Ilkay Akkaya Haberleri Ve Son Dakika Ilkay Akkaya Haberleri

Ilkay Akkaya Haberleri Ve Son Dakika Ilkay Akkaya Haberleri

Grup Kızılırmak’ın solist olan İlkay Akkaya, müzisyendir. 26 Mayıs İstanbul doğumlu olan sanatçı aslen Muğlalı'dır. Memur bir ailenin dört çocuğundan biri olan İlkay Akkaya, Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu’nda eğitim aldı. Müzik çalışmalarına Grup Yorum’a katılarak başlayan Akkaya, bir süre İstanbul Üniversite Devlet Konservatuvarı Müzik bölümünde çalışmalara katıldı. Özel şan dersleri alarak müzik konusunda kendisini geliştiren ses sanatçısı, Grup Yorum’un Berivan, Türküler ve Haziranda Ölmek Zor albümlerinde çalıştı. Tuncay Akdoğan ile birlikte 1989’da Grup Yorum’dan ayrılan İlkay Akkaya, Grup Kızılırmak’ın kurucuları arasında yer alır. 10 Ocak 1990 tarihinde İsmail İlknur ve Tuncay Akdoğan ile birlikte kurulan Grup Kızılırmak, yurtiçi ve yurtdışında konserler verdi. Grubun yaklaşık 13 albümü bulunuyor. Ayrıca, İlkay Akkaya’nın çeşitli gazete ve dergilerde haftalık yazıları yayınlandı.

İlkay Akkaya Haberleri

İlkay Akkaya'nın Mardin konseri iptal edildi! Gerekçesi belli oldu

İlkay Akkaya'nın Mardin'de düzenlenecek olan konseri Valilik tarafından iptal edildi. Geçtiğimiz günlerde 30 Ağustos'taki konseri de iptal edilen İlkay Akkaya, kararı sosyal medya hesabından duyurarak "Yüzlerce kez yaşadım bunu" dedi. Valiliğin iptal kararında ise "Sanatçı ekibinde yer alan bazı şahısların PKK/KCK terör örgütü elebaşını övücü mahiyette faaliyetler gösterdiği" gerekçesi yer aldı.

Magazin 31-08-2022 22:29

İlkay Akkaya'nın 30 Ağustos'taki konseri iptal edildi! Ceyhan Belediye Başkanı Üzgünüz notuyla duyurdu

Adana Ceyhan Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlediği İlkay Akkaya konseri iptal edildi. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, konserin Ceyhan Kaymakamlığı tarafından alınan kararlar iptal edildiğini belirterek sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Magazin 29-08-2022 22:14

Adana'da sağlık çalışanlarına vefa konserinde, İlkay Akkaya sahne aldı

Adana'da sağlık çalışanlarına vefa konserinde, İlkay Akkaya sahne aldı

Yurthaber 13-07-2021 21:34

Sanat dünyasını yasa boğuldu! İşte ünlülerden duygusal Hasan Saltık paylaşımları

Onlarca albüme yapımcılık yapan Kalan Müzik'in sahibi Hasan Saltık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 57 yaşında dünyaya gözlerini yuman Saltık, birçok sanatçı ile çalışmalar yürütmüştü. Saltık'ın ölüm haberini alan sanat camiası yasa boğuldu. Birbirinden ünlü isimler duygularını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile dile getirdi.

Magazin 03-06-2021 12:05

İlkay Akkaya

Ilkay Akkaya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ilkay Akkaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İlkay hemşireye kulak ve kaburgadan burun

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi’nde memur eşi Şuayip Ç. tarafından bıçakla burnu kesilen hemşire İlkay Ç.’ye kulak ve kaburga kemiğinin kıkırdak dokularından yeni bir burun yapılmasına başlandı.

Haber 02-07-2013 11:58