Hareket Haberleri

12 yaşındaki çocuk telefonla oynarken ofise leopar girdi! Çocuğun yaptığı hareketler alkış aldı

Hindistan’ın Maharashtra eyaletinde telefonla oynayan 12 yaşındaki Mohit Ahire akılalmaz bir olay yaşandı. Çocuğun telefonla oyun oynadığı sırada bulunduğu ofise leopar girdi. Çocuğun o anki soğuk kanlılığı ve leopardan kurtuluşu dikkat çekti.

Haber 07-03-2024 18:56

Hareket nasıl yazılır? Hareket mi haraket mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

İletişim kurarken sözcükleri kurallara uygun bir şekilde yazmak ve telaffuz etmek son derece önemli bir konudur. İnsanlar hayatı boyunca anlamak ve anlaşılmak için kelimeleri kullanır. Cümleleri anlaşılır kılan kelimelerin hatalı yazımı, anlamsız cümleleri meydana getirir. Anlam bozulmalarına mahal vermeden, anlamlı bir iletişim kurabilmek için dil ögelerinin doğru kullanımı son derece önemlidir. Yazımında sıklıkla hata yapılan kelimelerden biri de hareket sözcüğüdür. Peki hareket nasıl yazılır?

Egitim 06-01-2024 23:26

Hükûmetten kur hedefi açıklaması! 'Son dönemde önemli hareketlilik oldu'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kurda herhangi bir hedef ve tahmin olmadığını belirterek, "Serbest kur rejimi var, son dönemlerde önemli hareketlilik oldu, önümüzdeki dönemde böyle yüksek ölçüde hareketlilik beklemiyoruz" dedi.

Finans 23-10-2023 21:26

Uzmanlar uyarıyor! Bu basit hareketi 1 dakika içerisinde yapamıyorsanız ölüm riskiniz yüzde 84 daha fazla

Vücudumuzda gelişen bazı değişimler fark etmediğimiz hastalıklar hakkında uyarıcı olabiliyor. Uzmanlar hastalıkları erken teşhis etmek ve ölüm riskini azaltmak için vücudunuzda yaşanan değişimler hakkında bilinçli olmanız gerektiğini belirtiyor. Evde yapacağınız basit bir test fiziksel sağlık için daha fazla dikkat edilmesi gereken bir alan olup olmadığının fark edilmesini sağlayabilir.

Haber 19-12-2022 09:00

Hareket

Hareket Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hareket Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Araştırmalara göre sadece 60 saniye yapmak ömrünüzü uzatabilir! Farkında olmadan gerçekleşiyor

Çok eski zamanlardan beri daha uzun ve sağlıklı yaşamak için çeşitli yöntemler aranıyor. Uzun yaşayan insanlarla yapılan röportajlar ilgiyle takip ediliyor. Uzun yaşamı sağlayabilecek yöntemler üzerine yapılan son araştırmaya göre gün içerisinde kendinize 60 saniye ayırmanız bile ömrünüzü uzatabilir.

Haber 09-12-2022 15:22

Son iki günde Ukrayna limanlarından 13 tahıl gemisi hareket etti

Son iki günde Ukrayna limanlarından 13 tahıl gemisi hareket etti

Yurthaber 06-10-2022 12:47

Fark etmeden yapıyor olabilirsiniz! Midenizi emmek sağlığınızı tehdit ediyor

Gün içerisinde fark etmeden çeşitli hareketler yapıyoruz. Bu hareketler sağlığımızı tehlikeye atabiliyor. Uzmanlar sıklıkla yapılan mide emme hareketinin sonuçlarının ağır olabileceğini belirtiyor. Yaşadığınız pek çok sorunun kaynağı bu hareket olabilir.

Haber 23-09-2022 09:49

100 yaşına kadar yaşayan Mavi bölge insanlarının 'Uzun yaşam' önerileri: Yaşam kalitenizi artıracak, hastalıklardan koruyacak

Tüm dünya çok eski zamanlardan beri daha fazla ve sağlıklı yaşamanın yollarını arıyor. Daha uzun bir şekilde yaşamak için çeşitli tarifler uygulanıyor. Mavi bölge olarak bilenen yerde yaşayan insanlar ortalama 100 yaşına kadar yaşıyorlar. Herkes bu kadar uzun yaşamın sırrını merak ediyor. İşte daha uzun yaşamak için yapmanız gerekenler...

Haber 19-09-2022 14:20

Hareket eş anlamlısı nedir? Hareketin eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe, kelime hazinesi bakımından çok zengin bir dildir. Farklı dillerden birçok kelimeyi dağarcığına katmıştır. Her kelime birden fazla anlama karşılık gelebilir. Eş anlamlı kelimeler de bu sebeple çeşitlilik gösterir. Hareket kelimesi de bu özelliklere sahip bir kelimedir. Aksiyon, devinim, akım gibi kelimeler cümle içinde bu kelime yerine kullanılabilir. Hareket kelimesini eş anlamlısı nedir? Hareket eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 13-08-2022 23:39