Günel Zeynalova Haberleri Ve Son Dakika Günel Zeynalova Haberleri

Günel Zeynalova Haberleri Ve Son Dakika Günel Zeynalova Haberleri

Günel Zeynelova, 25 Ekim 1985 senesinde Azerbaycan'ın Ağdam kentinde doğmuştur. Aslen Azerbycan’lı olan Günel Zeynelova’nın sahne adı Günel’dir. Eğitimini Azerbaycan Bakü’de tamamlamıştır. Günel Zeynelova’nın babası klarnet annesi piyona çalıyordu bu nedenle küçüklüğünden beri müzikle iç içeydi. Bunun yanı sıra profesyonel müzik eğitimi de almıştır. Günel Zeynalova yaşında İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilmişti. 1998 yılınd İbrahim Tatlıses’in Bakü’de verdiği konserle Zeynalova’nın hayatı değişti. 90’lı yıllarda “Oy Didem” diyen Azeri kız çocuğu olarak tanındı. 1999 yılında çıkan ‘’Ne olur Allahım’’ albümü ile Azeri Günel olarak tanındı. Gel Çağıramam, Her şeye Değer, Senden İnsaf Diler Yarın, Ayrılık, Erenler, Kara Gile, Alamam gibi şarkılarıyla beğenileri topladı.

Günel Zeynalova Haberleri

90'lara damga vuran Didem şarkısının klibindeki güzel bakın kimmiş! Duyanlar inanamadı! Yıllar içindeki değişimi olay oldu

90'lara damga vuran Didem şarkısıyla Türkiye'de şöhreti yakalayan Azeri şarkıcı Günel Zeynalova'nın klibi de şarkısı kadar hafızalarımıza yer etti. Dillere pelesenk olan şarkıdaki siyah saçlı güzelin kim olduğunu duyanlar inanmadı. Klipteki güzel meğer herkesin tanıdığı bir isimmiş...

Magazin 01-08-2023 08:51

'Oy Didem' şarkısıyla tanınmıştı! Estetikle bambaşka biri olan Azeri kızı Günel dalga konusu oldu

İbrahim Tatlıses'in keşfettiği Azeri kızı Günel, geçirdiği estetik operasyonlar sonucu bambaşka biri olmuştu. Azeri kızı Günel Zeynalova estetikli hali gündeme gelince yaptığı açıklamayla resmen dalga konusu oldu.

Magazin 15-01-2023 13:36

Azeri kızı Günel'in bir de annesini görün! Güzellikte kızını geçmiş

Didem şarkısıyla Türkiye'de şöhreti yakalayan Azeri şarkıcı Günel Zeynalova, meşhur olduğunda küçük bir kız çocuğuydu. Şöhretle küçük yaşta tanışan Azeri kızı, yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri olmuştu. Bir dönemin çocuk şarkıcısı Azeri kızı Günel'in siz bir de annesini görün. Anne Zöhre Zeynalova güzelliği ile kızını gölgede bıraktı.

Magazin 06-04-2022 15:48

Günel Zeynalova'ya Reza ile resimlerin telefonunda duruyor mu? sorusu!

Reza Zarrab Günel Zeynalova ile ilişkisi varken Ebru Gündeş ile aşk yaşamaya başladığı iddiasıyla zaman zaman gündeme geliyor. Azeri kızı Günel son olarak bu konuda "Gelinlik provasındayken Ebru Gündeş ile aldatıldığımı öğrendim" demişti. Günel kendisine eski nişanlısıyla ilgili sorulan soruya bakın ne dedi.

Magazin 28-02-2022 11:14

Günel Zeynalova

Günel Zeynalova Hakkındaki Haberler Mynet'te. Günel Zeynalova Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Azeri kızı Günel kimdir? Azeri kızı Günel Zeynalova kaç yaşında, nereli ve şarkıları nelerdir?

Azeri kızı Günel'i tanıyanlarınız vardır. Tüm Türkiye Azeri kızı Günel'i 1990'lı yıllarda daha minnacık bir kız iken "Oy Didem" şarkısı ile tanıdı ve sevdi. O günden bu güne bile hala Azeri kızı Günel'in şarkıları dinlenir. Azeri kızı Günel'i yani Günel Zeynalova'yı tanımayanlar varsa onlar için Azer kızı Günel'i tanıtalım. İşte Azeri kızı Günel hakkında merak edilenler!

Magazin 21-02-2022 08:29

Azeri kızı Günel'in bir de annesini görün! Güzellikte kızını geçmiş

Didem şarkısıyla Türkiye'de şöhreti yakalayan Azeri şarkıcı Günel Zeynalova, meşhur olduğunda henüz küçücük bir kızdı. Şöhretle küçük yaşta tanışan Azeri kızı, yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri olmuştu. Bir dönemin çocuk şarkıcısı Azeri kızı Günel'in siz bir de annesini görün. Anne Zöhre Zeynalova güzelliği ile kızını gölgede bıraktı.

Magazin 27-11-2021 14:34

Günel Zeynalova, Gökhan Göz ile aşk iddialarına yanıt verdi!

Önceki gün bir AVM'de görüntülenen Günel Zeynalova, hakkında çıkan "iş insanı Gökhan Göz ile aşk yaşıyor" iddialarına isyan etti.

Magazin 05-11-2021 16:21

Günel Zeynalova'nın 'estetik' isyanı! Sesimi konuşun

Müzik dünyasında ‘Azeri Kızı Günel’ olarak tanınan Günel Zeynalova, önceki akşam Ulus Uluorta'da sahne aldı. İbrahim Tatlıses sayesinde meşhur olan 35 yaşındaki şarkıcı, magazinde sıkça gündeme geldiği 'estetik' haberlerine tepki gösterdi.

Magazin 11-10-2021 16:34

Günel Zeynalova İbrahim Tatlıses'le pozunu paylaştı! Son hali şoke etti

İbrahim Tatlıses'in 13 yaşında keşfettiği Azeri kızı Günel Zeynalova Tatlıses'i kuliste ziyaret etti. Ancak Günel'in son görüntüsü paylaşımının önüne geçti.

Magazin 25-09-2021 08:10

Azeri kızı Günel Zeynalova son pozuyla olay oldu! Estetiğe doymuyor

90'lı yılların sonunda yönetmenliğini İbrahim Tatlıses'in üstlendiği ''Oy Didem'' klibiyle akıllarda yer edinen Azeri kızı Günel, son haliyle şaşırtmaya devam ediyor. İbrahim Tatlıses'in keşfettiği Azeri kızı Günel, geçirdiği estetik operasyonlar sonucu bambaşka biri oldu.

Magazin 20-08-2021 15:41

İbrahim Tatlıses sayesinde ünlü olmuştu! İşte Günel Zeynalova’nın yaptırdığı estetikler…

İbrahim Tatlıses’in Didem şarkısından sonra üne kavuşan Azeri güzel Günel Zeynalova, şok değişimiyle herkesi şaşırttı. Küçük yaşlarda Türkiye’ye taşınan Zeynalova, geçirdiği estetik operasyonlardan sonra resmen bambaşka biri oldu. 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses’in Didem klibinde yer alan Günel Zeynalova, şarkıları ve değişimiyle adından söz ettiriyor. İşte Günel Zeynalova’nın estetikle değişimi…

Magazin 06-08-2021 14:04

Azeri kızı Günel estetiği abarttı! Son halini görenler büyük şaşkınlık yaşadı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses tarafından henüz 13 yaşındayken keşfedilen Azeri kızı Günel Zeynalova, şimdilerde yaşadığı değişim ile tanınmaz hale geldi. Kalın kaşları ile tanıdığımız ünlü şarkıcı, büyük çıkışını ise 'Didem' isimle parçasıyla yakalamıştı. Yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri olan Günel, sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekmeye deva ediyor.

Magazin 08-06-2021 12:56

Rıza Sarraf Günel'i Ebru Gündeş'le aldatmıştı! Yıllar sonra gelen itiraf

Rıza Sarraf'ın eski nişanlısı Günel Zeynalova nasıl aldatıldığını yıllar sonra anlattı. Günel açıklamasında "Gelinlik provasında Ebru Gündeş'le aldatıldığımı öğrendim" dedi.

Magazin 03-06-2021 17:10

Estetikle Michael Jackson'a benzetilen Günel Zeynalova estetiksiz halini paylaştı

İbrahim Tatlıses tarafından 13 yaşındayken keşfedilen ve 90'lı yıllarda şöhretinin zirvesine çıkan Azeri kızı Günel Zeynalova estetiksiz hallerini paylaştı.

Magazin 06-05-2021 13:31

Reza Zarrab'ın eski sevgilisi şarkıcı Günel'den olay yaratacak açıklama

Ebru Gündeş-Reza Zarrab’ın boşanma haberleri sonrası, gözler Zarrab’ın daha önce birliktelik yaşadığı Azeri Kızı Günel’e çevrilmişti. Günel, sosyal medya üzerinden çarpıcı bir açıklama yaptı.

Magazin 23-04-2021 10:03

Günel Zeynalova estetiği abarttı! 'Ufak tefek işler'

'Didem' şarkısı ile ünlenen Günel Zeynalova, estetikle değiştiğini ve Michael Jackson'a benzediğini yazan takipçilerini engellediğini açıklamıştı. Günel durmadı ve yeni estetikler yaptırdı.

Magazin 21-04-2021 09:47

Günel Zeynalova'ya yorum yağdı! 'Michael Jackson'a benzemişsin'

Azeri kızı Günel Zeynalova estetikle bambaşka birine dönüştü. Değişimiyle gündem olan Günel Michael Jackson'a benzediği yorumlarına kızdı.

Magazin 09-03-2021 15:35

Burcu Esmersoy'un yediği son beyaz ekmek ortaya çıktı

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde yaptığı 21 yıldır beyaz ekmek yemiyorum açıklaması ile şaşkınlık yarattı. Burcu Esmersoy, kısa bir süre sonra bu söylemini değiştirdi.

Magazin 06-03-2021 14:21

Azeri kızı Günel son haliyle şaşırttı! Bambaşka biri oldu

İbrahim Tatlıses'in keşfettiği Azeri kızı Günel, geçirdiği estetik operasyonlar sonucu bambaşka biri oldu. Günel Zeynalova yaptığı paylaşımdan sonra gündem oldu.

Magazin 04-03-2021 10:14

Günel Zeynalova kimdir? Azeri kızı Günel Zeynalova kaç yaşında, nereli? İşte Azeri kızı Günel şarkıları

Küçük yaşlarda müzik yaşamına başlayan ve Türkiye’de kısa sürede büyük bir şöhrete kavuşan Azeri kızı Günel Zeynalova Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Azeri kızı Günel’in son hali de izleyenleri oldukça şaşırttı. Peki, Günel Zeynalova kimdir? Günel Zeynalova kaç yaşında, nereli? İşte Azeri kızı Günel şarkıları ve hayatıyla ilgili detaylar...

Magazin 17-12-2020 11:53

Azeri kızı Günel Zeynalova günden güne değişiyor! İşte son hali...

İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen ve 'Didem' şarkısı ile ünlenen Azeri kızı Günel'in değişimi görenleri şaşkına çeviriyor. Estetikle bambaşka birine dönüşen Günel Zeynalova'nın değişimi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-10-2020 10:10

Azeri kızı Günel'in son hali şaşırttı! 'Bir süre böyle sevin beni'

İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen ve 'Didem' şarkısı ile ünlenen Azeri kızı Günel'in son hali görenleri adeta şaşırtıyor. Günel estetikle bambaşka birine dönüştü. Günel'in son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-05-2020 14:29