Hayvan Barınağı Haberleri

Adana'da ata kötü muamelede bulunan zanlı, 5 gün barınakta çalışma şartıyla salıverildi

Adana'da ata dizginle vurarak kötü muamelede bulunması kameraya yansıyan genç, 5 gün hayvan barınağında çalışma şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 01-03-2023 10:22

SON DAKİKA | Bakan Kirişci'den hayvan barınaklarıyla ilgili açıklama! 'Pilot uygulamayı İstanbul'da başlattık'

Son dakika: Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, hayvan barınakları ile başlatılan yeni çalışmayla ilgili açıklamada bulundu. Yerel yönetimlere hayvan barınağı kurmaları için orman alanlarından yer vereceklerini belirten Bakan Kirişci, pilot uygulamayı İstanbul'da başlattıklarını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 29-11-2022 12:07

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayvan barınağında yaşanan vahşete tepki! 'İki vicdansız...'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'daki toplu açılış töreninde konuştu. Konya'da belediyenin hayvan barınağında köpeklerin kürekle dövülerek öldürülmesine tepki gösteren Erdoğan, "Geçtiğimiz günlerde belediyenin hayvan barınağında iki vicdansızın neden olduğu görüntüleri ne yazık ki biz de üzülerek izledik. Bir daha benzer görüntüler oluşmaması için gereken tüm tedbirler alınmıştır" dedi.

Haber 26-11-2022 15:31

Konya'da hayvan barınağında infial yaratan görüntüler, ünlü isimlerden tepki yağdı! 'Hiçbir avukat savunmak istemedi, CMK sistemini kapattılar'

Konya'daki sahipsiz hayvan bakımevinde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak öldürdüğü görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Konya Büyükşehir Belediyesi sosyal medyadan yaptığı açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Ünlü isimlerden de tepkiler gecikmedi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, hiçbir avukatın, sanıkları savunmak istemediğini belirterek 'Baro avukatları zorunlu savunma görevine atanmamak için CMK sistemini kapattı' dedi.

Haber 25-11-2022 15:19

Hayvan Barınağı

Hayvan Barınağı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hayvan Barınağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Antalya'da hayvanseverlerce oluşturulan barınak 170 köpeğe yuva oldu

Antalya'da hayvanseverlerce oluşturulan barınak 170 köpeğe yuva oldu

Yurthaber 07-09-2022 13:16