Gupse Haberleri

Barış Arduç karısı Gupse Özay'a dair muhabirin yaptığı göndermeye verdiği yanıtla olay oldu! Bu ne biçim laf

"Deliha" filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, 2020'de dünyaevine girmişti. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftten Arduç bir muhabirin eşine dair yaptığı göndermeye öyle güzel yanıt verdi ki sosyal medyada da övgü dolu sözler gecikmedi.

Magazin 25-04-2024 07:19

Oscar'da 'yok artık' dedirten benzerlik! Lily Gladstone'u gören Gupse Özay sandı

96'ncı Oscar Ödülleri Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlendi. Törene katılım gösteren ABD'li oyuncu Lily Gladstone ile ünlü oyuncu Gupse Özay arasındaki benzerliği gören şaşkınlığını gizleyemedi. O anlara sessiz kalamayan Gupse Özay da benzetildiği oyuncunun fotoğrafını paylaştı.

Magazin 13-03-2024 21:04

Barış Arduç'un karısı Gupse Özay'ın aşk tanımı sosyal medyayı salladı! 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm'

Şimdilerde Lohusa filmiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gupse Özay, Melis İşiten'in YouTube programına konuk oldu. Evliliği ve kızına dair açıklamalar yapan Özay'ın aşk tanıtımı sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm...' sözleri gündem oldu.

Magazin 03-02-2024 08:24

Gupse Özay, eşi Barış Arduç'un öpüşmesini beğenen Bülent Ersoy hakkında konuştu: Beni aradı...

Senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı 'Lohusa' filmiyle sinema salonlarında izleyicilerle buluşan Gupse Özay ve eşi Barış Arduç 'İyi Bir Aile Değiliz'in galasına katıldı. İkiliye magazin gündeminde yer alan Bülent Ersoy'un 'Barış Arduç' övgüleri soruldu.

Magazin 31-01-2024 14:58

Barış Arduç eşi Gupse Özay'ı öpücüklere boğdu! O anlar geceye damga vurdu

Gupse Özay'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı Nulook imzalı "Lohusa" filminin galası bu akşam gerçekleştirildi. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye Barış Arduç'un Gupse Özay'ı öpücüklere boğduğu anlar damga vurdu. Ünlü çiftin o anları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 17-01-2024 14:53

Acun Ilıcalı ve Doğu Demirkol arasında gerilim! Kadrodan bile çıkardı

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'O Ses Türkiye' programının 'Yılbaşı Özel' programı, 31 Aralık akşamı izleyicisinin karşısına çıktı. Muhteşem şovların sergilendiği gecede duyurularda olan Doğu Demirkol ekranda yer almadı. Ilıcalı ve ünlü komedyen arasında gerilim iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-01-2024 15:08

YILBAŞI PROGRAMLARI: Bu akşam televizyonda neler var? ATV, FOX TV, STAR TV, TV8, KANAL D, TRT 1, SHOW TV 31 ARALIK YAYIN AKIŞI!

Yılbaşı televizyon programları merak ediliyor. Yılbaşına evlerinde girmeyi tercih edenler 'televizyonda ne var?' sorusunun yanıtını araştırıyor. 2024 yılbaşı programlarında birbirinden ünlü isimler televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak. 31 Aralık 2023 Yılbaşı Özel yayın akışının tamamına haberimiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Magazin 31-12-2023 14:22

O SES TÜRKİYE YILBAŞI KONUKLARI 2024: O Ses Türkiye yılbaşı yarışmacıları kimler, jüri üyeleri hangi sanatçılar? Sürpriz isimler sahnede!

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının yarışmacıları ve jüri üyeleri 31 Aralık 2023 Pazar günü yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanacak olan O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında aralarında futbolcu, şarkıcı ve oyuncuların yer aldığı birbirinden ünlü isimler sahne alacaklar. Peki, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı yarışmacıları kimler, jüri üyeleri kim?

Magazin 29-12-2023 10:47

Bülent Ersoy Barış Arduç'un nasıl öpüştüğünü yorumladı! 'Hemen yapışmıyor, vantuzluyor...'

Bülent Ersoy, Banu Arkan ve Safiye Soyman'ın yer aldığı Dünya Güzellerim Masada programı yeni bölümüyle yine sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Ünlü isimler bu defa hangi erkek oyuncunun daha iyi öpüştüğünü puanladı. Bülent Ersoy'un Barış Arduç yorumu ise olay oldu.

Magazin 27-12-2023 17:07

KÜÇÜK ESNAF KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Küçük Esnaf oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi halinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikayesi işleniyor. Peki, Küçük Esnaf Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-12-2023 20:52

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel kadrosu belli oldu! Jüride büyük değişiklik! Acun Ilıcalı yerine...

TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl yine renkli görüntülere sahne olacak. Son olarak hem jüri koltuğunda oturacak olan isimler hem de sahne alacak isimler netleşti.

Magazin 19-12-2023 16:06

Gupse Özay 'doğum fotoğrafı'nı paylaştı! Bebek bizim değil...

'Lohusa' filmi ile 2024'te sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Gupse Özay, bir yaşındaki kızı Jan Asya'nın fotoğrafı diye sosyal medyada paylaşılan kareye açıklık getirdi.

Magazin 22-09-2023 15:17

DELİHA KONUSU VE OYUNCULARI: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Gupse Özay'dan kahkaha tufanı!

Deliha filmi ile ilgili aramalar filmin STAR TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Gupse Özay ve Barış Arduç'un başrolde olduğu komedi filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte 1 Eylül Star TV yayın akışı

Magazin 01-09-2023 18:45

Barış Arduç'un kızı Jan Asya’yla fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Baba-kız pozuna yorum yağdı

Barış Arduç ile Gupse Özay çifti 6 yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020'de nikah masasına taşıdı. Barış Arduç ve Gupse Özay'ın mutlu evliliğinde 2022 yılında kızları Jan Asya dünyaya geldi. Kızlarını gözlerden uzakta büyütmeyi tercih eden ünlü çift şimdilerde Çeşme'de tatilin tadını çıkarıyor. Arduç kızı Jan Asya’yla fotoğrafını paylaştı. Baba-kız pozu sosyal medyayı salladı.

Magazin 28-08-2023 09:45

Eltilerin Savaşı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Elitlerin Savaşı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Eltilerin Savaşı filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Eltilerin Savaşı'nın başrolünde yer alan oyuncu Gupse Özay filmin senaryosunu da kaleme almıştır. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Eltilerin Savaşı filmi saat 20.00 ve 22.30 da ekranlara gelecek. Peki, Eltilerin Savaşı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Elitlerin Savaşı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 14-08-2023 19:32

Gupse Özay ile Barış Arduç’un kızları ilk kez görüntülendi! Denizde keyifli anlar

Oyuncu Gupse Özay ile Barış Arduç aşklarıyla sık sık gündeme geliyor. Gözlerden uzak yaşamaya dikkat eden çift şu sıralar tatilde. 1 yaşındaki kızları Jan Asya ilk defa Çeşme'de görüntülenen çiftin kızlarını görenler "Aynı babası" dedi.

Magazin 11-08-2023 11:13

Barış Arduç yıllar sonra eşi Gupse Özay ile pozunu paylaştı! Sosyal medya yıkıldı

Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan oyuncu Barış Arduç ve Gupse Özay çifti ne yapsa olay oluyor. Karısına aşkını her fırsatta dile getiren yakışıklı oyuncu Gupse Özay'ın doğum gününü Instagram'dan kutlayınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 31-07-2023 09:31

Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi? Bu akşam Tv'de!

Küçük Esnaf filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden Zeynep Koçak ile İbrahim Büyükak’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı Küçük Esnaf filminin yönetmenliğini ise Bedran Güzel yaptı. Komedi türünde olan Küçük Esnaf filmi zaman zaman televizyon erkanlarında yayınlanıyor. Peki, Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 10-07-2023 21:18

Deliha 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Deliha 2 filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Gupse Özay'ın yaptığı film izleyicilere kahkaha dolu dakikalar yaşatıyor. Peki, Deliha 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 03-07-2023 20:52

Barış Arduç’un yaz pozu sosyal medyayı salladı! Kasları olay oldu

Gupse Özay ile mutlu bir evliliği olan Barış Arduç sosyal medyadaki son paylaşımıyla olay oldu. Yaz pozu ile dikkat çeken ünlü ismin kas şovu beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 28-06-2023 17:15

Eltilerin Savaşı konusu nedir, oyuncuları kimler? Eltilerin Savaşı hangi kanalda? Komedi sevenler ekran başına!

Eltilerin Savaşı filmi bu akşam televizyon ekranlarında olacak. İzleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak olan film ile ilgili araştırmalar hızlanmış durumda. Dizilerin yeni yıl arasına girmesiyle sevilen filmlerden bazıları ekranlara gelmeye başladı. Senaryosu Gupse Özay'a ait olan Eltilerin Savaşı filmi bu akşam Show TV'de yayınlanacak. Peki Eltilerin Savaşı filminin konusu nedir, hangi oyuncular yer alıyor? İşte film ile ilgili merak edilenler...

Magazin 22-06-2023 19:50

Barış Arduç ve Gupse Özay düğünde! Barış Arduç'un Bebek kime benziyor? sorusuna yanıtı olay oldu

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğününe katılan Barış Arduç ve Gupse Özay sosyal medyayı salladı. Düğün öncesi Barış Arduç'un verdiği röportaj sosyal medyanın gündemine oturdu. Barış Arduç'un 'Bebek kime benziyor?' sorusuna verdiği yanıt en çok konuşulan konular arasına girdi.

Magazin 22-06-2023 09:46

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! Gelinlikleri gündem oldu

Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer evlendi. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı düğün töreninden ilk kareler geldi. Eda Ece nikah töreni esnasında dantel detaylı oldukça uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Düğünde iki gelinlik giyen güzel oyuncu düğün sonunda ise etek ve bluzdan oluşan bir kombin yaptı. Ece'nin tercihleri sosyal medyada beğenildi.

Magazin 22-06-2023 09:18

Görümce konusu nedir, oyuncuları kimdir? Görümce nerede ve ne zaman çekildi? Bu akşam Tv'de

Görümce filmi zaman zaman televizyon erkanlarında yer alıyor. Vizyona çıktığı dönem çokça konuşulan film, izleyicilere eğlence dolu dakikalar yaşatacak. Görümce filmini izlemek isteyen merak edilen soruları sorgulamaya başladı. Peki, Görümce konusu nedir, oyuncuları kimdir? Görümce nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 21-06-2023 19:55

Deliha oyuncuları kimler, konusu nedir? Deliha filmi ne zaman ve nerede çekildi? Bu akşam TV'de!

Deliha filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Film, 19 Haziran Pazartesi akşamı TV ekranlarında yayınlanacak. Hakan Algün'ün yönetmenliğini yaptığı Deliha filmi izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Peki, Deliha oyuncuları kimler, konusu nedir? Deliha filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 19-06-2023 20:27

Eltilerin Savaşı filminin konusu nedir, hangi oyuncular oynuyor? Gupse Özay'dan kahkaha tufanı garantisi!

Eltilerin Savaşı filmi bu akşam televizyon ekranlarında olacak. İzleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak olan film ile ilgili araştırmalar hızlanmış durumda. Dizilerin yeni yıl arasına girmesiyle sevilen filmlerden bazıları ekranlara gelmeye başladı. Senaryosu Gupse Özay'a ait olan Eltilerin Savaşı filmi bu akşam Show TV'de yayınlanacak. Peki Eltilerin Savaşı filminin konusu nedir, hangi oyuncular yer alıyor? İşte film ile ilgili merak edilenler...

Magazin 05-01-2023 19:11

Yeni anne olan Gupse Özay kendisini fena tiye aldı

Geçtiğimiz aylarda ilk bebeğini kucağına alan oyuncu Gupse Özay, gözaltlarını siyaha boyayarak eğlenceli bir video çekti. Bebek bakarken yaşadığı zorlukları tiye alan oyuncu, "Yorgunluğu var ama tatlı bir yorgunluk. Hiç öyle zorlandığımı falan hatırlamıyorum açıkçası" dedi.

Magazin 13-12-2022 14:59