Hulki Cevizoğlu Haberleri

Hulki Cevizoğlu'ndan muhalefete tepki, Erdoğan'a övgü! 'Eylemsel Atatürkçü' olarak tanımladı: 'Ait olduğum yerdeyim'

AK Parti'ye katılan ve İstanbul Milletvekili olarak Meclis'e giren Hulki Cevizoğlu, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. "Ben Atatürk dedikçe CHP diyorum zannetti CHP'liler. Ben hiç CHP demedim" diyen Cevizoğlu, muhalefeti eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan övgü dolu sözlerle bahseden Cevizoğlu, Erdoğan için "Eylemsel olarak Atatürkçü" tanımlamasında bulundu.

Haber 01-07-2023 07:58

Özdağ-Kılıçdaroğlu anlaşması sonrası oy oranı verdi! AK Partili Cevizoğlu'ndan ikinci tur yorumu: 'Yüzde 37-38 alabilirse öpsün başına koysun'

28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için geri sayım sürerken, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı alması gündem oldu. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Partili Hulki Cevizoğlu, Kılıçdaroğlu'na yüklenirken; ikinci tur sonuçları için rakam verdi. Cevizoğlu, "Pazar günü bu oy oranını alırsa öpsün başına koysun" diye konuştu.

Haber 25-05-2023 08:43

AK Parti'den vekil olarak seçilmişti! Hulki Cevizoğlu, Sinan Oğan'ın mesajını böyle yorumladı: 'Hayırlı olsun'

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda kimi destekleyeceği merak konusu oldu. Oğan, dün yaptığı paylaşımda kararını bugün açıklayacağını ifade eden bir mesaj yayınlandı. İstanbul'dan AK Parti milletvekili olarak seçilen Hulki Cevizoğlu, canlı yayında Oğan'ın mesajını yorumladı. Cevizoğlu mesajda bir kelimeye dikkatleri çekerek 'Hayırlı olsun' dedi.

Haber 22-05-2023 09:09

Hulki Cevizoğlu Milletvekili oldu mu? Hulki Cevizoğlu meclise girdi mi, seçildi mi?

Hulki Cevizoğlu Milletvekili seçildi mi, meclise girdi mi gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu. Bu isimler arasında Hulki Cevizoğlu'nun yer alıp almadığı da merak edildi. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Haber 15-05-2023 11:30

Hulki Cevizoğlu

Hulki Cevizoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hulki Cevizoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

AK Parti'de milletvekili aday listesi netleşti! Gazeteci Hulki Cevizoğlu, Şebnem Bursalı ve Mehmet Şahin listede

AK Parti'de milletvekili aday listesi netleşti. Ünlü gazetecilerin bazıları AK Parti aday listesine girdi. Gazeteci Hulki Cevizoğlu İstanbul 1. Bölge 6. sıradan aday gösterildi. Şebnem Bursalı ve Prof. Dr. Mehmet Şahin de AK Parti listesinde yer alan diğer isimler oldu.

Haber 09-04-2023 15:23

Gündeme bomba gibi düşecek 'Akşener' iddiası! Mansur Yavaş'ı tek başıma aday gösteririm

Türkiye 2023 seçimleriyle ilgili gelişmeleri pürdikkat takip ederken siyasi ittifaklar ve partilerden kritik hamleler, özellikle de 'altılı masa'dan çıkacak cumhurbaşkanı adayı ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığa sıcak baktığı konuşulsa da aday adayları arasında Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Abdullah Gül gibi isimlerin de adı geçiyor. İYİ Parti'den gelen açıklamalar Yavaş'ın adaylığı lehinde, son iddia ise gündemi sallayacak nitelikte...

Haber 07-09-2022 09:48

Canlı yayında stüdyo yıkıldı! Tartışma programındaki şampiyonluk diyaloğu kahkahalara boğdu

Canlı yayınlanan tartışma programında yaşanan Trabzonspor diyaloğu sosyal medyada gündeme oturdu. Ünlü gazetesi Hulki Cevizoğlu, Trabzonsporlu olan Melik Yiğitel'den bahsederken "Daha demin otururken 'Yarın Trabzonspor'un maçı var' demeye başladı. Trabzonspor Ankara temsilcisi deyin." demesi üzerine stüdyo kahkahalara boğuldu. Cevizoğlu'nun sözleri üzerine Yiğitel ise, "Şampiyon olduğumuz gün formayla geleceğim." ifadelerini kullandı.

Spor 19-01-2022 08:16

Hulki Cevizoğlu'dan İmamoğlu yorumu: Belki kendi kendilerini şikayet ettiler

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan incelemeyle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Cevizoğlu'nun şaşırtan değerlendirmesine sunucu Şengül'ün tepkisi, "Olabilir mi gerçekten? Yani bu siyaset hesapları içerisinde böyle hamleler olabilir mi?" şeklinde oldu.

Haber 05-05-2021 00:42

Hulki Cevizoğlu'nun sözleri gündem oldu: Kanal İstanbul’a evet diyen bir Atatürkçüyüm

Bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Hulki Cevizoğlu, "Ben Kanal İstanbul’a evet diyen bir Atatürkçüyüm." ifadelerini kullandı. Cevizoğlu'nun açıklamaları günler sonra sosyal medyada yeniden gündem oldu. Cevizoğlu da gelen tepkilere sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Haber 19-04-2021 16:58

Tarafsız Bölge'de Hulki Cevizoğlu-Altan Tan gerilimi! Ahmet Hakan da sinirlendi

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge"de sinirler gerildi. Programın konuklarından Hulki Cevizoğlu, eski HDP'li vekil Altan Tan'ın terör propagandası yaptığını söyleyerek, Ahmet Hakan'a tepki gösterdi. "Burada PKK propagandası yapılıyor. Siz de kuzu kuzu dinliyorsunuz" sözlerine sinirlenen Hakan da Cevizoğlu'ndan sözlerini geri almasını istedi.

Haber 23-03-2021 09:47

Hulki Cevizoğlu'ndan flaş iddia: Atatürk'e bilerek yanlış tedavi uygulandı

Gazeteci Dr. Hulki Cevizoğlu, 10 Kasım 1938'de siroz hastalığı nedeniyle ebediyete intikal eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yanlış tedavi" sonucunda hayatını kaybettiğini iddia etti.

Haber 11-11-2020 08:57

Hulki Cevizoğlu'ndan çok konuşulacak Erdoğan değerlendirmesi

Yıllardır ekranlarda siyaset programları yapan Hulki Cevizoğlu, 24 Haziran seçimlerine ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı.

Haber 28-06-2018 03:28

'Müslüman dünyasında kepazelik var!'

Ceviz Kabuğu programında emekli Tuğamiral Türker Ertürk'ün sözleri damgasını vurdu.

Haber 15-03-2013 15:26

Ceviz Kabuğu'nda rekor kıran tartışma

Gazeteci Hulki Cevizoğlu’nun sunduğu Ceviz Kabuğu programında 6 saat 45 dakika tartışılarak bir rekor kırıldı.

Haber 14-03-2013 15:55

Levent Kırca'dan sürpriz transferler

Tiyatro sanatçısı Levent Kırca, Ulusal Kanal'ın genel müdürlük görevine getirilmesi ve yeni projeleriyle ilgili ayrıntıları anlattı.

Haber 18-01-2013 15:14

Hulki Cevizoğlu serbest bırakıldı

Soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Kansız tarafından ifadesi alındıktan sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden ayrılan Cevizoğlu, basın mensuplarına bir açıklama yaptı.

Haber 29-04-2011 17:29

Hulki Cevizoğlu Ergenekon'dan ifade verecek

Hulki Cevizoğlu Ergenekon'dan ifade verecek Ergenekon soruşturması kapsamında incelenen ‘Zirve Yayınevi Katliamı’ ile ilgili gazeteci-yazar Hulki Cevizoğlu ifade çağrıldı.

Haber 28-04-2011 08:24

Bağımsız aday Cevizoğlu’ndan ilginç iddia

Ankara birinci bölge bağımsız milletvekili adayı Hulki Cevizoğlu, BDP’li adaylarla ilgili ilginç bir iddiada bulundu.

Haber 22-04-2011 17:36