bir gelişme yaşanıyor. Gülperi ve Hasan’ın da gelmesiyle heyecan giderek artarken, Hasan’ın silahından çıkan kurşun Kadir’e isabet ediyor. Kadir yediği kurşunla yere yığılırken, Hasan ve Gülperi’nin şoke olduğu anlar izleyenleri derinden etkiliyor. Peki Gülperi'de Kadir ölüyor mu? İşte Gülperi 26. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 29-03-2019 00:55

Gülperi'ye Yakup'tan şok saldırı! Gülperi dizisi 25. yeni bölüm fragmanı izle!

Gülperi dizisinin 25. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerde oynadığı Gülperi dizisinin 25. yeni bölümünde, Gülperi'yi şaşırtan bir teklif geliyor. Diğer yandan ise Hasan eski günlerine dönerken, yeniden kavgaya karışıyor. Gülperi’nin evlendiğini öğrenen Taşkın ailesinin tepkisi ise sert oluyor. Yakup’a karşı duran Gülperi,'nin 'Çocuklarımı sana yedirtmeyeceğim' sözleri dikkat çekiyor. İşte Gülperi 25. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 19-03-2019 01:42

Diğer Haber Etiketleri

Gülperi dizisi 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kadir'den Gülperi'yi şaşırtan itiraf!

Gülperi dizisinin 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gülperi yeni bölümde, Kadir geçmişle ilgili önemli itiraflarda bulunuyor. Eyüp’ün tehdit ettiği Seyit hasta yatağında Gökhan’dan af dilerken, Seyit’in babası olduğunu öğrenen Gökhan gözyaşlarına hakim olamıyor. İşte Gülperi 21. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 19-02-2019 00:55

Gülperi dizisinde flaş değişiklik!

Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen’in başrolünde oynadıkları Gülperi dizisinde yeni bir değişiklik yaşandı.

Magazin 18-02-2019 20:14

Gülperi'den şok fragman! 'Senin baban bir katil' Gülperi 18. yeni bölüm fragmanı izle!

Gülperi dizisinin 18. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay'ın dizisi Gülperi'nin yeni bölüm fragmanında, Gülperi, Kadir ve Eyüp arasında geçenleri öğrenmek istiyor. Hasan, Artemis’e “Senin baban bir katil!” sözleriyle büyük bir şok yaşatırken, çıkmaza giren Gülperi, Kadir’e inanmak istiyor. Artemis’in kaçırıldığı anlar heyecanı yükseltirken, Kadir’in Gülperi’nin kulağına söylediği sözler merakla bekleniyor. İşte Gülperi 18. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 29-01-2019 01:51

Gülperi'de Kadir'in yıkıldığı an! Gülperi 16. yeni bölüm fragmanı izle!

Gülperi dizisinin 16. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Eyüp’ün Gülperi ve çocuklarına kavuştuğu, Gülperi’nin büyük şok yaşadığı tanıtımda Kadir’in, “Onca kederin içinde kader gülmen için sebepler koyar araya. O sebep sensin, yoksa bir fotoğraf nasıl bu kadar aşk kokar!” sözleri izleyenleri duygulandırıyor. Nikahlarına giden Eyüp ve Gülperi’yi bir arada gören Kadir’in çaresizce onları izlediği anlar dikkat çekiyor. İşte Gülperi 16. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 25-12-2018 01:58

Gülperi dizisi 4. yeni bölüm fragmanı! Gülperi'nin evine polis baskını şoku!

Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in başrollerde oynadığı Gülperi dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'de Cuma akşamları ekrana gelen Gülperi dizisinin yeni bölüm fragmanında, Gülperi’nin Hasan’ın yerleştirdiği uyuşturucuyu aradığı tanıtımda Hasan’a “İnsan en çok sevdiğinden nefret ediyor. En çok ona öfkeleniyor, en çok ona kırılıyor. Ben seni nasıl sevmekten vazgeçmemişsem, sen de beni sevmekten vazgeçmemişsin!” sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 02-10-2018 01:34

Gülperi dizisi ilk bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu!

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Show TV'nin yeni dizisi Gülperi 1. bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu. Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin hikayesini anlatan Gülperi dizisi, Twitter'da TT listesine girdi. Dizi sosyal medyada Cuma akşamının en fazla konuşulan konularından oldu.

Magazin 15-09-2018 02:33

Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in Gülperi dizisi 1. bölümden yeni fragman! Gülperi konusu ve oyuncu kadrosu

Show TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Gülperi'nin 1. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in başrollerde oynadığı Gülperi dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. 1. bölümüyle 14 Eylül Cuma akşamı ekrana gelecek olan Gülperi'de, çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin hikayesi anlatılıyor. Gülperi dizisinin genel konusu nedir? İşte Gülperi 1. bölümden yeni fragman

Magazin 11-09-2018 01:53

Gülperi dizisinden ilk kareler yayınlandı! Gülperi ne zaman başlıyor?

Yapımını Tims&B'nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı yeni sezonun en iddialı yapımı "Gülperi"nin setinden merakla beklenen ilk kareler basına yansıdı. Show TV’de ekrana gelecek dizi Cuma günü yayınlanacak ilk bölümüyle yeni sezona damga vuracak!

Magazin 09-09-2018 20:39