Hamza Kürşat Ayvatoğlu Haberleri

Kürşat Ayvatoğlu için istenen ceza belli oldu

Ankara'da sosyal medyaya yansıyan görüntüsünde otomobil içinde uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu ile araçta bulunan ve görüntüleri sosyal medyada yayınlayan şüphelilerin de bulunduğu 7 kişi hakkında iddianame düzenlendi. Ayvaoğlu'nun 5 yıldan 20 yıla hapsi istendi.

Haber 03-08-2021 13:29

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan Kürşat Ayvatoğlu açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, partiyi 2023 seçimlerine taşıyacak kadroların seçildiği 24 Mart'ta yapılan 7. Olağan Kongre sonrası şekillenecek yeni parti politikaları, İstanbul Sözleşmesi, erken seçim tartışmaları, HDP'ye kapatma davası istemi ve Kürşat Ayvatoğlu'yla ilgili olarak BBC Türkçe'nin sorularını yanıtladı.

Haber 02-04-2021 15:09

Ayvatoğlu: En iyi hayatı yaşamaya çalışıyoruz

Lüks yaşam tarzı ve madde kullandığı görüntülerle gündem olan eski AK Partili Kürşat Ayvatoğlu, DW Türkçe'de Nevşin Mengü Soruyor programına katıldı. "En iyi fotoğrafları paylaşmaya, en iyi hayatı yaşamaya çalışıyoruz" diyen Ayvatoğlu, 'pudra şekeri' sözleriyle ilgili ise partiyi üzmemek adına aklına ilk gelen açıklamayı yaptığını" ifade etti.

Haber 02-04-2021 13:21

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal'dan Ayvatoğlu açıklaması: Gereken değerlendirmeyi kendi içimizde yapacağız

Uyuşturucu kullandığı görüntüleri sosyal medyada yayınlanan Hamza Kürşat Ayvatoğlu'nun nasıl zenginleştiği konusunda AK Parti içerisinde bir incelemenin olup olmadığı" sorusu üzerine Ünal, bu konuda gerekli adli ve idari işlemin başlatıldığını, AK Parti'nin gereğini yerine getirdiğini, meselenin üstü örtülmeden bütün şeffaflığı, açıklığıyla sürecin kamuoyuyla paylaşıldığını belirtti.

Haber 31-03-2021 14:50

Meclis'te 'Hamza Kürşat Ayvatoğlu' tartışması

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Cahit Özkan, uyuşturucu kullandığı görüntüleri sosyal medyada yayımlanan Hamza Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili tartışmalara ilişkin, "Eğer bir hata yapan varsa onu kulağından tutup, götürüp yargı makamlarına teslim eden ve bu hukuk sürecini takip eden irade bizde var. Bunu yapmaya devam edeceğiz." dedi. CHP Grup Başkanvekili Özel, "Kürşat Ayvatoğlu ismi, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin savrulduğu noktayı, yaşadığı çürümeyi, içinde bulunduğu yozlaşmayı gösteriyor" dedi.

Haber 30-03-2021 18:42

'Kürşat Ayvatoğlu olayından en çok Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsız'

Uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri olay olan eski AK Parti Genel Merkez personeli Hamza Kürşat Ayvatoğlu, gündemdeki yerini koruyor. Parti içinden Ayvatoğlu'na tepkiler sürerken konuyla ilgili en çok Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsız olduğu belirtildi.

Haber 30-03-2021 09:27

Kürşat Ayvatoğlu şantaj için kendisini videoya çektirmiş

Uyuşturucu kullandığı görüntüleri sosyal medyada yayımlanan Hamza Kürşat Ayvatoğlu'nun da aralarında bulunduğu 7 şüpheli serbest bırakıldı. Ayvatoğlu ve Ayhan O'nun "konutu terk etmemesine", diğer şüphelilerin ise haftada 2 gün kolluğa imza vermesine hükmedildi. Öte yandan Ayvatoğlu'nun videoyu başkasına şantaj yapmak için çektirdiği ortaya çıktı.

Haber 30-03-2021 08:56

HDP, Kürşat Ayvatoğlu hakkında Meclis araştırma önergesi verecek

HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, partisinin, uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyada yayımlanan Hamza Kürşat Ayvatoğlu hakkında Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergeyi TBMM Başkanlığına sunacaklarını belirtti.

Haber 29-03-2021 16:22

Görüntüler olay olmuştu! Hamza Dağ'dan 'Kürşat Ayvatoğlu' açıklaması

AK Parti Genel Merkezi’nde büro görevlisi olarak çalışan Kürşat Ayvatoğlu, uyuşturucu temin etmek suçlamasıyla gözaltına alındı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ayvatoğlu'nun genel merkezde çalıştığını, yakın ekibinin içinde çalışan biri olmadığını belirterek, 'İfadelere bakılırsa kendi içlerindeki mesele, arkadaşları ile ilgili konu. Orada bir takım şantajlar, elimizde görüntüler var gibi bir takım şeyler söylenmiş'' dedi.

Haber 29-03-2021 15:07

Son Dakika: Kürşat Ayvatoğlu yeniden gözaltına alındı

Son dakika haberine göre uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyada yayımlanan Hamza Kürşat Ayvatoğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından savcılık talimatıyla tekrar gözaltına alındı.

Haber 28-03-2021 11:58