Hazal Şenel Haberleri

Sessiz sedasız evlenmişlerdi! Selena'nın yıldızı Hazal Şenel eşiyle fotoğraflarını kaldırdı! 'Boşanıyorlar mı?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Selena dizisinde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile hafızalara kazınan Hazal Şenel eşiyle fotoğraflarını kaldırdı. Kendisi gibi oyuncu Bertan Asllani ile 2020 yılında sessiz sedasız evlenen çift hakkında 'boşanıyorlar mı?' yorumları yapılmaya başlandı.

Magazin 21-03-2024 10:43

Selena'nın Kıvılcım'ı Hazal Şenel'in son halini gören tanıyamadı! Resmen bambaşka biri olmuş

Selena dizisinde Kıvılcım karakteriyle herkes tarafından sevilen güzel oyuncu Hazal Şenel değişimiyle görenleri şoke ediyor. Pis Yedili, Türk Malı, İki Yalancı, Bahtiyar Ölmez, İçimdeki Fırtına ve Elimi Bırakma gibi yapımlarda da rol alan ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun paylaşımına "Bambaşka biri olmuşsun" gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 15-01-2024 12:13

Selena'nın Kıvılcım'ı Hazal Şenel'i artık bambaşka biri! Görenler gözlerine inanamadı

Selena dizisinde Kıvılcım karakteriyle herkes tarafından sevilen güzel oyuncu Hazal Şenel değişimiyle görenleri şoke ediyor. Pis Yedili, Türk Malı, İki Yalancı, Bahtiyar Ölmez, İçimdeki Fırtına ve Elimi Bırakma gibi yapımlarda da rol alan ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-03-2023 17:37

Selena'nın Kıvılcım'ı Hazal Şenel süper minili ayna pozuyla olay oldu

Bir dönem Türk televizyonlarını kasıp kavuran Selena dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren Hazal Şenel, sosyal medya paylaşımlarıyla dudak uçuklatıyor. Yıllar içindeki değişimiyle göze çarpan Hazal Şenel, son olarak süper minisiyle ayna pozu verdi. Şenel'in takipçileri paylaşımına beğeni yağdırdı.

Magazin 03-08-2022 14:01

Hazal Şenel

Hazal Şenel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hazal Şenel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Selena'nın kötü kalpli 'Kıvılcım'ı Hazal Şenel'in inanılmaz değişimi

Yıllar önce Selena dizisindeki Kıvılcım karakteriyle karşımıza çıkan Hazal Şenel yıllar içinde büyüyüp güzel bir genç kız oldu. Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan genç oyuncunun değişimi görenleri şaşkına çeviriyor.

Magazin 19-07-2022 13:10

Selena'nın Kıvılcım'ı Hazal Şenel bikinili cesur pozlarıyla yürek hoplattı! Sana ne olmuş?

Selena dizisinde canlandırdığı Kıvılcım karakteriyle tüm Türkiye'nin tanıdığı isimler arasında yer alan Hazal Şenel, son haliyle resmen olay yarattı. Sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarla adından söz ettiren Hazal Şenel'in bikinili pozları adeta yürek hoplattı.

Magazin 15-07-2022 13:36

Selena'nın meşhur Kıvılcım'ı Hazal Şenel, meğer unutulmaz dizide oynamış!

Hazal Şenel 10 Eylül 2006 - 18 Ağustos 2009 tarihleri arasında yayınlanan fenomen dizi Selena'da hayat verdiği 'Kıvılcım' rolü ile seyircilerin aklına kazındı. Hazal Şenel söz konusu dizide Sinem Kobal, Sinan Çalışkanoğlu, Gizem Güven gibi oyuncularla beraber rol aldı. Şenel meğer o unutulmaz dizide de oynamış!

Magazin 06-12-2021 13:12

Selena'nın kötü kalpli Kıvılcım'ı Hazal Şenel büyüdü! Şenel'in Instagram fotoğraflarını görenler gözlerine inanamadı!

Hazal Şenel 7'den 77'ye herkesin izlediği, 10 Eylül 2006 - 19 Nisan 2009 tarihleri arasında ATV ekranlarında yayınlanan "Selena" dizisinde kötü kalpli Kıvılcım karakterine hayat verdi. Selena dizisinin ardından Pis Yedili, Osmanlı Cumhuriyeti, Elimi Bırakma gibi projelerde de yer alan Şenel'in Instgaram fotoğrafları dikkat çekiyor.

Magazin 18-08-2021 13:13