İkinci El Eşya Haberleri

Konya'da hırsızlık operasyonunda bir şüpheli tutuklandı

Konya'da ikinci el eşya alım ve satımının yapıldığı iş yerinde çalıntı eşya ve maddi değeri yüksek tespihlerin ele geçirilmesiyle ilgili yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Yurthaber 17-03-2023 15:48

Fiyatlar yükselince vatandaşın tercihi değişti! İkinci el eşyacılara rağbet arttı

Vatandaşlar, sıfır eşyaların pahalı olması, pandemi döneminde okulların kapanması ile uzun bir süre iş yapamayan ikinci el eşyacılara yöneldi. Esnaf sıkıntılı geçen birkaç yılın ardından ikinci baharını yaşamaya başladı. İkinci el eşyacılar, 1+1 dairenin tamamını ikinci el eşya ile 15 bin TL’ye donatılabileceğini, bunu sıfır eşya ile yapıldığında ise 70 bin TL’nin üzerinde tutacağını belirttiler.

Finans 20-09-2022 14:40

Barınmadan sonra sıradaki sorun eşya! Yüzde 50 daha uygun ama ikinci eli bile 2,5 kat zamlandı

Üniversiteyi kazananların barınma sorununun yanında bir de eşya sorunu ortaya çıktı. Devlet ve özel yurtlar yerine kiralık evlerde kalacak öğrenciler eşya fiyatlarının yüksekliğinden şikayetçi. Sıfır mobilya ve beyaz eşyalar el yakarken öğrenciler en ucuz alternatif olan ikinci el eşyalara yöneldi. Geçen yıl 4-5 bin lira olan ikinci el fiyatları bu yıl toplamda 10 bin lirayı aşıyor.

Finans 26-08-2022 08:19

Bu iddia olay oldu! Apple, Türkiye'de yenilenmiş ikinci el iPhone mu satacak? Vatandaş daha ucuza iPhone satın alabilir

Apple'ın Türkiye'de yenilenmiş ikinci el iPhone satabileceği iddia edildi. Henüz Apple'dan resmi bir açıklama yapılmasa da, yurt dışındaki "refurbished iPhone" hizmetinin Türkiye'ye getirilmesi vatandaşların daha uygun bir fiyata iPhone almasına zemin hazırlayabilir. İşte yenilenmiş ikinci el iPhone iddiasının ayrıntıları...

Haber 03-02-2022 12:25

İkinci El Eşya

Ikinci El Eşya Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ikinci El Eşya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İkinci el telefonlar hayata döndü

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan yenilenmiş cep telefonlara ilişkin düzenleme ikinci ve atıl durumdaki cep telefonlarını tabiri caizse hayata döndürdü. Bu sayede ikinci el ve atıl durumdaki cep telefonları ekonomiye kazandırılmış oldu.

Haber 06-01-2022 10:59

Selma Ergeç'ten şaşırtan açıklama! İkinci el kıyafet giyiyorum

Ünlü oyuncu Selma Ergeç, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Rahat giyinmeyi tercih ettiğini söyleyen Ergeç, "İkinci el, yıpransa da bunun sorun olmayacağı giysiler kullanıyorum. Ben kıyafete hizmet etmeyeyim yani, o bana hizmet etsin." dedi.

Magazin 12-10-2021 10:23

Tokat’ta tarihi çarşıda bir asırlık ikinci el ürün pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi

Tokat’ta tarihi Sulu Sokak Çarşısına her cuma günleri kurulan ikinci el eşya pazarı ilgi görüyor. Bir asırdır birçok vatandaşın geçim kaynağını sağlayan Cuma pazarında sıfırı pahalı olan ürünler alıcı buluyor. Satılan ürünler arasında tarım aletleri, küçük el aletleri, antika eşyalar, süs eşyaları, yedek parça, giysi, ayakkabı, soba bulunuyor. Öte yandan satıcılar ikinci ele rağbetin arttığını belirtiyor.

Finans 08-10-2021 14:52

Aydın'da ikinci el eşyaların satıldığı Bit Pazarı her hafta yüzlerce kişiyi ağırlıyor

Aydın’da kurulan ve giyimden oyuncağa, elektronikten mobilyaya birçok ürünün ikinci elinin alınıp satıldığı Bit Pazarı, yüzlerce kişinin cazibe merkezi haline gelerek her hafta yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Bit Pazarında elektronik ürün satışı yapan Gökhan Kaya, "Normal zamanda belki milyarlar versen de bulamayacaksın ama burada aradığını bulabilme imkanın var." dedi.

Finans 27-09-2021 11:22

İkinci el eşyacı ve spotçular öğrencileri bekliyor

50 binden fazla üniversite öğrencisinin bulunduğu Kütahya’da, ikinci el ve spot eşya satan esnaflar, iş yerlerine malzemeleri doldurarak öğrencileri beklemeye başladı. Kütahya’nın Balıklı Mahallesi’nde ikinci el eşya satan esnaf ve spotçular, hazırlıklarını tamamladı ve öğrencilerin şehre gelmesini bekliyor.

Finans 14-09-2021 17:06

Elazığ’da ikinci el ve spotçular: 2 - 3 bin liraya ev dizebilirler

Yaklaşık 44 bin üniversite öğrencisinin eğitim göreceği Elazığ’da ikinci el ve spot eşya satan esnaflar, iş yerlerine malzemeleri doldurarak öğrencileri beklemeye başladı. Pandemiden dolayı uzunca bir dönemden sonra öğrencilerin kente geleceği için mutlu olduklarını ifade eden esnaflardan Semih Urhan, "Belirli bir fiyat yok ama 2 ile 3 bin lira arasına bir ev dizilebilir" diye konuştu.

Finans 02-09-2021 13:57

İkinci el cep telefonu ve tabletler bilgilendirme etiketiyle satılacak

Yenileme işlemi yapılmadan ikinci el ticarete konu olan kullanılmış cep telefonları ve tabletlerin, tüketicinin kolaylıkla görebileceği ve okuyabileceği şekilde, malın mevcut durumunu ve varsa yapılan işlemleri gösteren bilgilendirme etiketiyle satılması zorunlu olacak.

Finans 02-09-2021 11:08

Burada 700 liralık ayakkabı 200 lira! Hepsi unutulan orjinal eşyalar

İstanbul, Sabiha Gökçen ve Antalya Havalimanları'nda unutulan eşya ve valizler ile çeşitli sebeplerle gümrüğe takılan eşyalar satışa çıkarıldı. Utulan eşyalar piyasa değerinin altında alıcı buluyor.

Finans 28-07-2021 08:59

Havalimanında unutulan eşyaları almak için akın ettiler

İstanbul Havalimanı’nda unutulan eşya ve alınmayan bavullardan çıkan eşyaların Avcılar’da satıldığı mağazanın önünde uzun kuyruk oluştu. Erken saatte sıraya girenlerin oluşturulduğu kuyruk caddeye taşınca mağazanın açılış saati öne çekildi.

Haber 10-07-2021 12:48

İkinci el bisiklet ve jant alırken nelere dikkat etmeli?

İkinci el bisiklet ve jant seti almayı düşünenler masrafı düşürmeyi planlarken yanlış tercihler yapmaktan korkar. Çünkü yanlış yapılan tercihler daha çok zarar etmeye neden olabilir. Bu durumda ikinci el jant seti ve bisiklet almayı düşünenlerin bazı noktalara dikkat etmesi önem taşır. Konu ile ilgili bilgi veren Bisiklet Blogger'ı Gökhan Kutluer, ikinci el bisiklet ve ikinci el jant seti almayı düşünenlerin neleri göz önünde tutarak tercih yapması gerektiğini anlattı.

Trend 07-07-2021 09:01

İstanbul'da hurda ve ikinci el eşya alım satımlarına belge şartı getirildi

İstanbul Valiliği, hırsızlık suçuna konu eşyanın ikinci el piyasasında satışının önlenmesi amacıyla hurda ve ikinci el malzeme alım satımlarında "belge" zorunluluğu getirdi.

Finans 07-04-2021 17:07

İkinci el eşya satan esnafın yüzü güldü

2002-2003 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla, ikinci el eşya satıcılarının da işleri açıldı.

Haber 17-09-2002 09:46