Hulusi Akar Haberleri Ve Son Dakika Hulusi Akar Haberleri

Hulusi Akar Haberleri Ve Son Dakika Hulusi Akar Haberleri

1952 doğumlu Hulusi Akar, 2018 yılından beri Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanı olarak görev yapıyor. Kara Harp Okulu’ndan 1972 yılında mezun olan bakan Akar, 1973 yılında da Piyade Okulu’nu bitirdi. 1982’de Kara Harp Akademisi, 1985’de Silahlı Kuvvetler Akademisi ve 1987 yılında ise ABD Silahlı Kuvvetler Kurmay Koleji’ni bitiren Orgeneral Akar, çeşitli karargah ve birliklerde amir ve subay olarak görev aldı.

2011 yılında Orgeneral rütbesine terfi alan Orgeneral Akar, 2015 yılında ise Genelkurmay Başkanlığı görevine getirildi. Görevi sırasında gösterdiği başarılarından dolayı birçok madalya ile ödüllendirildi. Türkiye’nin seçkin üniversitelerinde akademik programlara katılım sağladı.

Şule Akar hanım ile evli olan Orgeneral ve Milli Savunma Bakanı Akar’ın 2 çocuğu bulunur.

Hulusi Akar Haberleri

AK Parti Mansur Yavaş'ın karşısına çıkaracak! Ankara'da kulisler hareketlendi, adaylık için iki isim öne çıkıyor

Yerel seçim için çalışmalarına hız veren AK Parti'de Ankara adaylığı için iki isim öne çıktı. Kulislerde Turgut Altınok ve Hulusi Akar isminin konuşulduğunu belirten gazeteci Fatih Portakal "Turgut Altınok'un Mansur Yavaş'ın karşısına AK Parti'den aday olarak çıkacağı tahmin ediliyor." dedi. Portakal, Altınok'un görev beklediğinin de altını çizdi.

Haber 27-09-2023 08:02

AK Partili Akar'dan terörle mücadelede net mesaj: Teröristlerin hiçbir şekilde yaşama şansı yok

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, yaptığı açıklamada terörle mücadelede net mesajlar verdi. Akar, "Teröristlerin hiçbir şekilde yaşama şansı yok. Ya adalete teslim olacaklar ya da yok olup gidecekler" diye konuştu.

Haber 13-08-2023 14:04

Darbe girişimi sırasındaki hareketli anları anlattı! Sık ulan şerefsiz! Hulusi Akar'dan 15 Temmuz gecesi hakkında çarpıcı sözler

15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçerken dün yıl dönümünde dönemin genelkurmay başkanı Hulusi Akar o gece yaşananları anlatarak bir kez daha hafızaları tazeledi. 15 Temmuz öncesi aldıkları bilgiler üzerine birtakım tedbirler aldıklarına değinen Akar, "Aldığımız tüm tedbirlere rağmen aldığımız bilgiler sızdırıldı, panik halinde buna kalkıştılar" dedi. Akar'ın "Emir subayım silah doğrulttu. 'Sık ulan şerefsiz!" diye bağırdım" sözleriyle anlattığı anlar da dikkat çekti.

Haber 16-07-2023 08:43

Milli Savunma Bakanı Akar: Gabar'da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Terör bittikçe refah başlıyor. Bunun en güzel örneği Gabar. Gabar'da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor." dedi.

Haber 26-05-2023 17:05

Hulusi Akar

Hulusi Akar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Hulusi Akar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Bakan Akar'ın Yunan Savunma Bakanı ile görüşmesi gündem olmuştu! Bilinmeyen bir ayrıntıyı ilk kez açıkladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Kayserispor'da forma giyen Yunan stoperi Dimitrios Kolovetsios'u, Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos'u cep telefonundan arayarak görüştürmesi gündem olmuştu. Katıldığı canlı yayında Bakan Akar görüşmeye ilişkin bilinmeyen bir ayrıntıyı ilk kez açıkladı.

Haber 26-05-2023 10:17

Milli Savunma Bakanı Akar'dan net mesaj! Ne Irak'ın ne Suriye'nin kuzeyinde operasyonlar duracak

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun (KASKF) "Gençlik Şöleni" kapsamında Mimarsinan Parkı'nda düzenlenen programda konuştu. Bakan Akar, "En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecek. Ne Irak'ın ne Suriye'nin kuzeyinde operasyonlar duracak." ifadelerini kullandı.

Haber 24-05-2023 23:09

SON DAKİKA | Bakan Akar'dan dikkat çeken sözler! 'Kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin'

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hudut güvenliğine yönelik eleştirilere tepki göstererek, "Bunları söylemek en hafif tabiriyle emeğe saygısızlık, ayıp. Bu tür değerlendirmeler bizi gerçekten rahatsız ediyor. Bu gerçek dışı beyanlara yönelik söyleyecek laf bulamıyoruz. İsteyen, kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin." dedi.

Haber 24-05-2023 15:41

Bakan Akar'ı kızdıran sözler: Nereden çıktı bu? Kim yapacak, kim söylüyor?

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "güney ordusu" söylemine ilişkin, "Nereden çıktı bu? Kim yapacak, kim söylüyor? Burada müesses bir nizam var. Anayasa çerçevesinde görev yapan bir Silahlı Kuvvetleri var, Genelkurmay Başkanı var, Kara Kuvvetleri Komutanı var. Onlar ne düşünüyorlar, onlar bilmiyorlar mı?" dedi.

Haber 23-05-2023 23:24

Sosyal medyadaki Türkiye'den sınır görüntüleri gündem olmuştu! Bakan Akar'dan açıklama: '5 sene içinde 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sosyal medyada yer alan ve Türkiye sınırında çekildiği iddia edilen yasa dışı sınır geçişi görüntülerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Bakan Akar, "Son 5 sene içinde 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi. Bu gerçekler ortadayken bazıları çıkıp, karşıt söylemlerde bulundu. İtibarını da inanılırlığını da kaybediyor" ifadelerini kullandı.

Haber 20-05-2023 16:05

'Depremden daha çok canımız yaktı' deyince... Bakan Akar net konuştu: 'Gerekli cevabı alacaklar'

14 Mayıs seçimleri sonrası depremzedelere yönelik sosyal medyada yapılan çirkin söylemlere tepki gösteren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yapılan yorumların kabul edilemez olduğunu söyledi. Akar, yaptığı açıklamada "Depremzede kardeşlerimiz müsterih olsun. Merak etmeyin gerekli cevabı alacaklar" diye konuştu.

Haber 19-05-2023 15:32

SON DAKİKA | Hulusi Akar'dan 'Sinan Oğan' açıklaması! İttifak iddialarına yanıt verdi: 'Makul ve mantıklı bir şekilde...'

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile ittifak iddialarına yanıt verdi. Bir gazetecinin Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhur İttifakı ile bir ittifak yapıp yapmayacağını sorması üzerine Akar, "Makul ve mantıklı bir şekilde herkes yerini alır. O konuda bizim hem cumhurbaşkanımız hem parti genel merkezimiz gerekli temasları yaparlar, konuşurlar, görüşürler, tedbirimizi alırız" dedi. İşte Bakan Akar'ın dikkat çeken o açıklamaları...

Haber 15-05-2023 16:35

SON DAKİKA | Bakan Akar'dan tahıl anlaşması açıklaması 'Süresinin uzatılması konusunda mutabakata doğru gidiliyor'

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tahıl anlaşması ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Akar açıklamasında "Tahıl anlaşmasının süresinin uzatılması konusunda mutabakata doğru gidiliyor. Ukrayna limanlarındaki 6 ticari gemimizin güvenli bir şekilde ülkemize dönmesi konusunda bir çerçeve mutabakat sağlandı." ifadelerini kullandı.

Haber 12-05-2023 09:49

Bakan Akar, normalleşmede yeni adımı duyurdu! Suriye topraklarında kurulacak

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Suriye ile normalleşme noktasında hangi adımlar atılacak?' sorusuna "11 yıl sonra Suriye ile görüşmemiz oldu. Bu toplantıda görüşmelerimizi açıkça ifade ettik. Suriye topraklarında koordinasyon merkezi kurma çerçevesinde mutabık kaldık" yanıtını verdi.

Haber 06-05-2023 09:01

Milli Savunma Bakanı Akar'dan tahıl koridoru açıklaması... Dünyanın gözü yarın İstanbul'da olacak!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan tahıl girişimi toplantısına ilişkin açıklama geldi. Bakan Akar, yarın İstanbul'da toplantı yapılacağını bildirerek, "Bu toplantının ardından da önümüzdeki hafta bakan yardımcılarının toplantısı söz konusu olacak." ifadelerini kullandı.

Haber 04-05-2023 20:14

Bakan Akar: 'Dün akşam 8 terörist etkisiz hale getirildi'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Suriye’nin kuzeyinde dün akşam 8 terörist etkisiz hale getirildi" dedi.

Haber 04-05-2023 13:50

Son dakika | Türkiye'de kritik zirve: 3 ülkenin bakan yardımcıları İstanbul'da bir araya geliyor! Bakan Akar'dan 'tahıl koridoru' açıklaması

Son dakika haberi: Türkiye'nin arabuluculuk ettiği tahıl koridoruyla ilgili yeni adımlar atılmaya devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'de 3 ülkenin bakan yardımcıları düzeyinde toplantı gerçekleştireceğini duyurarak planlanan tarihi açıkladı. Öte yandan Bakan Çavuşoğlu Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşmesi planlanan, Suriye ile normalleşmenin ele alınacağı 4'lü zirvenin tarihini duyurdu.

Haber 03-05-2023 09:03

Bakan Akar'dan sert sözler! İki yol var, başka yok! diyerek net mesaj verdi: Hepimizin uyanık olması lazım

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terörle mücadeleye ilişkin çarpıcı mesajlar verdi. "Teröristlerin önünde iki yol" diyen Bakan Akar, "Teröristler seçimleri umut olarak görüyor. Bunu görmemiz, hepimizin uyanık olması lazım" dedi. Terör örgütünün sözde elebaşlarının panik içinde olduğunu belirten Akar, "Bebek katillerini serbest bırakamazsınız. Böyle bir şeye bu millet müsaade etmez" şeklinde konuştu.

Haber 02-05-2023 17:04

Hemen 'inek' diye damgayı vuruyorlar Bakan Akar 'Bundan vazgeçmek gerek' diyerek öğrencilere seslendi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri'de öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerden eğitim hayatlarında başarılı olmalarını, kitap okumalarını ve çok çalışmalarını isteyen Bakan Akar, "Derslerini çalışan, kitabını okuyan, kimseye zararı olmayanlara hemen 'inek' diye damgayı vuruyorlar. Bundan vazgeçmek gerek" ifadelerini kullandı.

Haber 01-05-2023 10:29

Bakan Akar'dan Suriyelilerin geri dönüşüyle ilgili kritik mesaj! Bir diğer amacımız diyerek açıkladı: Türkiye'ye yönelik olası yeni bir mülteci akınını önlemek...

Dün Rusya'nın başkenti Moskova'da Suriye meselesinin ele alındığı dörtlü toplantıya ilişkin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan ilk değerlendirmeler geldi. Terörle mücadele vurgusu yapan Bakan Akar, Suriyelilerin ülkelerine dönmeleriyle ilgili mesajlar verdi. "Biz bir an önce terör belasından kurtulmak istiyoruz" diyen Akar, "Türkiye ve Suriye'de beraber olduğumuz Suriyeli kardeşlerimizin aleyhine, onları zora sokacak bir durum olmaz" mesajı verdi.

Haber 26-04-2023 09:11

Bakan Akar ve MİT Başkanı Fidan, kritik 'dörtlü toplantı' için Moskova'da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Başkanı Hakan Fidan, Türkiye-Rusya-Suriye ve İran savunma bakanları ile istihbarat başkanları arasında gerçekleştirilecek ‘dörtlü toplantı’ya katılmak üzere Rusya’nın başkenti Moskova'ya geldi.

Haber 25-04-2023 10:36

Son dakika | Dünyanın gözü orada olacak: Türkiye'nin de katılacağı dörtlü toplantının tarihi belli oldu! Bakan Akar: Onları zora sokacak bir karar almayız

Son dakika haberi: Dünyanın dikkatle takip edeceği toplantının tarihi belli oldu. Türkiye, Rusya-Suriye ve İran savunma bakanları Suriye meselesini değerlendirmek üzere Rusya'nın başkenti Moskova'da bir araya geliyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar kritik toplantının yarın gerçekleşeceğini duyurdu. Akar ayrıca toplantının ardından bazı olumlu gelişmeler beklendiğine dikkat çekti.

Haber 24-04-2023 09:03

Bakan Akar, ilk Altay tankının teslim alınacağı tarihi açıkladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Pazar günü Arifiye’de üretilen ilk milli muharebe tankımız Altay'ı da alacağız. Bizim için büyük bir sevinç ve övünç kaynağı olacak" dedi.

Haber 21-04-2023 14:24

Bakan Akar bayram namazını Hatay'da kıldı: Bütün imkanlarımızı seferber ettik

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde TSK komuta kademesi ile bayram namazını depremzedelerle kıldı. Temeli atılan kalıcı konutların tamamlanmasıyla normalleşmenin devam edeceğini vurgulayan Akar, "Bütün imkanlarımızı seferber ettik. Elimizden ne gelirse bunları yaptık, yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Haber 21-04-2023 09:39

Bakan Akar 'Bütün göstergeler bunu gösteriyor' diyerek duyurdu: Terör belasından ülkemizi kurtacağız

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Terörle mücadelemiz aralıksız devam ediyor. Suriye'nin kuzeyinde, Irak'ın kuzeyinde yapılması gereken ne varsa bunları Mehmetçik yaptı. Yapmaya da devam ediyor. İnşallah bütün göstergeler bunu gösteriyor, bu terör belasından asil milletimizi kurtaracağız ve milletimizin bekasını ve refahını sağlamak suretiyle geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Haber 20-04-2023 11:22

TCG Anadolu'dan sonra Altay da TSK envanterine giriyor! Bakan Akar tarih verdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan teslim edecek

Hafta başında TCG Anadolu'nun Deniz Kuvvetleri Komutanlığına teslim edilmesinin ardından önümüzdeki hafta da Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli üretim ilk tank Altay'ı TSK'ye teslim edecek.

Haber 18-04-2023 17:02

SON DAKİKA | Bakan Akar duyurdu! PKK'nın kalesine girildi

Son dakika: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar önemli bir gelişmeyi duyurdu. TSK'nın Irak’ın kuzeyindeki Zap bölgesinde teröristlerin kale olarak gördüğü, 'girilemez' diye nitelendirdiği Çemçö adı verilen mağaraya girildiğini belirten Bakan Akar çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini bildirdi.

Haber 18-04-2023 13:50

Ukrayna Altyapı Bakanı Kubrakov, yarın Türkiye'ye gelecek

Ukrayna Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın daveti üzerine yarın Türkiye'ye gelecek.

Haber 17-04-2023 17:10

'Vur de vuralım, öl de ölelim' sloganlarına verdiği yanıt gündem olmuştu! Bakan Akar o sözleriyle ilgili ilk kez konuştu: İçeriden ses geliyor, hayretle izliyoruz!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'nin kuzeyindeki terör saldırısına misliyle karşılık verildiğini belirterek 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakan Akar, katıldığı bir programdaki slogana verdiği yanıtla ilgili ise "Gençlerimizin sloganlarına verdiğimiz cevaplardan başka manalar çıkarmak iyi niyetli yorumlanamaz. Bu bir çarpıtmadır, gaflettir" ifadelerini kullandı.

Haber 17-04-2023 13:07

Milli Savunma Bakanı Akar Kayseri'de! CHP ve İYİ Parti İl Başkanlığı ziyaret etti

AK Parti'nin Kayseri milletvekili adayı olarak açıklanan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri'deki programları kapsamında CHP ve İYİ Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Haber 15-04-2023 19:07

Bakan Akar'ın 'komplo' sorusu gündem oldu! İMECE'nin fırlatılmasına ramak kalmıştı, 3. defa ertelenmesi kuşku uyandırdı

Yerli ve milli uydu İMECE'nin fırlatılmasına saniyeler kala ertelenmesi tüm Türkiye'de olduğu gibi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'da da soru işaretleri yarattı. Daha önce 2 kez olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen fırlatma bugün aynı nedenle 3. kez gerçekleşemedi. Erteleme kararının bildirilmesinin ardından Bakan Akar'ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a sorduğu soru gündem oldu.

Haber 14-04-2023 14:45

SON DAKİKA | Bakan Akar: İsrail, bölgedeki kaosu artırmaktan başka işe yaramayacak bu saldırıları derhal durdurmalıdır

Son dakika haberi: İsrail’in saldırılarını şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini söyleyen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsrail yönetiminin, bölgedeki kaosu daha da artırmaktan başka bir işe yaramayacak bu saldırıları derhal durdurması gerektiğine vurgu yaptı.

Haber 07-04-2023 14:19

Milli Savunma Bakanı Akar, ABD'li mevkidaşı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. NATO, ikili ve bölgesel savunma ve güvenlik konularının ele alındığı görüşmede, Türkiye'nin F-16 tedarik ve modernizasyon projesinin hızlı ve olumlu sonuçlanmasının önemi üzerinde duruldu.

Haber 06-04-2023 20:27

Bakan Akar'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt! 'Kesinlikle yanlış, doğru değil'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Afgan kaçakların ülkemize aktığının haberleri geliyor" açıklamasına yanıt vererek "Bunlar kesinlikle yanlıştır, doğru değildir" dedi.

Haber 03-04-2023 10:26

Son dakika | Mehmetçik'ten teröre büyük darbe! Bakan Akar açıkladı: Son 3 ayda 340 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar terörle mücadeledeki son gelişmelere dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Akar'ın açıklamasına göre son 3 ayda 340 terörist etkisiz hale getirildi. "Terörist neredeyse hedefimiz orası" diyen Bakan Akar, "Bunların arkasında kim olursa olsun, ister silah, ister helikopter, ister mühimmat, ister para versinler, teröristleri etkisiz hale getirmekte kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Haber 02-04-2023 11:02

SON DAKİKA | 'Şiddetle lanetliyoruz' Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına çirkin saldırıya Bakan Akar'dan sert tepki

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına yönelik çirkin saldırıya sert tepki gösterdi. Bakan Akar, "Bu küstah ve aşağılık saldırıyı gerçekleştiren insanlıktan çıkmış, kin ve nefretle kudurmuş mahlukları şiddetle lanetliyor; bu eylemlere duyarsız ve sessiz kalarak bu şarlatanlara göz yuman, cezasız bırakarak bunları adeta suça teşvik edenleri de suç ortakları olarak ilan ediyor ve kınıyoruz." dedi.

Haber 01-04-2023 10:00

Erdoğan 'Milletvekili adayı olacaklar' demişti! Bakan Akar'dan açıklama geldi: Yeri gelince konuşulur

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 17 ismin 14 Mayıs'ta milletvekili adayı olacağına ilişkin açıklamasının ardından gözler Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyelerine çevrildi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, adaylıkla ilgili dikkat çeken bir mesaj verdi. Bakan Akar'ın açıklamalarının gündeminde ayrıca hudut güvenliği de vardı. Akar, deprem sonrası ülkesine dönen Suriyeli sayısını açıkladı.

Haber 27-03-2023 10:55

MSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ 2023: 30 bin 62 MSB personel alımı ne zaman, başvuru şartları nelerdir? Kontenjan ve branş dağılımı!

MSB personel alımı tarihi ve şartları, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın geçtiğimiz gün yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. Bakan Akar, yıl içinde bakanlığa 30 bin 62 personel alınacağını duyurmasının ardından merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Bakan Akar tarafından yapılan açıklamanın ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, MSB personel alımı ne zaman? MSB personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Finans 27-03-2023 08:16

Son dakika | 30 binden fazla personel alımı yapılacak! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar duyurdu... Sınav ve mülakat tarihleri belli oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bakanlığa bu yıl 30 bin 62 personel alımı yapılacağını duyurdu. "Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor" diyen Bakan Akar, süreçte 2 Nisan tarihine dikkat çekerken mülakatların yapılacağı dönemi de açıkladı.

Haber 26-03-2023 11:04

Bakan Akar açıkladı! 'Mehmetçik son 2,5 ayda 306 teröristi etkisiz hale getirdi'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, depremin vurduğu Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde şehit aileleriyle bir araya geldi. Ailelerin taleplerini dinleyen ve bunların gerçekleştirilmesine yönelik talimat veren Akar, "Şehitlerimizin, gazilerimizin kanlarını yerde bırakmadık, kıymetli ailelerinin gözyaşlarının hesabını sorduk, sormaya devam ediyoruz. Mehmetçik son 2,5 ay içinde 306 teröristi etkisiz hale getirdi" dedi.

Haber 19-03-2023 19:06

Son dakika: Teröristleri taşıyan helikopterin düşmesine ilişkin Bakan Akar'dan ilk yorum: PKK/YPG destekçileri suçüstü yakalandı

Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bakanlıkta düzenlenen "18 Mart Şehitler Günü Töreni"nde önemli açıklamalarda bulundu. Irak'ın kuzeyinde teröristleri taşıyan helikopterin düşmesine ilişkin konuşan Bakan Akar, "PKK/YPG destekçileri, teröristlere helikopter vererek bir kez daha suçüstü yakalandı. Bunların beyhude çabalar olduğunu artık anlamaları lazım." ifadelerini kullandı.

Haber 17-03-2023 19:29

Bakan Akar'ın Özel Kalem Müdürü Tuğgeneral Remzi Albasan, AK Parti'den 28. dönem milletvekili aday adaylığı için emekli oldu

Türkiye adım adım 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlere doğru giderken milletvekili adaylığı ile ilgili siyasette önemli gelişmeler de yaşanıyor. Listeler konusunda çalışmalar sürerken Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Özel Kalem Müdürü Tuğgeneral Remzi Albasan'ın Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) görevinden emekliye ayrıldığı öğrenildi. Albasan, AK Parti'den 282inci dönem milletvekili aday adayı olabilmek için başvuruda bulundu.

Haber 16-03-2023 12:44

SON DAKİKA | 'Devamı önemli' diyerek duyurdu! Bakan Akar'dan 'tahıl sevkiyatı' açıklaması '24 milyon tondan fazla...'

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tahıl sevkiyatına ilişkin yaptığı açıklamada Rusya ve Ukrayna taraflarıyla gerekli görüşmelerin yapıldığını, bakanlar düzeyinde görüşmeleri sürdürdüklerini söyledi. 24 milyondan fazla tondan bahsedildiğini belirten Akar, bunun bölge, dünya barışı, fiyatlar ve istikrar konusunda önemli katkıları olduğuna vurgu yaptı ve devamının önemli olduğunu aktardı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 15-03-2023 12:34

Bakan Akar iddialara Kesinlikle söz konusu değil diyerek yanıt verdi! Saat 04.30'da seferber ettik

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, deprem bölgesindeki ilk müdahaleye ilişkin ortaya atılan iddialara yanıt verdi. "Mehmetçiğin geç çıkması asla söz konusu olmadığı gibi geri çağrılması kesinlikle söz konusu değil" diyen Bakan Akar, deprem günü saat 04.30'da yapılanlara dikkat çekti.

Haber 12-03-2023 11:43

Bakan Akar Hatay'dan duyurdu! Göç iddiaları gündem olmuştu... 42 bin Suriyeli geri döndü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türkiye'de yerleşik, evini, yakınını, çocuğunu kaybeden yaklaşık 42 bin Suriyeli, gönüllü olarak ülkesine geri döndü." dedi. Akar ayrıca Suriye'den göç akını olduğuna dair iddialara da değinerek "Hiçbir şekilde Suriye tarafından Türkiye'ye doğru herhangi bir göç ve intikal olmamıştır. Böyle birtakım rivayetler çıktı. Bunlar gerçeği yansıtmıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 28-02-2023 16:46

Son dakika | Bakan Akar açıkladı: 261 terörist etkisiz hale getirildi! İnlerini başlarına yıkmaya devam edeceğiz

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yıl başından bu ayan yana etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıklarken "İnlerini başlarına yıktık, yıkmaya da devam edeceğiz" diyerek terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Haber 25-02-2023 11:51

SON DAKİKA | Bakan Akar acı haberi duyurdu: '100 silah arkadaşımızı kaybettik'

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şu ana kadar maalesef 100 silah arkadaşımızı kaybettik. 2 arkadaşımıza henüz ulaşılamadı, yoğun çalışmalar var" açıklamasını yaptı.

Haber 23-02-2023 14:25

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce'den Milli Savunma Bakanı Akar'a tepki: Askerler hemen devreye alınsaydı...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem ilişkin olarak, "Askerler hemen devreye alınsaydı en az 20 bin kişi daha sağ çıkarılabilirdi. 20 saat sonra bana Hulusi Akar masal anlatmasın. El sallamasına ve bağırmasına gerek yok." dedi.

Haber 21-02-2023 22:32

Son dakika: Bakan Akar 20 bini geçti diyerek duyurdu! 'Suriye'den sığınmacı akını' iddiaları hakkında yeni açıklama

Son dakika haberi: Depremlerin ardından Türkiye'ye Suriye'den sığınmacı akını olduğu şeklindeki iddialar gündeme gelmişti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar iddiaları bir kez daha yalanlarken ülkesine dönen Suriyelilerin sayısını açıkladı.

Haber 21-02-2023 13:16

Son dakika: Depremden sonra 'sığınmacı akını' iddiaları ortaya atılmıştı! Bakan Akar'dan sert tepki... Ülkesine geri dönen Suriyeli sayısını açıkladı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, deprem sonrası sınırlardan sığınmacı akını olduğu yönündeki iddiaları yalanlayarak "Depremden sonra 10 bin 633 Suriyeli topraklarına gönüllü olarak dönmüştür" açıklamasında bulundu.

Haber 19-02-2023 12:09