Günay Karacaoğlu Haberleri

Yarım Elma'nın yıldızları Janset Paçalı ve Günay Karacaoğlu yıllar sonra buluştu! 22 yıl sonra aynı pozu verdiler

Günay Karacaoğlu geçtiğimiz günlerde yeni yaşını Baba Sahne’de kutladı. 2000'li yıllara damga vuran 'Yarım Elma' dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Janset Pacal partide Karacaoğlu'nu yalnız bırakmadı.

Magazin 15-03-2024 16:23

Korkma Ben Yanındayım dizi ekibini şoke eden olay! Dizi dünyasında görülmemiş bir durum yaşandı

Now TV'nin yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım'ın setinde yaşanan durum dizi ekibini çok şaşırttı. İlk bölümü cumartesi akşamı yayın hayatına başlayacak olan dizi ekibi bu sektörde daha önce görülmemiş bir durumla karşı karşıya kaldı. İşte detaylar...

Magazin 06-03-2024 19:06

Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh'un kızı güzelliğiyle büyüledi! Görenler 'Aynı annesi' diyor

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Mesut Komiser karakteriyle hafızalarımıza kazınan Şevket Çoruh başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekiyor. Özel hayatı da merak edilen ünlü ismin ilk evliliğinden 'Gülenay' adını verdiği bir kızı var. Şevket Çoruh'un kızı Gülenay duru güzelliğiyle dikkat çekiyor. Gören herkes 'Aynı annesi' diyor.

Magazin 16-10-2023 12:48

Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh eski eşi bakın kim çıktı! Yıllar sonra aynı dizide buluştular

Kanal D'nin rekortmen dizisi Arka Sokaklar'da 17 sezon boyunca Mesut Komiser'i canlandıran Şevket Çoruh, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor. En son Tetikçinin Oğlu dizisinde karşımıza çıkan Çoruh'un, yeni projesindeki detay dikkat çekti.

Magazin 09-10-2023 16:36

Günay Karacaoğlu

Günay Karacaoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Günay Karacaoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tetikçinin Oğlu'nun yıldızı Şevket Çoruh'un eski eşini görenler şoke oldu! Yarım Elma'nın yıldızı çıktı

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Mesut Komiser rolüyle hafızalara kazınan Şevket Çoruh ekranlara dönüş yaptı. Ünlü oyuncu, Tetikçinin Oğlu dizisinde İskender Karayurt (İsko) karakterini canlandıracak. Şimdilerde evli olan Şevket Çoruh'un eski eşini görenler gözlerine inanmadı. İşte o ünlü isim...

Magazin 11-04-2023 20:57

Şevket Çoruh eski eşi Günay Karacaoğlu'nun düğün pozuna yorum yapınca...

Günay Karacaoğlu, bir süredir aşk yaşadığı Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile evlendi. Başarılı oyuncunun nikahtan pozuna eski eşi Şevket Çoruh yorum yaptı. Şevket Çoruh'un yorumu sosyal medya takipçilerini ikiye böldü.

Magazin 29-09-2022 14:54

Günay Karacaoğlu kimdir? Yarım Elma dizisinin Gonca'sı Günay Karacaoğlu kimle evlendi, nereli ve kaç yaşında?

Günay Karacaoğlu, Instagram'da dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Son olarak 'Aşk Mantık İntikam' dizisinde oynayan ama daha çok Yarım Elma dizisinde canlandırdığı Gonca karakteriyle bilinen ünlü oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki, Günay Karacaoğlu kimdir, kaç yaşında, kimle evlendi? İşte Yarım Elma'nın Gonca'sı Günay Karacaoğlu'nun hayatı, biyografisi ve oyunculuk kariyerine ilişkin detylar...

Magazin 29-09-2022 11:35

Günay Karacaoğlu'nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı kimdir? Saadettin Eskiçorapçı kaç yaşında, nereli?

Günay Karacaoğlu'nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı son olarak 'Aşk Mantık İntikam' dizisinde oynayan ama daha çok Yarım Elma dizisinde canlandırdığı Gonca karakteriyle bilinen ünlü oyuncunun Instagram'da yaptığı 'evlilik' paylaşımı sonrası merak edildi. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Günay Karacaoğlu'nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı kimdir? Saadettin Eskiçorapçı kaç yaşında, nereli?

Magazin 29-09-2022 11:34

Oyuncu Günay Karacaoğlu dünyaevine girdi: 'Reddedemeyeceğim bir teklifle geldi

Oyuncu Günay Karacaoğlu, bir süredir birlikte olduğu Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile evlendi. Karacaoğlu, sürpriz nikahın fotoğraflarını Instagram hesabında takipçileri ile paylaştı. Günay Karacaoğlu'nun eski eşi Şevket Çoruh da fotoğraflara yorum yaparak mutluluklar diledi.

Magazin 28-09-2022 19:49

Evlat Olsa Sevilmez filminin oyuncuları kimler? Evlat Olsa Sevilmez filminin konusu nedir?

Yeni yapımlardan biri olan Evlat Olsa Sevilmez filminin seyircilerle buluşmasına sayılı günler kaldı. Komedi türündeki Evlat Olsa Sevilmez filminin oyuncu kadrosunda tanınan isimler yer alıyor. Peki Evlat Olsa Sevilmez filminin oyuncuları kimler? Evlat Olsa Sevilmez filminin konusu nedir? İşte detaylar...

Trend 13-06-2022 18:28

Arka Sokaklar'ın yıldızı Şevket Çoruh'un kızı görenleri şoke etti!

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği 'Mesut' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Şevket Çoruh'un kızı Gülenay Çoruh, görenleri şaşırtıyor. Şevket Çoruh'un meslektaşı Günay Karacaoğlu ile evliliğinden olan kızları Gülenay, annesine olan benzerliğiyle şoke etti.

Magazin 25-09-2021 12:06

Arka Sokaklar’ın Mesut’u Şevket Çoruh’un kızı Gülenay Çoruh dizi setlerine geliyor!

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Mesut karakteriyle özdeşleşen Şevket Çoruh’un 2004 yılında boşandığı kendisi gibi oyuncu olan Günay Karacaoğlu’ndan Gülenay Çoruh adında bir kızı var. Oyuncu anne ve babanın kızı olan Gülenay Çoruh da dizi sektöründe yer almaya hazırlanıyor.

Magazin 05-08-2021 11:46

Günay Karacaoğlu kimdir? Günay Karacaoğlu kaç yaşında ve nereli?

Günay Karacaoğlu, TV ekranlarında yayın hayatına başlayan yeni dizi Aşk Mantık İntikam dizisinin kadrosunda yer alıyor. FOX TV ekranlarında 18 Haziran Cuma günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Aşk Mantık İntikam dizisi, fragmanıyla dikkat çekti. Dizinin oyuncu kadrosunda bulunan Günay Karacaoğlu’nun ise kim olduğu son zamanlarda en çok merak edilen konulardan biri oldu. Peki Günay Karacaoğlu kimdir?

Magazin 17-06-2021 15:27

Ozan Güven, sözünü tutamadı! Mahkeme bitmeden...

Ozan Güven, sahne hasretine dayanamadı. Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası sonuçlanana kadar mesleğine ara verdiği söylenen Ozan Güven, bu sözden geri döndü.

Magazin 16-06-2021 09:20

Don Kişot'um Ben, yeni sezonda ilk kez sahnelendi

"Don Kişot'um Ben", yeni sezonda ilk kez sahnelendi

Haber 25-09-2019 23:48

Don Kişot'um Ben oyunu Bursa'da sahnelendi

"Don Kişot'um Ben" oyunu Bursa'da sahnelendi

Haber 17-04-2019 02:55