Hüseyin Baş Haberleri

Mansur Yavaş ve Turgut Altınok yarışında hangi adayı destekleyeceklerini açıkladılar! Bağımsız Türkiye Partisi Ankara için kararını verdi

Ankara'da 31 Mart yarışının öne çıkan iki isminden biri olan mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş'a bir partiden daha destek geldi. Hüseyin Baş'ın liderliğini yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi, ABB kararını duyurdu.

Haber 20-02-2024 17:00

Altılı masaya kabul edilmemişti! Hüseyin Baş'ın 'bir dost' diyerek yaptığı paylaşım ses getirdi

14 Mayıs seçimlerinin sona ermesinden sonra gözler ikinci tura kalan adayların izleyeceği politikalara çevrilmişti. Seçim döneminde adı altılı masayla anılan ancak katılamayan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın, sosyal medya hesabından 'bir dost' ifadeleriyle yaptığı paylaşım ses getirdi.

Haber 18-05-2023 16:55

Son dakika: BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş seçimlerden çekildiklerini açıkladı!

Son dakika haberi... Seçime sayılı günler kala siyaset kulislerinde hareketlilik sürüyor. Millet İttifakı ile yakın temasta olduğu bilinen BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, aldıkları kritik kararı canlı yayında açıkladı. Baş, Millet İttifakı’na destek vermek için seçimlerden çekildiklerini duyurdu.

Haber 10-04-2023 20:13

BTP lideri Hüseyin Baş İYİ Parti’nin teklifini reddetti! Dikkat çeken iddia…

İYİ Parti ile anlaşması beklenen BTP lideri Hüseyin Baş ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kulislerde konuşulan son dakika bilgisine göre İYİ Parti’den Hüseyin Baş’a Trabzon ikinci sıradan adaylık teklif edildi. Teklifin ise BTP lideri tarafından olumlu karşılanmadığı öğrenildi.

Haber 08-04-2023 07:32

Altılı masaya katılmak istemişti! Kılıçdaroğlu'ndan BTP lideri Hüseyin Baş'a ziyaret: Tarih belli oldu

Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, diğer partilerle görüşme trafiğine başladı. CHP lideri cuma günü BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş ile görüşecek.

Haber 14-03-2023 12:00

BTP lideri Hüseyin Baş Mustafa Sandal'la tavla oynadı! Adam kazandı

Bağımsız Türkiye Partisi lideri Hüseyin Baş, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'la tavla oynadığı anlara ilişkin video paylaştı.

Magazin 28-11-2022 09:10

Kasım ayının ilk seçim anketinde Mustafa Sarıgül ve Hüseyin Baş sürprizi! Son oy oranlarındaki değişim dikkat çekti

2023 seçimleri için geri sayım sürüyor. Partiler bir yandan çalışmalarına hız verirken, seçim anketleri de peş peşe yayımlanıyor. Son olarak ORC Araştırma, yaptığı anket çalışmasının sonuçlarını paylaştı. "Beni de Millet İttifakı'na alın" diyen Hüseyin Baş liderliğindeki Bağımsız Türkiye Partisi ile Mustafa Sarıgül'ün Genel Başkan olduğu Türkiye Değişim Partisi'nin oy oranları gündem oldu.

Haber 06-11-2022 12:59

Akşener ile Kılıçdaroğlu toplantı öncesi görüştü! BTP lideri Hüseyin Baş'ın 'Millet İttifakı' çağrısı gündem olmuştu; İYİ Parti'den yeni açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında altılı masaya seslenerek "Beni Millet İttifakı'na alsınlar" çağrısında bulunan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın bu çağrısının ardından Millet İttifakı partileri arasında görüşmeler başladı. Baş'ın çağrısının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Baş'ın teklifini altılı masa toplantısında gündeme getireceğini açıklamıştı. İYİ Parti'den gelen son açıklamaya göre Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu toplantı öncesi konuyu telefonda görüştü.

Haber 31-10-2022 17:20

'Altılı masa' hamlelerinin ardından BTP lideri Hüseyin Baş'tan dikkat çeken sözler Şunu bilin...

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, kendilerini de altılı masaya almaları yönünde çağrı yapmış, bu çağrı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Baş bir araya gelmişti. Akşener, Baş'ın teklifini altılı masaya ileteceğini belirterek "O masaya kendisinin adına o teklifi getireceğim" demişti. Son olarak Baş, altılı masada yer alma talebinin ardından yaşananlara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber 30-10-2022 21:43

BTP'nin Millet İttifakı'na katılma talebi ile ilgili Akşener'den önemli açıklama! '14 Kasım'da...'

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, katıldığı bir televizyon programında altılı masada yer almak istediğine dair açıklamalarda bulunmuştu. Hüseyin Baş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya geldi. BTP'nin Millet İttifakı'na katılma isteğiyle ilgili konuşan Akşener, "14 Kasım'daki toplantıda altılı masaya kendisinin adına o teklifi getireceğim" ifadelerini kullandı.

Haber 28-10-2022 20:20

Gözler bugünkü görüşmede! Akşener'le görüşecek olan Hüseyin Baş İYİ Parti'den adayı mı olacak?

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın "Beni Millet İttifakı'na alın" çağrısı sonrası gözler kritik görüşmeye çevrildi. İYİ Parti lideri Meral Akşener bugün Hüseyin Baş ile görüşecek. Öte yandan Hüseyin Baş'la ilgili ortaya atılan yeni iddia ise siyaset gündemini hareketlendirdi. Baş'ın İYİ Parti'den aday olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı.

Haber 28-10-2022 14:38

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? TTB Başkanı Fincancı'nın tutuklanması, 2022 enflasyon tahmini, Halit Kıvanç'ın son yolculuğu...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın tutuklanması, 2022 yılı enflasyon tahmini, Millet İttifakı'nda BTP lideri Hüseyin Baş ile ilgili gelişme, duayen gazeteci ve maç spikeri Halit Kıvanç'ın son yolculuğuna uğurlanması, Amasra'daki maden faciasında gözaltı kararı, PFDK'dan Galatasaray'a verilen cezalar...

Haber 27-10-2022 17:48

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Millet İttifakı'na mı katılıyor? Hüseyin Baş, Meral Akşener'den gelen telefonu açıkladı! 'Hoş geldiniz' paylaşımı...

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın "Beni Millet İttifakı'na alsınlar" çağrısı sonrası flaş bir gelişme yaşandı. BTP lideri Baş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisini aradığını ve bir araya geleceklerini duyurdu. Baş'ın açıklamalarıyla aynı dakikalarda İYİ Partili Mehmet Aslan'ın 'hoş geldiniz' paylaşımı dikkat çekti. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da "Sizleri Millet İttifakı’nda görmekten mutluluk duyacağız" dedi.

Haber 27-10-2022 12:37

BTP lideri Hüseyin Baş canlı yayında 6'lı masaya çağrı yaptı: Beni Millet İttifakı'na alsınlar

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, canlı yayında yaptığı açıklamayla gündem yarattı. Muhalefet liderlerinin oluşturduğu 6'lı masaya çağrıda bulunan BTP lideri Hüseyin Baş "Beni Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz" diye konuştu.

Haber 26-10-2022 12:14

Son dakika | Son seçim anketinde Ümit Özdağ sürprizi! Zafer Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi'nin oy oranında dikkat çeken artış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 9 aydan daha bir süre kalırken, son yapılan seçim anketine Ümit Özdağ damga vurdu. PİAR Araştırmanın yaptığı son ankette Zafer Partisi'nin oy oranındaki artış dikkat çekti. Öte yandan Hüseyin Baş liderliğindeki Bağımsız Türkiye Partisi'nin de 6'lı masadaki 4 partiyi de geride bıraktığı görüldü. İşte son seçim anketindeki çarpıcı sonuçlar...

Haber 23-09-2022 09:18

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 4. ayak yarışları Gönen'de yapıldı

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 4. ayak yarışları Gönen'de yapıldı

Yurthaber 18-09-2022 22:44

3. ittifak iddiası! Mustafa Sarıgül'ün beğendiği paylaşım gündem yarattı: Muharrem İnce, Ümit Özdağ, Fatih Erbakan, Önder Aksakal, Hüseyin Baş...

Seçimlere bir yıl kala erken seçim iddialarıyla kulisler hareketlendi. 6'lı masanın dışında kalan partilerin yeni bir ittifak kuracağı iddiaları ise her geçen gün daha çok konuşulmaya devam ediyor. Son olarak TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yeni ittifak iddialarıyla ilgili sosyal medyada yaptığı hamle dikkat çekti. 3. ittifak iddiaları yeniden gündem oldu...

Haber 14-06-2022 16:47

Abdülhamid’in torununa verdiği cevap olay oldu! Sosyal medya Haydar Baş'ın oğlu Hüseyin Baş'ı konuşuyor

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Abdülhamid Han ile ilgili sözlerine 2. Abdülhamid’in torunundan yanıt gelmişti. Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ‘Biz geriye dönersek siz deliye dönersiniz’ demişti. Osmanoğlu’na dikkat çeken bir cevap da BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’tan geldi.

Haber 23-05-2022 13:53

Bağımsız Türkiye Partisi lideri Hüseyin Baş ofisinde oyun oynadığı görüntüleri paylaştı

Babası Haydar Baş'tan sonra Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Türkiye'nin yoğun siyasi gündemine aldırış etmeden ofisinde bilgisayar oyunu oynadı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Baş, "Kavgaya gerek yok. Stres atmaya birebir." ifadelerini kullandı.

Haber 08-05-2022 09:54

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, gençlik kolları toplantısında Duman grubunun Senden Daha Güzel şarkısını söyledi

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, partisinin gençlik kolları toplantısında "Çıkarın telefonları" diyerek sahne çıktı. Hüseyin Baş'ın ünlü rock müzik grubu Duman'ın "Senden Daha Güzel" adlı şarkısını seslendirdiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 13-02-2022 22:40