Hakan Özoğuz Haberleri

Oğluyla Athena konserine giden Nurgül Yeşilçay Gökhan Özoğuz'a fena patladı! Sakın gözünüzde büyütmeyin

Ekranların sevilen oyuncusu Nurgül Yeşilçay Londra'da okuyan oğlu Osman Nejat'a kavuşmanın sevincini yaşadı. Oğluyla birlikte Athena konserine giden Nurgül Yeşilçay grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini ancak beklemedikleri bir tepki ile karşılaştıklarını paylaştı.

Magazin 16-12-2023 09:01

Lenfoma tedavisi görüyordu! Hakan Özoğuz sağlık durumunu açıkladı

Yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gören Athena grubu üyesi Hakan Özoğuz sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından son durumuna dair bilgi veren Özoğuz tedavisinin bittiğini duyurdu.

Magazin 14-06-2023 17:26

Gökhan Özoğuz kansere yakalanan kardeşi Hakan Özoğuz'un son durumunu açıkladı

Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına katılan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, lenfoma tedavisi gören kardeşi Hakan Özoğuz'un son durumunu paylaştı.

Magazin 16-11-2022 11:31

Kardeşi Hakan kanserle mücadele ediyor! Gökhan Özoğuz'dan çarpıcı açıklama: 3. aşıyı olduktan 2 ay sonra...

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, lenfoma hastalığına yakalanan kardeşi Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında, "10 senedir hiçbir hareketlilik yoktu. İddia edilecek bir şey değil ama 3. aşıyı olduktan 2 ay sonra aşırı agresif bir forma geçti." dedi.

Magazin 22-10-2022 14:34

Hakan Özoğuz

Hakan Özoğuz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hakan Özoğuz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Athena Hakan'dan sevindiren haber! Lenfoma tedavisi görüyordu

Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un lenfoma tedavisi gördüğü ortaya çıkmıştı. Özoğuz’un sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gazeteci Arif Hür, ünlü müzisyenin son durumu hakkında yeni bilgileri paylaştı.

Magazin 18-10-2022 17:53

Sevenlerini üzen haberden sonra lenfoma tedavisi gören Hakan Özoğuz sağlık durumunu açıkladı

Sevilen müzik grubu Athena’nın gitaristi Hakan Özoğuz’un geçtiğimiz günlerde lenfomaya yakalandığı ve tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi olan Hakan Özoğuz, tedavisi nedeniyle bir süredir bazı konserlerde yer alamıyordu. Hakan Özoğuz sevenleri üzen haberin sonrasında sağlık durumunu açıkladı.

Magazin 24-09-2022 15:48

Athena grubu üyesi Hakan Özoğuz kimdir? Lenfomaya yakalanan Hakan Özoğuz'un sağlık durumu nasıl?

Athena grubu üyesi Hakan Özoğuz lenfomaya yakalandı. Bir süredir konserlerde yer almayan müzisyenin kanserle mücadele ettiği aktarıldı. Üzücü haberin ardından birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Athena grubu üyesi Hakan Özoğuz kimdir? Lenfomaya yakalanan Hakan Özoğuz'un sağlık durumu nasıl?

Magazin 20-09-2022 11:22

Athena Hakan Özoğuz'dan üzücü haber! Bir süredir konserlerde yer almıyordu, lenfomaya yakalandı...

Sevilen müzik grubu Athena'nın gitaristi Hakan Özoğuz'un lenfomaya yakalandığı öğrenildi. Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi olan Hakan Özoğuz, tedavisi nedeniyle bir süredir bazı konserlerde yer alamıyordu.

Magazin 19-09-2022 20:37