Hangi Ay Haberleri

Son zamanların en çok satan ayakkabısı Skechers D'Lites Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi

Gün boyu bulutların üstündeymişçesine hafif ve konforlu adımlar atmanızı sağlayacak Skechers D'Lites ile tanışmaya ne dersiniz? Son zamanların en trend spor ayakkabısı olan Skechers D'Lites rahatlığıyla kullanıcılarından övgüler topluyor. Siz de günlük kullanım için spor görünümlü rahat bir ayakkabı arıyorsanız Bahar Fırsatları kapsamında müthiş bir indirimle satışta olan bu modele bir şans verebilirsiniz. Üstelik sepette ekstra %14 indirim daha var. Kaçırmamak için acele edin.

Kadin 13-03-2024 12:21

Kullanılmayan banka hesaplarını kontrol edin! Bu burçları şubat, mart, temmuz ve ağustosta nakit sürprizler bekliyor... Zenginleşme ayı mı?

Burçlar, herkes için kesin yargılar barındırmasa da astrologlar belirli dönemlerde belirli burçların hangi gelişmeler yaşayabileceği ve onları nelerin bekleyebileceğine dair ipuçları verebiliyor. Maggie Innes, 2024 yılında burçların iş hayatı, para ve şans konularında karşılabileceklerini yazdı. Peki, nakit konularında hangi burçlar, hangi aylarda daha şanslı olabilir?

Kadin 05-02-2024 13:27

Pantolonların paça boyuna en uygun ayakkabı hangisi? Kombinlerinizi güçlendirecek stil tüyoları

Dar kesim jeanlerinizin, bol paça kotlarınızın ya da İspanyol paça pantolonlarınızın altına uygun ayakkabı ya da bot seçmekte zorlanıyor musunuz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Pantolonlarınızın paça boyuna en uygun ayakkabı seçimine dair kafanızdaki soruları çözmeye geldik! Kombinlerinizi çok daha havalı gösterecek, stil tüyolarını keşfetmeye hazır mısınız?

Kadin 28-11-2023 15:55

Yaklaşan yağmurlu havalarda kurtarıcınız olacak çizme modelleri

Kışı iyiden iyiye hissettiğimiz bu dönemde yağışlı havalar da yüzünü göstermeye başladı. Çok yağışlı günlerde hastalanmamanız için ayaklarınızı ıslatmaktan ve üşütmekten korumanız oldukça önemli. Yağmurlu havalarda ayaklarınızı korumak için hangi ayakkabıyı giyeceğinizi bilemiyorsanız hiç merak etmeyin. Sizin için sezonda kalitesiyle öne çıkan çizme modellerini derledik.

Kadin 03-11-2023 16:58

Hangi Ay

Hangi Ay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hangi Ay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Lavanta ne zaman çiçek açar, kaç günde bir sulanır? Lavanta hangi aylarda çiçek açar, çiçek açması için ne yapılır?

Çiçekler gerek görselliği ile gerekse kokuları ve çeşitliliği ile hayatı güzelleştiren şeyler arasında yer alır. Her bitkinin farklı farklı çiçek açma zamanı bulunur. Lavanta bitkisi de güzel kokusu sayesinde pek çok alanda kullanılır. Sabun, parfüm, deterjan ve kozmetiklerde kullanılmasının yanı sıra tıbbi ilaç yapımında da lavanta kullanılır. Lavanta bitkisi genel olarak Ege ve Akdeniz bölgelerinde yetişir. Peki, lavantanın çiçek açması için ne yapılır?

Kadin 07-03-2023 17:24

Menekşe ne zaman çiçek açar, çiçek açması için ne yapılır? Menekşe hangi ayda çiçek açar, solan menekşe nasıl canlandırılır?

En çok yetiştirilen süs bitkilerinden biri menekşedir. Menekşenin bir diğer adı da hercaidir. Kokusu ve görsel güzelliği ile renkli bir çiçek olan menekşe çok yıllık bitkilerden biridir. Dünyanın pek yerinde yetişebilen menekşe en çok kuzey yarımkürede yetişir. İlkbahar mevsiminin başlangıcıyla birlikte fide şeklinde birçok evin bahçe ya da balkonunda yetiştirilir. İlkbahar mevsimi yetiştiriciler için fide dikim mevsimi olarak bilinir. Peki, menekşe ne zaman çiçek açar?

Kadin 07-03-2023 17:24

Kışın ne ekilir, kışın ekilebilecek meyve ve sebzeler nelerdir? Kış mevsiminde saksıya ve bahçeye ekilecek sebzeler ve meyveler listesi

Her mevsim sebze ve meyvelerin gücünden faydalanmak çok önemlidir. Bu bitkilerin zamanında yetiştirilmesi de sağlık açısından önemsenmesi gereken bir konudur. Özellikle kış aylarında hastalıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendirmek için bol bol organik sebze ve meyve tüketilmelidir. Endüstriyel üretim koşullarında yetiştirilmiş meyve ve sebzeler yerine kışın bahçelerde yetiştirilebilecek besinler tüketilebilir. Kış mevsiminde ekilebilecek sebze ve meyveler nelerdir?

Kadin 24-02-2023 17:29