Hasan Biltekin Haberleri

MasterChef Hasan kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star Hasan Biltekin hangi yıl yarıştı, kaçıncı oldu?

MasterChef Hasan kimdir ve kaç yaşında gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Yedeklerden ana kadroya giren genç yarışmacı Hasan Biltekin MasterChef All Star seyircilerinin dikkatini çekti. Programı yakından takip eden seyirciler MasterChef Hasan'ın hayatına dair merak edilen detayları araştırıyorlar. Peki, MasterChef Hasan kimdir kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star Hasan Biltekin hangi yıl yarıştı ve kaçıncı oldu?

Magazin 21-08-2023 20:54

Şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı! MasterChef Türkiye ikincisi Hasan Biltekin'in yüzüne talih güldü

MasterChef Türkiye 2021 sezonunda Eren Kaşıkçı ile finale kalarak şampiyonluğu kıl payı kaçıran Hasan Biltekin bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 27-10-2022 09:48

MasterChef Hasan Biltekin'in nişanlısı bakın kim çıktı! Instagram pozlarıyla hayran bıraktı

MasterChef 2021 programına katılan Hasan Biltekin hem yarışmadaki performansı hem de iletişimiyle öne çıkan yarışmacılardan biriydi. MasterChef'te finale kalan Biltekin, programı 2. olarak tamamlamıştı. Biltekin'in nişanlısı Instagram pozlarıyla hayran bıraktı...

Magazin 20-05-2022 13:20

MasterChef Türkiye ikincisi Hasan Biltekin'in başına talih kuşu kondu! Yeni adresi şaşırttı

MasterChef Türkiye 2021 sezonunu ikinci olarak bitiren Hasan Biltekin'in, ünlü şef Mehmet Yalçınkaya ile çalışmaya başladığı iddia edildi.

Magazin 08-02-2022 11:12

Hasan Biltekin

Hasan Biltekin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hasan Biltekin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MasterChef ikincisi Hasan Biltekin aşkta kazandı! ''Gönlümün şampiyonu''

MasterChef Türkiye 2021 sezonu şampiyonu, yarışmanın iddialı isimlerinden Eren Kaşıkçı oldu. Kaşıkçı, kupayı ikinci olan Hasan Biltekin ile birlikte kaldırdı. Hasan Biltekin'in doktor sevgilisi Hülya Acar, MasterChef paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 15-01-2022 10:12

Churros nasıl yapılır? MasterChef Hasan'ın tabağı churros tarifi ve malzemeleri!

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin final bölümünde Hasan, Churros tatlısını yaptı. Bir İspanyol tatlısı olarak bilinen Churros aslında çikolatalı hamur tatlısı anlamına gelmekte. Hasan'ın tabağının nasıl yapıldığı ve malzemeleri izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Churros nasıl yapılır? İşte MasterChef Hasan'ın tabağı churros tarifi ve malzemeleri!

Yemek 14-01-2022 22:49

MasterChef Türkiye finalistleri hakkında çalıntı tabak iddiası! Sosyal medya çalkalandı

MasterChef Türkiye 2021 sezonunda, finale sayılı saatler kala, sosyal medyada çalıntı tabak iddiası gündeme geldi. Hasan Biltekin'in yarışma boyunca yaptığı birçok tabağın, yabancı şeflerden çalıntı olduğu öne sürüldü.

Magazin 14-01-2022 21:52

2022 MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef'te büyük ödülü kazanan isim Hasan mı Eren mi oldu?

TV8'in sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de final günü heyecanı devam ediyor. Bu akşam gerçekleşen büyük final ilgiyle takip edilirken, 2022 Masterchef şampiyonu olan isim de bölüm sonunda belli oldu. Peki 2022 MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef'te büyük ödülü kazanan isim Hasan mı Eren mi oldu? İşte merak edilenler...

Magazin 14-01-2022 21:12

Son dakika: MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef finalde Eren mi Hasan mı kazandı? MasterChef 2021 şampiyonu canlı yayında belli oldu

Son dakika haberi: MasterChef şampiyonu belli oldu. MasterChef 2021'in 14 Ocak Cuma final bölümünde Eren Kaşıkçı ve Hasan Biltekin şampiyonluk için yarıştı. Hasan ve Eren, 3 ayrı etaptan oluşan final bölümünde yaptıkları yemeklerle jürinin karşısına çıktı. MasterChef büyük finalde Türk ve uluslararası mutfaklardan yemekler yapıldı. Hasan ve Eren canlı yayında 'bostan' ve 'hayat' isimli imza tabaklarını yaptı. MasterChef şampiyonu canlı yayında açıklandı. Peki MasterChef şampiyonu kim oldu?

Magazin 14-01-2022 21:01

MasterChef'te büyük ödül ne? Bakın şampiyon ne kazandı!

MasterChef Türkiye 2021 sezonunun şampiyonu açıklandı. Canlı olarak yayınlanan final bölümünde, şampiyonluk kupasını Eren Kaşıkçı kaldırdı. Birincinin belirlenmesinin ardından, büyük ödülün ne olduğu merak edildi. İşte MasterChef Türkiye 2021 ödülü...

Magazin 14-01-2022 20:40

Kırmızı Oda neden yok? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, TV8'in sevilen yapımları arasında yer alıyor. Dizinin 14 Ocak Cuma günü yayın akışında yer almaması, ''Kırmızı Oda neden yok?'' ve ''Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman?'' sorularını akıllara getirdi.

Magazin 14-01-2022 15:40

MasterChef Hasan Biltekin'in final tabağı sosyal medyada topa tutuldu! ''Çantanı topla köyüne git!''

MasterChef Türkiye 2021 sezonunun şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu. Finalde Eren Kaşıkçı ile mücadele eden Hasan Biltekin'in final turunda şeflere sunduğu tabak, sosyal medyada alay konusu oldu.

Magazin 14-01-2022 09:32

MasterChef büyük finalde ilk turu kim kazandı? Eren mi Hasan mı? İşte 13 Ocak MasterChef 2021'de kazanan isim

MasterChef 2021'in 13 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelen son bölümünde, Eren Kaşıkçı ve Hasan Biltekin büyük finalin ilk turunda karşı karşıya geldi. MasterChef'te finale kalan Eren ve Hasan, 3 ayrı etapta tezgah başına geçti. Yarışmacılardan önce MasterChef'teki ilk yemeklerini yeniden yapmaları istendi. Şeflerin tadımlarının ardından ise final turunun ilk etabındaki puanlar açıklandı. Peki MasterChef finalde kim kaç puan aldı? Hangi yarışmacı finalde avantajı yakaladı?

Magazin 14-01-2022 00:22

Hasan Biltekin kimdir, aslen nereli? MasterChef yarışmacısı Hasan Biltekin kaç yaşında, sevgilisi kim?

Hasan Biltekin, jüri üyeliğini Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın üstlendiği MasterChef Tükiye'de başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Hasan Biltekin MasterChef'in geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümünde rakibini 3 puan geride bırakarak 2. finalist olmayı başarmıştı. Peki Hasan Biltekin kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı...

Magazin 13-01-2022 08:36

MasterChef'te 2. finalist kim oldu? Şefleri ağlatan veda! 12 Ocak MasterChef'ten kim elendi?

MasterChef 2021'in 12 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelen son bölümünde, Tahsin Küçük ve Hasan Biltekin yarı finalde karşı karşıya geldi. Yarışmanın iki iddialı ismi, Eren'in ardından finale adını yazdırabilmek için yarıştı. MasterChef'te 3 etap sonunda şeflerden toplamda en yüksek puanı alan yarışmacı 2. finalist oldu. Bir yarışmacı ise MasterChef'e 3. olarak veda etti. Şefler ise yarışmacının vedası sırasında gözyaşlarını tutamadı. Peki MasterChef'te finale kim kaldı? MasterChef'ten kim elendi?

Magazin 13-01-2022 00:32

MasterChef Tahsin Küçük'ten Hasan Biltekin itirafı: Bir rüya gördüm, dokunsalar ağlayacak gibiyim

MasterChef Türkiye'nin yarı finalinde Tahsin Küçük ve Hasan Biltekin karşı karşıya geldi. İki isimden biri bu akşam veda ederken, şeflerden daha yüksek puanı alacak yarışmacı ise MasterChef'te büyük finale kalan ikinci isim oldu. Yarışma öncesinde duygularını açıklayan Tahsin Küçük, "Dokunsalar ağlayacak gibiyim" dedi ve gördüğü rüyayı anlattı.

Magazin 12-01-2022 22:24

MasterChef'te büyük finale kim kaldı? Kendi menüleriyle yarıştılar! 11 Ocak MasterChef'te ilk finalist kim oldu?

MasterChef Türkiye'nin 11 Ocak Salı ekrana gelen son bölümünde yarı final heyecanı yaşandı. MasterChef'te ilk 3 yarışmacı arasına giren Eren Kaşıkçı, Tahsin Küçük ve Hasan Biltekin, büyük finale kalabilmek için yarıştı. 'Kırmızı' konseptli oyunda, yarışmacılar kendi menülerini oluşturdu. 14 Ocak Cuma günü final yapacak olan MasterChef'te, zorlu 3 oyun sonrasında ilk finalist belli oldu. Peki MasterChef'te kim kazandı? MasterChef'te ilk 2'ye adını yazdıran yarışmacı kim oldu?

Magazin 12-01-2022 00:26

Dün gece MasterChef'te kim elendi? Sergen mi Hasan mı? 10 Ocak MasterChef 3. finalist kim oldu?

MasterChef Türkiye'nin 10 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelen son bölümünde çeyrek final heyecanı yaşandı. Aylardır süren MasterChef maratonunda ilk 3 yarışmacı arasına adını yazdıran ilk iki isim Tahsin ve Eren olmuştu. MasterChef'te çeyrek finalist olan Sergen ve Hasan arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Puanlama sonunda bir yarışmacı daha ilk 3 arasına girmeyi başardı. MasterChef'in sevilen ismi ise hayallerine veda etti. Peki MasterChef'te kim elendi? İlk 3'e hangi yarışmacılar kaldı?

Magazin 11-01-2022 08:47

MasterChef 2021'de final heyecanı! İşte kupa işte tezgah MasterChef'te ilk 3 arasına girecek yarışmacı kim olacak?

MasterChef Türkiye'nin 7 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek olan 152. yeni bölümünde çeyrek final heyecanı yaşanacak. Aylardır süren MasterChef maratonunda çeyrek finale kalan Sergen Özen, Tahsin Küçük, Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı ilk 3 yarışmacı arasına girebilmek için tezgah başına geçecek. MasterChef'in yeni bölüm fragmanında Mehmet Yalçınkaya'nın "İşte kupa işte tezgah" sözleri dikkat çekiyor. MasterChef'te ilk 3 yarışmacı arasında girecek isim yeni bölümde belli olacak.

Magazin 07-01-2022 03:08

MasterChef'te ikinci finalist kim oldu? Şef ceketini hangi yarışmacı giydi? 4 Ocak MasterChef 2021'de çeyrek finale kim kaldı?

MasterChef 2021'in 4 Ocak Salı ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar, çeyrek finale yükselebilmek için mücadele etti. MasterChef'te ilk çeyrek finalist Sergen olmuştu. Tahsin, Hasan, Dilara ve Eren 2. çeyrek finalist olarak şef ceketini giymek için tezgah başına geçti. Yarışmacılar, ünlü şef Ahmet Dede’nin özel tarifini en iyi şekilde yapabilmek için yarıştı. Puanlama sonunda MasterChef'in ikinci çeyrek finalisti belli oldu. Peki MasterChef'te çeyrek finale kim kaldı? Şef ceketini kim giydi?

Magazin 05-01-2022 00:31

İhanet iddiaları gündemi sarmıştı! MasterChef Hasan Biltekin sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Hülya Acar'dan ayrıldığı öne sürülen MasterChef yarışmacısı Hasan Biltekin'den şaşırtan paylaşım geldi.

Magazin 10-12-2021 11:03

MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? İşte 6 Aralık MasterChef'te haftanın mavi ve kırmızı takım kaptanları

MasterChef Türkiye 2021'in 6 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelen 128. son bölümünde yeni haftanın kaptanları ve takım kadroları belli oldu. Yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için çalıştı. Yarışmacılar dürüm yaparak mücadele etti. En lezzetli dürümü yapan yarışmacı kaptanlık oyununu kazandı ve kırmızı takım kaptanı belirledi. Sonrasında kaptanlar, takımları oluşturdu. Peki, MasterChef’te kaptanlık oyununu kim kazandı? Yeni haftanın takım kadroları nasıl oluştu?

Magazin 07-12-2021 00:40