Hipermetrop Haberleri

20 saniyede astigmat, miyop ve hipermetroptan kurtarıyor! Hiçbir acı hissetmeden...

Gözde yaşanan sağlık sorunları yaşam kalitesinin düşmesine neden oluyor. Görüşü oldukça kısıtlayan bu problemlerden gözlük ve lens olmadan kalıcı bir şekilde kurtulmanın yolları aranıyor. Göz uzmanı astigmat, miyop ve hipermetroptan kurtulmayı sağlayan acısız excimer lazer işlemini anlattı.

Haber 27-02-2023 13:54

Görme bozukluklarına sahip olan insanların dünyayı nasıl gördüğünü anlamanıza yardımcı olacak 8 görsel!

Görme bozukluklarına sahip insanların dünyayı nasıl gördüğünü hiç merak ettiniz mi? İşte katarakttan miyoba farklı göz bozukluklarının dünyayı görme biçimleri...

Trend 21-04-2021 10:15

Göz tembelliği neden olur? Göz tembelliği nasıl anlaşılır, tedavisi nedir?

Çocukluk döneminde oluşan ve ebeveynlerin endişe ettiği göz tembelliği tedavi konusunda ailelerin sıklıkla araştırma yaptığı rahatsızlıklardan bir tanesi. Bu doğrultuda göz tembelliği neden olur sorusunun yanıtı da araştırılıyor. Aynı zamanda tedavisi için rahatsızlığın erkenden teşhis edilmesinin önemi de büyük oluyor. Peki, göz tembelliği nasıl anlaşılır? Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şeyda Atabay konuyla ilgili bilgiler verdi.

Haber 09-02-2021 11:56

Gözün kırma kusurlarına dikkat!

Gözün kırma kusurları hakkında bilgi veren Göz Doktoru Op. Dr. Yusuf Oflu, 40 yaşından sonra ise hipermetrop gözlerin hem uzakta hem yakında gözlüğe daha fazla ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Haber 10-06-2020 12:28

Göz kapağı problemleri ve belirtileri nelerdir? Göz kapağı problemleri nasıl tedavi edilir?

Aslında her yaş grubundan insanda göz kapağı problemleri görülebiliyor. Fakat belli bir yaştan sonra bu problemlerin çeşitlendiği ve görülme sıklığının arttığı da bir gerçek.

Trend 21-10-2019 10:53

Miyopi, hipermetrop, astigmat nedir, nasıl anlaşır?

Miyopi, hipermetrop, astigmat nedir, nasıl anlaşır ve nasıl tedavi edilir? Etiler AcıbademGöz Sağlığı Merkezi Direktörü Doç. Dr. Bozkurt Şener bu soruların yanıtlarını Mynet okurları için derledi.

Haber 17-03-2005 00:22