Hazır Çorba Haberleri

Marketten bu ürünleri almadan önce bir kez daha düşünün! Zararlarını duyan çok şaşırıyor

Market raflarında birçok ürün bulunur. Bazen alışveriş yaparken dikkatsiz davranabiliriz. Tüketicileri bilinçlendirmek ve sağlıklarını korumak amacıyla paylaşım yapan Beslenme ve Diyet Uzmanı Gamze Durman bir diyetisyen olarak marketten asla almadığı ürünleri paylaştı.

Kadin 19-02-2024 08:30

Lezzetli olduğu için yeniliyor ama zehirden farksız! Damarların tıkanmasına neden oluyor

Sodyum vücudumuz için önemli olan minerallerdendir. Suyun vücuttaki dağılımına yarayarak asit- baz dengesini korumasına yardımcı olur. Ancak yemeklerin içerisinde bulunan fazla sodyum çok ciddi hastalıklara yol açabilmektedir. Farkında olmadan yediğimiz birçok yiyeceğin içerisinde yüksek miktarda sodyum bulunmaktadır.

Haber 30-11-2022 07:24

Her bir lokması tehlike saçıyor! Yediğiniz an DNA'yı mahvediyor

Günlük hayatımızda yediğimiz birçok yiyecek sağlığımız için riskli durumlar yaratabiliyor. Bilindiği üzere zararlı yiyecekler kanser, kalp hastalıkları, böbrek hastalıkları, diyabet, kolesterol gibi tehlikeli hastalıkların oluşmasında büyük rol oynuyor.

Haber 14-11-2022 11:04

Mutfağa sokmayın! Kanserin oluşumuna neden olan en büyük etkenlerden

Sağlıksız beslenme sağlık için çok riskli durumlar yaratmaktadır. Sağlıksız beslenmenin artışı kanser ve kalp hastalıkları vakalarını da artırmıştır. Masum sanarak yediğimiz bazı yiyecekler tehlikeli hastalıklara neden olabilmektedir. Bilmediğimiz birçok yiyeceğin içerisinde mısır nişastası bulunur. Uzmanlar mısır nişastası içeren gıdaların tüketilmesi hakkında dikkat etmeniz gerektiğini söylemektedir.

Haber 28-10-2022 08:03

Hazır Çorba

Hazır Çorba Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hazır Çorba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sağlıklı sanıyoruz ama sağlığı tehdit ediyor! Bu besinler kalp krizi riskini artırıyor

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden insanların sayısı giderek artıyor. Kalp krizi ve kalp hastalıklarından korunmak için sağlıklı beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. Günlük hayatta yediğimiz ve sağlıklı sandığımız bir çok yiyecek kalp krizi riskini artıyor. İşte mutfağa bile sokmamanız gereken o gıdalar...

Haber 16-10-2022 11:39

Severek yiyorsunuz ama resmen zehir saçıyor! Sağlığınızdan olmak istemiyorsanız evinize sokmayın

Sağlık için beslenmenin ne kadar önemli olduğu her fırsatta belirtiliyor. Doğru beslenme hastalıklardan korunmamızı sağlarken sağlıksız beslenmek birçok hastalığa davetiye çıkarıyor. Severek tükettiğimiz yiyeceklerin zararları birçok insan tarafından bilinmiyor. Yediğimiz gıdalar yavaş yavaş hasta olmamıza neden oluyor. Asla yememeniz gereken gıdaları öğrenmek istiyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Haber 16-09-2022 08:12

Yemeden önce bir kez daha düşünün! Kansere yol açıyor

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Sağlıksız beslenme ve hareketsiz yaşam nedeniyle her geçen kansere yakalan insan sayısında artış görülüyor. Tehlikesiz görüp severek yediğiniz besinler kansere yakalanma riskinizi artırıyor. Uzmanlar hazır gıdalar hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 01-09-2022 11:56