Hayat Bilgisi Dizisi Haberleri

Hayat Bilgisi’nin Almanyalı Didem’i Yeliz Doğramacılar’ın son hali görenleri şaşkına çevirdi!

Televizyon ekranlarının unutulmaz dizilerinden olan Hayat Bilgisi'nde Didem karakterini canlandıran Yeliz Doğramacılar, seneler sonra yaşadığı değişimle şaşırttı. Sosyal medyadan hayatından kesitler paylaşan ünlü oyuncunun son halini görenler tanıyamıyor.

Magazin 29-07-2022 12:18

Hayat Bilgisi'nin Mennan'ı son haliyle şaşırttı! Erdal Türkmen bakın şimdi hangi mesleği yapıyor

Televizyon ekranlarının unutulmaz dizileri arasında bulunan Hayat Bilgisi dizisinde Mennan karakteri ile akıllara kazınan ünlü oyuncu Erdal Türkmen'in son hali görenleri şaşırttı. Bir dönemin ilgiyle takip edilen dizisinde okul müdürünün yardımcısı ve hademe Mennan karakterini canlandıran 51 yaşındaki ismin değişimi olay oldu. Şimdilerde ekranlardan uzakta olan Türkmen, bambaşka bir mesleğe yöneldi.

Magazin 20-07-2022 16:43

Hayat Bilgisi'nin Amil Bey'inin son hali şaşırttı! Tarık Pabuçcuoğlu seneler sonra bambaşka biri oldu

Seneler önce televizyon ekranlarının unutulmaz dizileri arasında adını yazdıran Hayat Bilgisi dizisinde Müdür Amil karakteri ile akıllara kazınan ünlü oyuncu Tarık Pabuçcuoğlu'nun son halini gören tanıyamadı. Dizide okulun müdürü Amil karakterini canlandıran 73 yaşındaki ismin değişimi olay oldu.

Magazin 14-07-2022 11:10

Gani Müjde'den korkutan 'orman yangını' açıklaması: Umarım o saate kadar...

Gani Müjde; Türkiye'nin yüreğini yakan Marmaris'teki orman yangını ile ilgili sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Babam Sınıfta Kaldı, Pis Yedili, Yahşi Cazibe, Selena, Hayat Bilgisi gibi birçok dizi ve yapımda imzası bulunan ünlü senarist Gani Müjde, rüzgarın bugün yangın bölgesinde fırtına şiddetinde eseceğini belirtti. İşte Gani Müjde'nin o paylaşımı...

Magazin 24-06-2022 13:19

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem çimlere uzanıp poz verdi

İpek Erdem, efsane dizi Hayat Bilgisi'nde Barbie Gamze rolüyle akıllara kazındı. Ekranların uzun soluklu dizisi olan Hayat Bilgisi ile zaman zaman sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Bu defa Instagram pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 13-06-2022 19:42

Hayat Bilgisi'nin Pakize'si Pakize Suda'nın son hali şaşırttı! Görenler tanıyamıyor

Hayat Bilgisi dizisinde ve pek çok başka projede oynayan Pakize Suda, bir dönemler Türkiye'nin en güzel kadınları arasında bulunuyordu. Magazin dünyasına damgasını vuran oyuncu, şimdilerde demans hastalığıyla savaşıyor. Pakize Suda'nın son halini görenler ise ünlü ismi tanıyamıyor. İşte Pakize Suda'nın son hali...

Magazin 30-05-2022 17:15

Hayat Bilgisi'nin Kikirik'i Çisil Oral paylaşımıyla şaşırttı! Çok değişmişsin

Bir zamanlara damga vuran Hayat Bilgisi 7'den 77'ye herkesin ilgiyle takip ettiği bir diziydi. Dizinin final yapmasının ardından yıllar geçmesine rağmen oyuncuları gündem olmaya devam ediyor. Bu unutulmaz oyunculardan biri de Hayat Bilgisi dizisinde Kikirik rolünü oynayan Çisil Oral...

Magazin 27-05-2022 22:08

Pakize Suda öldü mü, yaşıyor mu? Pakize Suda hastalığı nedir? Pakize Suda kimdir? Pakize Suda kaç yaşında, nerelidir?

Pakize Suda öldü mü, yaşıyor mu sorusu gündeme geldi. Ünlü oyuncunun sağlık durumu araştırılıyor. Demans hastalığı ile mücadele eden Pakize Suda sağlık durumu merak ediliyor. Dilara Elagözlü, geçtiğimiz aylarda 'akıl geriliği' teşhisi konulan teyzesi 72 yaşındaki oyuncu ve yazar Pakize Suda'nın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. İşte detaylar!

Haber 27-05-2022 13:44

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si çok değişti! İşte İpek Erdem'in son hali

Ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Hayat Bilgisi dizisi, oyuncularıyla halen anılıyor. Aradan yıllar geçmesine rağmen seyircilerin aklında kalan dizinin oyuncularının şimdiki halleri görenleri şaşırtıyor.

Magazin 17-05-2022 12:36

Hayat Bilgisi'nin 'Kikirik'i Çisil Oral estetik sonrası tanınmaz halde! Bambaşka birine dönüştü...

Bir dönemin popüler dizileri arasında yer alan Hayat Bilgisi'nde Kikirik karakterine hayat veren Çisil Oral bambaşka biri oldu. Geçirdiği estetik operasyonlar sonrası adeta görenlerin gözlerine inanamadığı Çisil Oral, güzelliğiyle büyüledi. Son haliyle takipçilerinden tam not alan Çisil Oral'ın pozlarına beğeni yağıyor.

Magazin 11-05-2022 11:37

Hayat Bilgisi'nin Kopil'i Serhan Arslan'ı görenler tanıyamadı! Son haliyle herkesi şaşkına çevirdi

Hayat Bilgisi dizisinde Kopil karakterine hayat veren Serhan Arslan son haliyle adeta herkesi şaşkına çevirdi. Bir dönemin popüler dizisi Hayat Bilgisi'nde Kopil karakterini canlandırarak milyonların tanıdığı bir isim halin gelen Serhan Arslan'ın değişimi şoka uğrattı.

Magazin 10-05-2022 10:36

Akrep Nalan kimdir? Nereli? Şarkıları nelerdir? Lakabı nereden geliyor? Hayat Bilgisi'nin Fidan Hocası Akrep Nalan ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Akrep Nalan'ı birçok kişi bir döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi dizisiyle tanıyor. Hayat Bilgisi dizisinde Fidan Hoca karakterini canlandıran ünlü oyuncu ve şarkıcı ile ilgili Akrep Nalan kimdir? Nereli? Şarkıları nelerdir? Lakabı nereden geliyor? Hayat Bilgisi'nin Fidan Hocası Akrep Nalan ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte ayrıntılar...

Magazin 05-03-2022 09:18

Hayat Bilgisi'nin Şerif Ali'si İlker Kalay yıllar reyting rekortmeni dizide ortaya çıktı! Değişimi şoke etti

Türk televizyonlarının unutulmaz dizileri arasında yer alan Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı 'Şerif Ali' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu İlker Kalay, yıllar sonra reyting rekortmeni dizide ortaya çıktı.

Magazin 04-02-2022 16:16

Hayat Bilgisi'nin Kikirik'i Çisil Oral değişimiyle hayrete düşürdü! ''Resmen afet olmuş''

Senaryosunu Gani Müjde, yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ'ın üstlendiği Hayat Bilgisi dizisi, Türk televizyonlarının unutulmaz projelerinden biri. Dizide canlandırdığı 'Kikirik' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Çisil Oral, yıllar içindeki değişimiyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 03-02-2022 14:25

Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'si Hayfa Safi'nin son haline bakın! Gören aynı şeyi söyledi

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı 'Beton Ayşe' karakteriyle akıllara kazınan Hayfa Safi, uzun süredir kameralardan uzak bir yaşam sürüyor. Safi, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 02-02-2022 12:03

Hayat Bilgisi'nin Barbi Gamze'si saçlarını üçe vurdurmuştu! İpek Erdem'in beğenilen yeni imajı

Hayat Bilgisi'nde rol alan oyuncular yıllar geçmesine rağmen merak konusu oluyor. Kimisi sosyal medyayı aktif kullanırken kimisi gözlerden uzak yaşıyor. Dizide Barbi Gamze rolünü canlandıran İpek Erdem de Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Saç stilini sık sık değiştiren Erdem'in yeni imajı beğeni topladı.

Magazin 21-01-2022 15:42

Hayat Bilgisi'nin 'Pikaçu'su geçmişe götürdü! Son hali gündem oldu

Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı 'Pikaçu Kerem' rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı o dönem birlikte rol aldığı Ümit Erdim ve Paşhan Yılmazel ile bir karesini sosyal medyadan paylaştı. Kupacı'nın paylaşımına beğeni yağarken ünlü oyuncunun son hali de gözlerden kaçmadı.

Magazin 20-01-2022 15:09

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel paylaştı! Ortega Sedat sahalara geri döndü

Hayat Bilgisi dizisiyle tanınan ve bir süredir ekrandan uzak olan Paşhan Yılmazel yeni projesini sosyal medyadan duyurdu. Hayat Bilgisi'nin Ortega'sının paylaşımı sevenlerini heyecanlandırdı. Yılmazel'e "Ortega Sedat sahalara geri döndü" yorumu yağdı.

Magazin 10-01-2022 14:19

Güzel oyuncu Aslı Enver'in kardeşi Anıl Enver güzelliğiyle görenleri büyüledi!

Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin, Hayat Bilgisi gibi güçlü yapımlarda rol alan güzel oyuncu Aslı Enver, yalnızca kabiliyetiyle değil, güzelliğiyle de adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Aslı Enver'in kız kardeşi Anıl Enver'i görenler, ''Güzellik genetik'' demeden edemedi.

Magazin 21-12-2021 09:23

Hayat Bilgisi'nin kantinci Bülbül'ü son haliyle şaşırttı!

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde 'Bülbül' karakterine hayat veren Fatih Altın, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin 07-12-2021 09:48

Hayat Bilgisi'nin Süzme'si Kaan Yılmaz değişimiyle şaşkına çevirdi!

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Süzme' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Kaan Yılmaz, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 04-12-2021 15:50

Hayat Bilgisi'nin Fidan Hoca'sıydı! Akrep Nalan, değişimiyle şaşırttı!

2003-2006 yılları arasında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Fidan Hoca' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Akrep Nalan, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 30-11-2021 10:09

Hayat Bilgisi dizisinin Atacan’ının son hali şaşırttı! Yıllar hiçbir şey götürmemiş!

Selena dizisinin Hades’i ve Hayat Bilgisi’nin Atacan’ı olarak gönüllerde taht kuran Sinan Çalışkanoğlu, işiyle gündeme gelmesinin yanı sıra protez saç yaptırmasıyla da gündemde yer almıştı. Oyunculukta dış görünüş olarak da değişimleri sevdiği söylenen Sinan Çalışkanoğlu, bakımlı cildiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Magazin 07-11-2021 13:15

Hayat Bilgisi dizisinin Rüya'sı Yıldız Asyalı mesleği bıraktı! Bakın şimdi ne iş yapıyor!

Türk televizyonlarının unutulmaz dizisi Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı 'Rüya' karakteri ile akıllara kazınan Yıldız Asyalı, bakın şimdi ne yapıyor?

Magazin 28-10-2021 15:22

Erkan Petekkaya'nın Japon geliniydi! Unutulmaz dizi Japonyalı Gelin'in yıldızı Ayumi Takano'ya şimdi bakın!

2004 yılında ekranlara gelen Japonyalı Gelin dizisinde Erkan Petekkaya ile başrolü paylaşan Japon oyuncu Ayumi Takano, yıllara rağmen koruduğu güzelliğiyle görenleri şaşırtıyor.

Magazin 20-10-2021 10:20

Hayat Bilgisi'nin Süzme'si Kaan Yılmaz tanınmaz halde! Karizmasıyla yakıp geçiyor!

Türk televizyonlarının unutulmazları arasına giren Hayat Bilgisi dizisinde Süzme rolüyle tanınan Kaan Yılmaz, resmen başka biri oldu. Karizmasıyla yakıp geçen oyuncu bakın şimdi ne yapıyor?

Magazin 07-10-2021 12:21

Hayat Bilgisi'nin Alamancı Didem'i son haliyle ağızları açık bıraktı!

Türk televizyonlarının unutulmaz dizileri arasında yer alan Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı Didem karakteriyle tanınan Yeliz Doğramacılar, yıllar içindeki değişimiyle hayrete düşürdü.

Magazin 24-09-2021 10:22

Hayat Bilgisi’nin 'Çatlak Ürperi’si şaşırttı! Ünlü oyuncu Ceren Soylu'nun son görüntüsü olay oldu!

Türk televizyonlarında unutulmayan diziler arasında giren Hayat Bilgisi dizisi karakterleriyle konuşulmaya devam ediyor. Dizinin çatlak karakteri Ürperi’yi canlandıran Ceren Soylu son haliyle şaşırttı.

Magazin 07-09-2021 09:52

Hayat Bilgisi'nin Kopil'i Serhan Arslan bakın şimdi ne yapıyor!

Bir döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi dizisinde 'Kopil' karakterine hayat veren Serhan Arslan'ın son halini görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 04-09-2021 13:59

Hayat Bilgisi'nin Şerif Ali’si İlker Kalay’ın son halini görenler tanıyamadı

Türk televizyon dizi tarihinde önemli başarılae elde eden Hayat Bilgisi dizisi, pek çok genç oyuncuyu ihya etti. Bu oyunculardan birisi de dizinin romantik çocuğu Şerif Ali karakterini canlandıran İlker Kalay oldu.

Magazin 04-09-2021 13:19

Hayat Bilgisi’nin Hanako’su Ayumi Takano’yu gören 'Bu kadın hiç yaşlanmıyor mu?' diyor

Hayat Bilgisi’nde İngilizce öğretmeni Hanako’yu canlandıran Ayumi Takano daha önce de Mehmet Ali Erbil’in başrol oynadığı ‘Aşkım Aşkım’ dizisinde yer almıştı. Her iki diziden de yıllar geçmesine rağmen Ayumi Takano son haliyle şaşırttı.

Magazin 03-09-2021 09:53

Hayat Bilgisi’nin Biricik’i bir içim su oldu! İşte Çisil Oral’ın son hali

Hayat Bilgisi’nin esaslı kızı ‘Kikirik’ lakaplı Biricik karakterine hayat veren Çisil Oral son haliyle şaşırttı. Dizide karakteri itibarıyla kimse Törpü ve Barbie karakteri gibi ona aşık olmamıştı. O şimdi bir içim su.

Magazin 02-09-2021 09:29

Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'si şimdi ne yapıyor? Ünlü oyuncu Hayfa Safi'nin inanılmaz değişimi

Hayfa Safi, Türk televizyonlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan "Hayat Bilgisi"nde "Beton Ayşe" rolünü canlandırmıştı. Hayat Bilgisi, final yaptıktan sonra da dönem dönem ekranlarda yayınlanmaya devam etti. Bir zamanlara damga vuran dizinin oyuncuları seyirciler tarafından son zamanlarda takip edilir oldu. İşte ünlü oyuncu Hayfa Safi'nin değişimi!

Magazin 31-08-2021 14:02

Hayat Bilgisi’nin Ortega’sı Paşhan Yılmazel, son haliyle 'Yok artık' dedirtti

Hayat Bilgisi’nde komik gülüşüyle hafızalara kazınan, dizinin Ortega’sı Paşhan Yılmazel’in o eski halinden eser kalmadı. Bir döneme damgasını vuran ve genç kızların sevgilisi haline gelen Yılmazel, çok değişti.

Magazin 30-08-2021 11:01

Hayat Bilgisi'nin Süzme'si şimdi ne yapıyor? Ünlü oyuncu Kaan Yılmaz'ın değişimi şaşırttı

Herkes onu Hayat Bilgisi ile tanımıştı. Dizinin Süzme’sini canlandıran Kaan Yılmaz, o yıllardan bu yıllara büyük değişim geçirdi. 36 yaşına giren oyuncuyu görenler Hayat Bilgisi’nin Süzme’si olduğuna inanmakta güçlük çekti.

Magazin 28-08-2021 11:16

Hayat Bilgisi'nin sevilen karakteriydi! İşte başka mesleğe geçiş yapan Mennan'ın son hali

Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdıran gençlik dizisi Hayat Bilgisi'nde Mennan karakterini canlandıran oyuncu Erdal Türkmen, şu sıralar başka bir meslek icra ediyor. Çeşitli dergi ve gazetelerde mizah yazarlığı yapan Türkmen, Youtube'da hazırladığı videolarla hayranlarına sesleniyor.

Magazin 28-08-2021 07:17

Hayat Bilgisi'nin Mennan'ı şimdi ne yapıyor? İşte Erdal Türkmen’in son hali

Hayat Bilgisi dizisinde Mennan karakteriyle izleyiciyi kırıp geçiren Erdal Türkmen, uzun zamandır ekranlardan uzak kaldı. Yetenekli oyuncunun pek çok kişi ne yaptığını merak ediyordu. İşte Mennan’ın son hali…

Magazin 27-08-2021 16:33

Hayat Bilgisi'nin Barbie'si şaşırttı! Ünlü oyuncu İpek Erdem şimdi ne yapıyor?

Seneler önce televizyon ekranlarında yayınlanan 'Hayat Bilgisi' dizisinde 'Barbie' karakterini canlandıran başarılı oyuncu İpek Erdem'in şimdilerde ne yaptığı merak konusu oldu. Uzun süredir ekranlarda yer almayan oyuncunun son halini görenler gözlerine inanamıyor. Güzel oyuncu saçlarını kısacık kestirip 3 numara vurdu. Saçlarıyla beraber tarzını da değiştiren ünlü oyuncunun son hali şaşırttı. İşte İpek Erdem'in takipçilerini şaşırtan son hali...

Magazin 10-08-2021 11:17

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem o kadar değişti ki sahilde kendinden geçti kimse tanımadı

Bir dönemin unutulmaz dizisi Hayat Bilgisi'nde Barbie Gamze karakterine hayat veren İpek Erdem, Muğla Akyaka'da arkadaşlarıyla eğlenirken görüntülendi. İpek Erdem'in son halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 26-06-2021 21:27

Hayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdem'in son hali şaşırttı

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde 'Barbie Gamze' karakterine hayat veren İpek Erdem'in son hali şoke etti. İşte ünlü oyuncunun müthiş değişimi...

Magazin 26-06-2021 14:56

Ümit Erdim pilotluk için kolları sıvadı! 'İlk seviyeyi geçmiştim'

'Hayat Bilgisi'nin Arif'i Ümit Erdim ralli ve pilotluğa merak sardı. Pilotluk eğitimi alan Erdim açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 11-04-2021 14:31

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su Kerem Kupacı'dan şaşırtan karar!

Hayat Bilgisi dizisindeki 'Pikaçu Kerem' rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı, Türkiye ve Londra arasında mekik dokuyor. İşte ünlü oyuncunun yeni işi...

Magazin 05-04-2021 10:48

Hayat Bilgisi'nin Ürperi'si Ceren Soylu son haliyle gündemde!

Hayat Bilgisi dizisinde Ürperi karakterini canlandıran Ceren Soylu, yıllar sonra ortaya çıktı. Ceren Soylu son haliyle gündeme geldi. Ceren Soylu Instagram hesabını merak eden hayranlarına da yanıt verdi.

Magazin 11-02-2021 09:45