İlknur Soydaş Haberleri

Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' klibiyle hafızalara kazındı! İlknur Soydaş son haliyle gündem oldu

Serdar Ortaç'ın 90'lı yıllara damga vuran şarkısı 'Karabiberim' hala en sevilen şarkılar arasında. Modası hiç geçmeyen Karabiberim klibiyle de döneme damga vurmuştu. Serdar Ortaç'ın klipte yerde yatan hanımefendinin göbeğinden zeytin yemesi ve yedirmesi ise hafızalarımızdan hiç çıkmıyor. Karabiberim klibiyle ünlenen İlknur Soydaş'ın son hali ise yine gündem oldu.

Magazin 06-06-2023 13:25

Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' klibiyle ünlenen İlknur Soydaş'ın son hali olay!

90'lı yıllarda Serdar Ortaç’ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve göbeğinden zeytin yenmesiyle unutulmaz olan, model İlknur Soydaş'ın son hali merak konusu oldu.

Magazin 24-12-2022 13:50

Serdar Ortaç'ın Karabiberim klibinde oynayan İlknur Soydaş'ı görenler tanıyamıyor! Değişimini görenin nutku tutuldu

Serdar Ortaç'ın 90'lı yıllara damga vuran 'Karabiberim' şarkısında oynayan İlknur Soydaş'ı görenler adeta tanıyamadı. Bambaşka biri haline bürünen İlknur Soydaş, son görüntüsüyle dikkat çekti. Güzelliğinden bir şey kaybetmeyen Soydaş'ın son hali merak edildi. İşte İlknur Soydaş'ın büyük değişimi.

Magazin 10-05-2022 15:26

İlknur Soydaş'tan Serdar Ortaç açıklaması! Serdar'ı şu anki haliyle görmek istemiyorum

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın Karabiberim klibinde rol alan İlknur Soydaş, verdiği bir röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıllar sonra Serdar Ortaç hakkında konuşan İlknur Soydaş bir itirafta bulundu.

Magazin 11-04-2022 16:57

İlknur Soydaş

Ilknur Soydaş Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ilknur Soydaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İlknur Soydaş'tan 'Karabiberim' isyanı

90'lı yıllarda Serdar Ortaç’ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve zeytin sahnesiyle adından söz ettiren oyuncu İlknur Soydaş, isyan etti

Magazin 09-08-2021 10:24

Yıllar sonra ortaya çıktı! Serdar Ortaç'ın Karabiberim klibinde oynayan İlknur Soydaş'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi

Ünlü popçu Serdar Ortaç'ın 90'lı yıllara damgasını vuran 'Karabiberim' adlı şarkısının klibinde oynamasıyla güzelliği ile adından söz ettiren İlknur Soydaş yıllar sonra ortaya çıktı. Güzelliği ile dillere destan olan Soydaş'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi. İşte İlknur Soydaş'ın son hali...

Magazin 28-06-2021 13:24

Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim'i İlknur Soydaş bikinili pozlarıyla olay oldu

'Karabiberim' şarkısının klibinde Serdar Ortaç'ın göbeğinden zeytin yediği esmer güzel İlknur Soydaş, bikinili pozlarıyla yaşıtlarına taş çıkarttı.

Magazin 28-06-2021 11:40

'Karabiberim' İlknur Soydaş yıllara meydan okuyor! Süper mini şortuyla poz verdi

90'lı yıllarda Serdar Ortaç’ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve zeytin sahnesiyle adından söz ettiren model İlknur Soydaş sosyal medya pozlarıyla beğeni topladı. Soydaş süper mini şortuyla verdiği pozlarla yıllara meydan okudu.

Magazin 04-06-2021 07:53

'Karabiberim' İlknur Soydaş'ın son hali olay oldu!

90'lı yıllarda Serdar Ortaç’ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve zeytin sahnesiyle adından söz ettiren model İlknur Soydaş son haliyle beğeni topluyor. İlknur Soydaş yıllara meydan okuyan görüntüsüyle dikkat çekti.

Magazin 25-03-2021 15:19