Hamdi Haberleri

Seksenler'in yıldızı Erdem Baş Türkiye'yi terk etmişti! Yeni işi duyanları şaşırttı: İki aydır hayatım değişti

Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşen Erdem Baş sosyal medyayı aktif kullanıyor. Hayatına dair detayları paylaşan ünlü oyuncu yeni bir işe girişti ve bunu da sosyal medyadan paylaştı. Erdem Baş'ın yeni işi duyanları şaşırttı.

Magazin

Selen Görgüzel kızı İlknaz'ı paylaştı sosyal medya yıkıldı! 'Annesinin kopyası'

Hamdi Alkan'ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel son dönemde özel hayatı, sahne kostümleri, çılgın dansları ve estetikleri ile gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa kızı İlknaz'ı paylaştı. Ünlü ismin kızını görenler 'annesinin kopyası' yorumunda bulundu.

Magazin

Ortaköy'deki lüks evine ödediği kira ile gündemdeydi... Selen Görgüzel'den şaşırtan iddia: 'Uyurken evime...'

Hamdi Alkan’ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel yaptığı paylaşımlar ve sahne tarzlarıyla sık sık gündeme geliyordu. Görgüzel bu kez farklı bir konu ile gündeme geldi. Ev sahibi ile sorunlar yaşayan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Ünlü isim, 'Ev sahibim gürültü yaptığımı iddia ederek uyurken evime polis gönderdi' diyerek Adalet Bakanlığı'na seslendi.

Magazin

Selen Görgüzel bikinili görüntülendi! 'Kalçasına dolgusu' yorumunu görünce kendini tutamadı

Hamdi Alkan'ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel son dönemde sahne kostümleri, estetikleri ve ilginç dansları ile adından söz ettiriyor. Tatil sezonunu Bodrum'da Görgüzel bikinili görüntülendi. Plajdaki görüntülerine 'kalça dolgusu' yorumu gelince ünlü isim kendini tutamadı. O yoruma hemen cevap verdi...

Magazin

Hamdi

Hamdi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hamdi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ortaköy'deki lüks evine 20 bin TL kira veriyordu! Selen Görgüzel'e mahkemeden şok

Hamdi Alkan’ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel bu sefer de ev sahibiyle yaşadığı sorunlarla gündemde. Şarkıcı havuzlu lüks sitede aylık 20 bin liraya oturduğu Ortaköy’deki evinden mahkeme kararıyla çıkartılıyor. İşte detaylar...

Magazin

Davet tarzı yine dikkat çekti! Selen Görgüzel'e yorum yağdı! 'Giyinmeyi unutmuş'

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve sahne tarzı ile gündemden düşmüyor. Tüm yüz germe, gıdı ve göz kapağı gibi ameliyatlarla bambaşka biri olan Görgüzel davet tarzıyla yine dikkat çekti. Ünlü isme yorum yağdı.

Magazin

Selen Görgüzel estetikle bambaşka biri oldu... Seren Serengil kendini tutamadı! Bomba yorum

Son dönemde dansları, kıyafetleri ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen Selen Görgüzel geçirdiği estetiklerle adeta bambaşka biri oldu. Tüm yüz germe, gıdı ve göz kapağı ameliyatı olan Görgüzel'in son halini gören Seren Serengil kendini tutamadı. Serengil'in yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin

Düşük pantolonu dalga konusu oldu! Selen Görgüzel patladı

Hamdi Alkan'dan boşandıktan sonra Selen Görgüzel, sahne tarzı ve iddialı paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Görgüzel'in düşük bel pantolonu ve kasığına kadar inen dekoltesi sosyal medyada çok konuşuldu. Sahne tarzına ve dansına yapılan kötü yorumlar sonrası psikolojisi bozulan Selen Görgüzel isyan etti.

Magazin

Selen Görgüzel’in pantolonuna bir bakan bir daha baktı! Düşmüş çekmiyor aşırı rahatsız oldum

Hamdi Alkan'dan boşandıktan sonra gerek sahne tarzı gerek estetik açıklamaları gerekse danslarıyla gündemden düşmeyen Selen Görgüzel yine adından söz ettirdi. Görgüzel'in sahne seçimi görenleri rahatsız etti.

Magazin

Selen Görgüzel'in cesur sahne tarzı ve dansı sosyal medyada tartışma yarattı! Hamdi Alkan izledikçe...

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve açıklamalarla gündemden düşmüyor. Geçen ay yüzünü gerdiren Selen Görgüzel sahnelere döndü. İddialı tarzı ve dansıyla sosyal medyada gündem olan Görgüzel'in dansı ve tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Pek çok kişi şarkıcının sahne tarzını "fazla cesur" bulduğunu söyleyip topa tutarken bazıları ise dansı ve elbiseyi beğendiğini belirtti.

Magazin

Selen Görgüzel yüzünden sonra kalçasını da mı yaptırdı? Tuvalette ellediler...

Selen Görgüzel bıçak altına yatmış; yüzünü ve boynunu gerdirmiş, göz kapaklarını aldırtmıştı. Değişimiyle ve estetik konusundaki açıklamalarla adından söz ettiren şarkıcı kalçasıyla şimdi de adından söz ettirdi.

Magazin

Selen Görgüzel'e 300 bin TL'lik şok! Bulup getirene ödül verecek

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Görgüzel, bir kulüpte sahne alırken bileziğini düşürdü. Bulup getirene ödül vereceğini açıkladı.

Magazin

Yüzünü gerdirmişti! Selen Görgüzel bambaşka biri oldu! İşte son hali

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz ay bıçak altına yatan Görgüzel, yüzünü ve boynunu gerdirip, göz kapaklarını aldırtmıştı. Görgüzel, son halini "Hoş geldin yeni Selen" notuyla paylaştı.

Magazin

Selen Görgüzel takipçisinin yaptığı yoruma sinirlendi! Ben kimsenin yavrusu değilim

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde açıklamaları ve estetikleriyle gündemden düşmüyor. Görgüzel bu kez bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi. 'Yavrum' diyen takipçisinin yorumuna sinirlenen Görgüzel, "Annem babam dışında kimsenin yavrusu değilm" dedi.

Magazin

700 bin TL'lik yüz gerdirme ameliyatı ile gündemdeydi! Selen Görgüzel şarkı söylerken kendinden geçti

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde açıklamaları ve estetikleriyle gündemden düşmüyor. Son olarak 'Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor' diyen Görgüzel 9 saat süren estetik operasyonla yüz gerdirme işlemi yaptırmıştı. Selen Görgüzel bu defa şarkı söylerken kendinden geçti. Sesini ve yüzünü sürekli değiştiren ünlü ismin o anlarına yorum yağdı.

Magazin

Estetik ameliyatı 9 saat sürdü! Selen Görgüzel yapılan tüm işlemlere bakın kadar ödemiş?

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel açıklamaları ve iddialı paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Şarkıcı bu kez yaptırdığı estetik ameliyatla gündeme geldi. İddiaya göre tam 9 saat süren ameliyat 700 bin liraya mal olmuş.

Magazin

Selen Görgüzel, “Çok gergin olduğum doğrudur” notuyla paylaştı! Spermden sonra şimdi de...

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel açıklamaları ve iddialı paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Şarkıcı bu kez estetik ameliyatı oldu. Yüzünü ve boynunu gerdiren şarkıcı sosyal medya hesabından paylaştığı suratı bandajlı fotoğrafı kısa süre sonra sildi.

Magazin

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'ın son paylaşımı korkuttu! Zayıf hali dikkat çekti: Hastalığımdan dolayı...

Ünlü komedyen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan en son Survivor’daki performansı ile gündem olmuştu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Alkan'ın son paylaşımı hayranlarını korkuttu. Alkan, hastalığından dolayı zayıfladığını söyledi.

Magazin

Selen Görgüzel yıllar önce sette uğradığı tacizi anlattı! Akıllara Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur'un şoke eden sözleri geldi

Son dönemde sperm ile cilt bakım açıklamasıyla gündeme gelen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel yıllar önce dizi setinde uğradığı tacize dair konuştu. Selen Görgüzel'i taciz eden isimlerden birinin Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur olduğu iddia edildi.

Magazin

Sperm tavsiyesi çok konuşulmuştu... Selen Görgüzel'den olay itiraf! 'Evli biriyle...'

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde çılgın dansları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ünlü isim bu defa aşk açıklamasıyla gündem oldu. Evli birine aşık olduğunu ama görüşmediğini itiraf eden Görgüzel'in açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin

Hande Sarıoğlu'nun Hırka-i Şerif gafı olay oldu! Seyircilerden tepki yağdı

Geçtiğimiz günlerde yine sunucu kadrosu değişen 'Söylemezsem Olmaz' programında Hande Sarıoğlu'nun Hırka-i Şerif gafı büyük tepki çekti. Seyircilerden konuyla ilgili yorum yağdı.

Magazin

Selen Görgüzel'in çılgın dansı sosyal medyanın dilinde! Abla sperm sana iyi gelmedi

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde erkek sperminin canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yarattığını söyleyen Görgüzel bu defa çılgın dansıyla gündem oldu. Görgüzel'in sahnede kendinden geçtiği anlara yorum yağdı.

Magazin

Canan Hoşgör evlendi! Hamdi Alkan ile evliliğinden olan kızı Zeynep Alkan döktürdü

Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör ve Yusuf Bakoğlu sessiz sedasız evlendi. Çift küçük bir kutlama yaparken Hoşgör'ün Alkan'dan olan kızı Zeynep Alkan düğün kutlamasında döktürdü. Zeynep Alkan'ın iddialı tarzı da gözlerden kaçmadı.

Magazin

Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör ile Yusuf Bakoğlu evlendi

Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör özel hayatıyla gündem oldu. Canan Hoşgör 3 yıldır beraber olduğu iş insanı Yusuf Bakoğlu ile sessiz sedasız evlendi. Canan Hoşgör'ün kızları da bu özel günün de annelerini yalnız bırakmadı.

Magazin

Selen Görgüzel +18 içerik diyerek paylaştı! Spermden sonra şimdi de...

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Son olarak 'Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor ve cildi besliyor.' açıklamasıyla çok konuşulan Görgüzel şimdi de ayı kanı itirafıyla gündem oldu. Ünlü ismin gençlik sırları herkesi şaşırttı.

Magazin

Selen Görgüzel'den çok konuşulacak sperm açıklaması! Evli kadınlara tavsiye verdi

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, zaman zaman yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oluyor. Görgüzel, son yaptığı açıklamayla da tartışma yarattı. Erkek menisinin cilt güzelliğine olan etkisini anlatan Görgüzel, evli kadınlara tavsiye verdi.

Magazin

Selen Görgüzel’in kalçasına kadar uzanan dekoltesi olay oldu! Yorum yağdı

2022 yılının mart ayında yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliklerini bitiren Selen Görgüzel şimdilerde Beyaz Tv'nin Söylemezsem Olmaz'da yorumculuk yapıyor. Görgüzel'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı gündem oldu.

Magazin

Çağla Şıkel Selen Görgüzel'den şikayetçi oldu! Ben evde yokken, kızımın babasını ziyaret ediyormuş

Şarkıcı Selen Görgüzel, Çağla Şıkel’in kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Ünlü mankenin kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Görgüzel şoke eden ifadeler kullandı.

Magazin

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan mezun oldu! Babasının izinden gidiyor

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, oyunculuk eğitimini tamamladı ve diplomasını aldı. Alkan, Roma'daki Link Campus Universitesi'nden tam puanla mezun oldu.

Magazin

Hamdi Alkan'ın küçük kızı Ayşe oyuncu oldu! Merakla beklenen o diziye girdi

Usta oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan yakında Özgü Namal ve Özcan Deniz’i buluşturan FOX’un Gold Film imzalı dizisi Kızıl Goncalar dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Alkan’ın Canan Hoşgör’le evliliğinden olan küçük kızı Ayşe Alkan da babasının izinden giderek oyuncu oldu. Ayşe Alkan merakla beklenen o dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin

Hamdi Alkan yeni dizisi için imaj değiştirdi! Son halini 'Tam 10 yıl sonra...' diyerek paylaştı

Geçtiğimiz yıl Selen Görgüzel ile olan sekiz yıllık evliliğini sonlandıran usta oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin kadrosuna dahil oldu. Setlere dönmeye hazırlanan ünlü isim yeni dizisi için imaj tazeledi. Hamdi Alkan'ın son haline sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin

Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar'a bomba transfer! Çok ünlü bir isim kadroda

10 yıl sonra ekranlara dönecek olan Özgü Namal ve başarılı oyuncu Özcan Deniz'i bir araya getiren Kızıl Goncalar dizine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Merakla beklenen Kızıl Goncalar dizisinin 25 Ekim tarihinde sete çıkması bekleniyor. Son olarak Duygu Sarışın, Sitare Akbaş ve Zehra Kelleci gibi isimlerin dahil olduğu dizi çok ünlü bir isim ile anlaşma imzaladı.

Magazin

Kılıçdaroğlu'nun Filistin paylaşımını gören Erdem Baş'tan bomba yorum

ABD'de yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Erdem Baş, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak Kılıçdaroğlu'nun Filistin yorumunu gören oyuncu yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Magazin

Hamdi Alkan'ın evinden buram buram tarih çıktı! Kızı Zeynep Alkan'la yaşadığı evi görenler inanamadı

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan evinin kapılarını "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programına açtı. Evrim Akın'ın sunduğu programda Alkan'ın evini görenler inanamadı. Evdeki o detaylar dikkat çekti.

Magazin

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sevgilisinden ayrıldı! Sebebi ise...

Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2023' kadrosunda yer alan Zeynep Alkan, sergilediği performansla uzun süre adada kalmayı başarmış ve sonrasında sakatlık geçirmişti. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Zeynep Alkan sevgilisinden ayrıldığını açıkladı. Sebebi ise bakın neymiş...

Magazin

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel sahnede kendinden geçti! Dansı olay oldu

2022 yılının mart ayında yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliklerini bitiren Selen Görgüzel şimdilerde Beyaz Tv'nin sevilen programı Söylemezsem Olmaz'da yorumculuk yapıyor. Her açıklaması olay olan ünlü isim aynı zamanda müzik kariyerine de devam ediyor. Sahne tarzıyla dikkat çeken Görgüzel geçtiğimiz hafta bir mekanda sahne aldı. Konser esnasında sergilediği dans performansı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin

Gönül Dağı'nda sürpriz gelişme! O isim yeniden kadroya dahil oldu

Başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar ve Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nda sürpriz bir gelişme yaşandı. Dördüncü sezonuyla ekrana gelen diziye eski oyuncusu yeniden dahil oldu.

Magazin

Selen Görgüzel'den Işın Karaca'ya olay sözler: Mutsuz; fit kadınları kıskanıyor!

2022 yılının mart ayında yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliklerini bitiren Selen Görgüzel yorumculuk yaptığı yayında Işın Karaca'yı hedef aldı. Görgüzel "Işın Karaca, kadın olarak mutsuz; fit kadınları kıskanıyor!” diyerek şoke etti.

Magazin

Cem Yılmaz'dan sonra Hamdi Alkan da emekli maaşını açıkladı! Sitem etti: Üzücü şeyler...

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan da EYT’den emekli olan ünlü isimler arasında. Cem Yılmaz'dan sonra Hamdi Alkan da emekli maaşını açıklayınca sosyal medyada gündem oldu. Alkan açıklamasında "40 yıllık hizmet ettik öyle..." dedi.

Magazin

Yeşilçam'ın küçük Ayşecik'ini bir de şimdi gördün! Zeynep Değirmencioğlu'nun son halini görenler şaştı kaldı

Zeynep Değirmencioğlu, Yeşilçam'ın unutulmaz karakterlerinden biri olan "Ayşecik" rolüne hayat vermiş ve bu rolle akıllara kazınmıştı. Henüz iki yaşındayken keşfedilip filmlerde oynamaya başlayan ünlü yıldız, yıllardır televizyon ekranlarından uzak bir hayat yaşıyor. Bir dönemin genç yıldızı Değirmencioğlu'nun son halini görenler ise inanamıyor.

Magazin

Armağan Çağlayan'dan Bambaşka Biri dizisine eleştiri! Bütün parayı...

Hande Erçel ile Burak Deniz'in başrolünde olduğu yeni dizi Bambaşka Biri sosyal medyada gündemde. Paylaşımlarıyla dikkat çeken Armağan Çağlayan'dan Bambaşka Biri dizisi başlar başlamaz eleştiri geldi.

Magazin

Yanıyorsun Fuat abi repliği ile hafızalara kazınmıştı! Yeşilçam'ın yıldızı Ünal Gürel'in oğlu da tanıdık çıktı

Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı 1977 yapımı komedi filmi Sakar Şakir'de hayat verdiği Gardrop Fuat karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ünal Gürel filmdeki "Yanıyorsun Fuat abi" repliği ile dillere pelesenk olmuştu. Kemal Sunal ile başrolünü paylaştığı bu filmle geniş kitleler tarafından tanındı. 2002 yılında aramızdan ayrılan usta oyuncunun oğlu da kendisi gibi ünlü bir isim çıktı. Ünal Gürel'in oğlu bakın kimmiş...

Magazin

Gerzek Şaban filmi konusu nedir? Gerzek Şaban filmi oyuncuları kimler? 25 Ağustos Show TV yayın akışı

Gerzek Şaban filmi ile ilgili araştırmalar filmin Show TV yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Kemal Sunal ve Ülkü Özen'in başrolü paylaştığı filmin yönetmenliğini Natuk Baytan yaptı. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Gerzek Şaban filmi konusu nedir? Gerzek Şaban filmi oyuncuları kimler? 25 Ağustos Show TV yayın akışı

Magazin

Ebru Gündeş'ten nostalji rüzgarı! Gençlik hallerine beğeni yağdı: İlk günkü gibi

Arabesk fantezi müziğinin güçlü ismi Ebru Gündeş de nostalji rüzgarına kapıldı. Sosyal medya hesabından gençlik yıllarına ait bir fotoğraf paylaşan ünlü sanatçıya adeta beğeni ve yorum yağdı. Gündeş'in estetiksiz hallerini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin

Selen Görgüzel'in anne sütünü sağıp içmesine Gani Müjde'den olay tepki

Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Selen Görgüzel son olarak arkadaşından sağdığı sütü içerken görüntülendi. Sosyal medyada tepki çeken şarkıcıya en büyük tepki ise Gani Müjde'den geldi.

Magazin

Selen Görgüzel bebeğini emziren arkadaşını görünce dayanamadı! Kendine de süt aldı

Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra ilginç açıklamalarıyla gündeme gelmeye başlayan Selen Görgüzel son olarak elinde sütle görüntülendi. Bebeğini emziren arkadaşından kendisine de süt alan isim yine gündem olmayı başardı.

Magazin

Onu kimse görmemişti! Var Mısın Yok Musun’un Hamdi Bey’i bakın kim çıktı

Yayınlandığı döneme damga vuran Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı Var Mısın Yok Musun'da Acun Ilıcalı'nın telefonla bağlanarak teklif aldığı ve 'Hamdi Bey' olarak tanınan ismin kim olduğu yıllar sonra ortaya çıktı. Ilıcalı'nın 'Hamdi Bey' diye seslendiği ismin gerçekte kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin

Linet de estetik güzeli çıktı! İsrailli şarkıcının eski hallerini görenler gözlerine inanamadı! 'Bu resmen evrim'

Şarkıcı Linet son dönemde yaptırdığı estetikleri ile gündemdeydi. Geçirdiği operasyonlarla bambaşka birine dönüşen ünlü şarkıcının estetiksiz halleri ise olay oldu. Estetiksiz hali ile şu anki hali arasında büyük fark bulunan sanatçıya 'Bunun adı evrim' yorumları geliyor.

Magazin

Survivor Zeynep Alkan bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı! Güzelliğine yorum yağdı

Zeynep Alkan, özel hayatı ve paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan genç isim, bikinili pozlarıyla olay oldu. Görenler 'Tanrı kadını yarattı' yorumlarında bulundu.

Magazin