Hikmet Taşdemir Haberleri

Yaşamını yitiren Yeşilçam oyuncusu Hikmet Taşdemir kanser hastasıymış

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, dün üniversite hastanesinde hayatını kaybeden Hikmet Taşdemir'in 15 Ocak'ta solunum yetmezliği nedeniyle hastanelerine geldiğini belirterek, yapılan inceleme sonucu kendisinin dördüncü evre kanser hastası olduğunun belirlendiğini söyledi.

Yurthaber 26-01-2024 13:39

Yeşilçam'ın 'kötü adamı' Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti

'Korkusuz Korkak' filminde 'Gaddar Kerim', 'Umudumuz Şaban' da 'Mardinli Arif’i ve 'Tatar Ramazan' da 'Cıbıl Halil' karakterleriyle hafızalara kazınan Hikmet Taşdemir, hayatını kaybetti.

Magazin 25-01-2024 21:59

Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' Hikmet Taşdemir: Bize vefasızlık yapılıyor

Yeşilçam'ın 'kötü adam'ı Hikmet Taşdemir, sinema sektöründe kendilerine saygı gösterilmediğini ifade etti. Taşdemir "Yeşilçam oyuncularına ve yönetmenlerine vefasızlık yapılıyor" dedi.

Magazin 09-04-2022 13:06

Korkusuz Korkak'ın Gaddar Kerim'i tanınmaz halde! Hikmet Taşdemir'i gören şaşırıyor!

Türk sinemasının başarılı oyuncuları arasında yer alan Hikmet Taşdemir, 1979 yapımı komedi filmi Korkusuz Korkak'ta "Gaddar Kerim" rolüne hayat vermişti. Korkusuz Korkak filminde usta oyuncu Kemal Sunal ile birlikte çalışan Hikmet Taşdemir; Tatar Ramazan, Kirli Oyun, Kınalı Hanzo, Umudumuz Şaban, Asiye Nasıl Kurtulur gibi filmlerin oyuncu kadrosunda da rol almıştı.

Magazin 28-09-2021 09:56

Hikmet Taşdemir

Hikmet Taşdemir Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Hikmet Taşdemir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yeşilçam oyuncusu Hikmet Taşdemir: Bu saatten sonra oyunculuk yapmam

Silivri'de eşiyle birlikte pazar alışverişine çıkan Yeşilçam oyuncusu Hikmet Taşdemir'e esnaf yoğun ilgi gösterdi. Oyunculuk hakkında konuşan Taşdemir, "Bu saatten sonra oyunculuk teklifi gelse de gitmem. Çünkü daha evvel dizilerde de söyledim. Artık insanların beni televizyonda yaşlı biri olarak görmelerini istemiyorum" diye konuştu.

Magazin 29-07-2020 16:41

Hikmet Taşdemir: Ben daha ölmedim!

Yeşilçam'da oynadığı 'kabadayı' karakterleriyle hafızalara kazınan Hikmet Taşdemir, "Yılmaz Güney başta olmak üzere Türkan Şoray'ı, Cüneyt Arkın'ı, Kartal Tibet’i ve bütün oyuncuları seviyorum. Bu iş sevilmeden yapılmaz ki. Bu yaşlılığımda da seyircilerimin karşısına çıkarak 'Ben daha ölmedim' diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Magazin 20-12-2018 13:43

Ben daha ölmedim

Yeşilçam oyuncusu Hikmet Taşdemir: - "Benim hocam Yılmaz Güney'di. Güney, beni ilk olarak Filiz Akın'ın da oynadığı 'Umutsuzlar' filminde oynatmıştı. Türk sinemasında jön ölmez diye bir şey vardı. Jön gelir kötü adamı yok ederek, kızı alıp giderdi. Yılmaz Güney bunu yıktı. Kendisini o filmde öldürtmüştü" - "Sinema bir bütün. Bir masanın dört ayağı var. Bu ayağın biri kırılırsa masa devrilir" - "Bu yaşlılığımda da seyircilerimin karşısına çıkarak 'Ben daha ölmedim.' diyebilirim"

Haber 20-12-2018 12:26

Sokak ortasında 14 kurşunlu infaz

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Gaziler Mahallesinde bir kişi, sabah saat 07.00'de tabancayla vurularak öldürüldü.

Yurthaber 26-03-2013 12:10