Hamak Haberleri

'İçimde kötü bir his vardı, 3 saniye sonra bir anda oldu' Uçurumun ortasına hamak kurmuştu 'Anneme bahsedemedim'

Antalya’da yaşayan sosyal medya fenomeni Ozan Kuşçu (24), 60 metrelik uçurumun ortasına kurduğu hamaktayken halatların kopmasıyla yaklaşık 20 metrelik boşluğa düştü. Kuşçu, beline bağlı ipin düğümünün bir yere takılmasıyla ölümden döndü. Halatın kopması ve Kuşçu'nun boşlukta savrulması, vücuduna bağladığı kamerayla anbean kaydedildi.

Haber 24-02-2024 11:07

Yaşam alanınızı eski alışılmış halinden kurtarıp daha havalı hale getirecek ürünler

Kullandığınız mobilyaların şıklığı kadar kullanışlı olması da çok önemli. Yaşam alanınızda köklü değişiklikler yapmak istiyorsanız seçeceğiniz eşyaların hem göz zevkinize hem de konfor anlayışınıza hitap ettiğinden emin olmalısınız. Böylece uzun yıllar geçse de bulunduğunuz yerden keyif almaya devam edebilirsiniz. Sizin için birbirinden kullanışlı ve dekoratif ürünleri bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 15-12-2022 18:05

Taksim Meydanı'nda ilginç görüntü! Ağaçların arasına kurduğu hamakla sefa sürdü

Yabancı uyruklu turist, Taksim Meydanı’ndaki ağaçların arasına kurduğu hamakla sefa sürdü. Turistin hamak keyfini gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haber 25-09-2022 11:01

Evinizi sakinleştirici bir sığınağa çevirecek en güzel ürün önerileri

Evinizdeki eşyaların enerjiniz üzerinde büyük etkisi olur. Darmadağın bir ev, ruh hâlinize olumsuz bir şekilde yansırken güzel ve uyumlu eşyalarla donatılmış ev de bir o kadar sakin ve huzurlu hissetmenizi sağlar. Bunun için size huzur veren eşyaları bulmanız gerekir. Evinizi sakinleştirici bir sığınağa çevirecek en güzel ürün önerilerinden oluşan liste sayesinde bu eşyalar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Haber 08-09-2022 15:57

Hamak

Hamak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hamak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bahçenizin yaşanılabilirliğini arttıracak en kaliteli ürün önerileri

Güneşin, yeşilliğin, doğanın ve temiz havanın keyfini doyasıya çıkarmak isteyenler için evlerin bahçeleri muhteşem bir seçenek olarak öne çıkıyor. Evlerin bahçelerini sevimli ve keyifli bir yaşam alanına çevirecek birbirinden kaliteli ve kullanışlı ürün seçenekleri bulunuyor. Gelin, bahçenizi âdeta bir cennete çevirecek, sevdiklerinizle geçirdiğiniz keyfi katlayacak en iyi bahçe ürünlerine hep birlikte göz atalım!

Haber 30-08-2022 14:27

Kepçeye hamak bağlayan işçilerin tehlikeli eğlencesi kameralara yansıdı

Kepçeye hamak bağlayan işçilerin tehlikeli eğlencesi kameralara yansıdı

Yurthaber 23-08-2022 13:39

Bebeğinin rahat bir uyku çekmesini isteyenler için en iyi bebek hamağı modelleri

Uyku problemi yaşayan ebeveynlerin can simidi olarak adlandırabileceğimiz bebek hamakları, çocuklu evlerin vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Çoğu zaman sallanarak uyumayı tercih eden çocukların konforlu bir uyku deneyimi yaşamasını sağlayan hamaklar, sizin de işinizi kolaylaştıracak. Peki, anne ve babalar hamak alırken nelere dikkat etmeli? Cevabını merak ediyorsanız yazımızı mutlaka okuyun!

Haber 18-08-2022 16:23