İnanç Konukçu Haberleri Ve Son Dakika İnanç Konukçu Haberleri

İnanç Konukçu Haberleri Ve Son Dakika İnanç Konukçu Haberleri

1985 doğumlu olan İnanç Konukçu Ankara’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk eğitimini Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü’de alan Konukçu, tv dünyasına olan ilk adımını 2005 yılında izleyici ile buluşan “Karanlıktaki Umut” dizisi ile atmıştır.

Aynı zamanda SEvilen bir diğer dizi olan Leyla ile Mecnun’da da rol alma fırsatını yakalamıştır. Bir zamanlara damgasını vuran ve ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile bütünleşen “Behzat Ç.” dizisinde adını duyuran İnanç Konukçu, burada “Hayalet” karakterine hayat vererek geniş kitlelere ulaşmıştır.

Dizi ve tiyatro oyunlarının yanı sıra beyaz perdede de seyirci karşısına çıkan oyuncunun rol aldığı bazı filmler; Saf Beyaz, Nasipse Adayız, KAçma Birader, Kasap Havası ve Dar Elbisedir.

İnanç Konukçu Haberleri

İnanç Konukçu yıllar sonra gelen Behzat Ç itirafıyla şaşırttı! O sahneyi aslında...

Türk dizi tarihinin en ikonik yapımlarında biri olan Behzat Ç. yıllar önce final yapmış olmasına rağmen hala en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Behzat, Harun, Hayalet ve Akbaba'nın yaşadıklarının anlatıldığı diziyle ilgili İnanç Konukçu'dan şaşırtan bir itiraf geldi.

Magazin 12-09-2023 11:13

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. dizisinde Harun neden yok? Erdal Beşikçioğlu açıkladı: Fatih Artman güçlü oyuncu ancak...

Fenomen dizisi Behzat Ç.'nin yıldızları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal, Az Önce Konuştum'a konuk oldu. Sezon finali yapan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yeni bölümlerinin müjdesini de veren ekip, diziyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, dizinin ilk sezonlarının sevilen ismi Harun'u canlandıran Fatih Artman'ın neden rol almadığını da açıkladı. Beşikçioğlu, "Kendisi güçlü oyuncu, olsaydı güzel olurdu. Endişe duymuş olabilir" dedi.

Magazin 25-01-2023 08:29

Doğduğun Ev Kaderindir'e taze kan! Behzat Ç'nin Hayalet'i İnanç Konukçu kadroya katıldı!

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk'ün başrollerini paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisine flaş bir transfer yapıldı. Behzat Ç'nin Hayalet'i İnanç Konukçu, Doğduğun Ev Kaderindir dizisine transfer oldu.

Magazin 15-02-2021 20:20

Behzat Ç'nin Hayalet'i İnanç Konukçu Doğduğun Ev Kaderindir'in kadrosunda!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bomba transfer! Behzat Ç'nin Hayalet'i İnanç Konukçu diziye dahil oldu.

Magazin 15-02-2021 14:40

İnanç Konukçu

İnanç Konukçu Hakkındaki Haberler Mynet'te. İnanç Konukçu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Behzat Ç.'nin Hayalet'inden Erdal Beşikçioğlu'na sert tepki

Behzat Ç.'de 'Hayalet' karakterini canlandıran İnanç Konukçu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Erdal Beşikçioğlu'na tepki gösterdi.

Trend 29-12-2019 08:08

İnanç Konukçu Tuba Ünsal ile görüntülenince sinirlendi

Behzat Ç.'nin Hayalet'i İnanç Konukçu güzel oyuncu Tuba Ünsal ile görüntülenince sinirlendi. Alkolü fazla kaçıran ikili muhabirlere sert çıktı

Magazin 11-10-2019 09:26

Yeni bir dizi aşkı daha

'Kaçak' oyuncuları İnanç Konukçu ve Begüm Birgören, önceki akşam Nişantaşı Reasürans Çarşısı'ndaki bir kafede baş başa oturup saatlerce sohbet etti.

Magazin 05-12-2014 09:03

Aşık Veysel filmi ertelendi

Aşık Veysel'in hayatını konu alan "Uzun İnce Yol" adlı sinema filminin çekimleri, maddi yetersizlikler nedeniyle ertelendi.

Magazin 22-07-2014 22:35