İsmail Demirci Haberleri

Oyuncu Hande Soral oğlu Ali'nin yüzünü ilk kez gösterdi! Bakın kime benzetildi

Oyuncu Hande Soral meslektaşı İsmail Demirci ile 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz mayıs ayında oğulları Ali'yi kucaklarına alan çift ilk kez bebeklerinin yüzünü paylaştılar. Çiftin "Çekirdek ailem" pozlarına takipçileri kayıtsız kalamadı.

Magazin 04-04-2023 23:13

İyilik dizisinin Neslihan'ı Hatice Şendil'in kız kardeşi güzelliğiyle dudak ısırttı! Görenin nutku tutuldu

Cuma akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer alan İyilik dizisinin kadrosunda Hatice Şendil, Özgür Çevik, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey gibi isimler yer alıyor. İyilik dizisinde hayat verdiği Neslihan karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hatice Şendil'in kardeşi Özgenur Şendil, güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 14-10-2022 11:51

İyilik dizisinin Damla'sı Sera Kutlubey sevişme sahnesiyle olay oldu! Instagram pozları büyüledi...

İyilik dizisinde Damla karakterine hayat veren Sera Kutlubey, bu akşam dizinin yeni bölümünde ekrana gelecek sevişme sahnesiyle nedeniyle olay oldu. Dizide Neslihan'ın kocasıyla yasak aşk yaşayan Damla'yı canlandıran Sera Kutlubey, özel hayatındaki haliyle merak edildi. İşte Sera Kutlubey'in özel hayatı ve paylaşımları.

Magazin 13-05-2022 16:15

İyilik dizisi nerede çekiliyor? İyilik dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ekranların yeni dizilerinden biri olan İyilik dizisi hakkında detaylar merak konusu oldu. FOX TV ekranlarında seyircilerle buluşan İyilik dizisinin yönetmenliğini Murat Öztürk yapıyor. Peki İyilik dizisi nerede çekiliyor? İyilik dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 06-05-2022 18:28

İsmail Demirci

Ismail Demirci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ismail Demirci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İyilik dizisi ne zaman başlayacak? İyilik dizisi uyarlama mı? İyilik dizisi hangi diziden uyarlama?

İyilik dizisi ekran macerasına başlamak için gün sayıyor. Yeni dizi iyilik hakkında izleyiciler detaylı bilgiler edinmek için araştırmalara başladı. İyilik dizisinin başrolünde uzun bir aradan sonra Hatice Şendil'i göreceğiz. Güzel oyuncuya en son Kuzey Yıldızı dizisinde izlediğimiz İsmail Demirci eşlik edecek. İyilik dizisinin ne zaman başlayacağı ve uyarlama olup olmadığı en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte merak edilen detaylar!

Magazin 22-04-2022 00:06

İyilik dizisi ne zaman başlayacak? İyilik dizisi konusu nedir? İyilik dizisi oyuncuları kimlerdir?

İyilik dizisi hakkında detaylar araştırılıyor. Başrollerinde Hatice Şendil ve İsmail Demirci'nin yer aldığı yeni dizi İyilik, dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanmaya başladı. Uzun bir aradan sonra İyilik dizisi ile ekranlara dönen Hatice Şendil, hayranlarını bir hayli mutlu etti. İşte İyilik dizisine dair merak edilen detaylar!

Magazin 21-04-2022 23:43

Hande Soral-İsmail Demirci çifti bebeklerinin ismini açıkladı

5 yıl önce ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu Hande Soral ile İsmail Demirci, anne-baba olmak için gün sayıyor. Ünlü çift, bebeklerine 'Ali' adını vereceklerini duyurdu.

Magazin 21-03-2022 09:20

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir'den Rusya-Ukrayna savaşı ve SİHA açıklaması! 'Türkiye dünyada ilk 3'te'

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları ve SİHA'larla ilgili açıklamalarda bulundu. "Görülmeden görmeniz vurulmadan vurmanız gerekiyor" diyen Demir, Türkiye'nin SİHA'larda dünyada ilk üçte olduğunu açıkladı. İşte İsmail Demir'in canlı yayında dikkat çeken o açıklamaları!

Haber 05-03-2022 10:55

İsmail Demirci hamile eşini aldattı mı? İhanet iddiaları sonrası Hande Soral'dan ilk paylaşım

Alişan’ın eşi Buse Varol'un ünlü bir oyuncunun hamile eşini aldattığına dair iddiaları sonrası Söylemezsem Olmaz yorumcularından bu konuda açıklamalar geldi. Bircan Bali ve Arto'nun iddiasına göre İsmail Demirci hamile olan eşi Hande Soral'ı aldattı. Söz konusu iddiaların ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hande Soral, eşiyle birlikte olan fotoğrafıyla, hamilelere tavsiye verdi.

Magazin 10-01-2022 16:16

Alişan’ın eşi Buse Varol'un sözleri sonrası bomba iddia! İsmail Demirci Hande Soral'ı aldattı mı?

Alişan’ın eşi Buse Varol'un ünlü bir oyuncunun hamile eşini aldattığına dair iddiaları sonrası Söylemezsem Olmaz yorumcularından bu konuda açıklamalar geldi. Bircan Bali ve Arto'nun iddiasına göre İsmail Demirci hamile olan eşi Hande Soral'ı aldattı.

Magazin 10-01-2022 09:57

Hande Soral ve İsmail Demirci'nin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Parti düzenlediler

Ünlü oyuncu Hande Soral, hamile olduğunu geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından paylaştığı ultrason görüntüsüyle duyurmuştu. Hande Soral-İsmail Demirci çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Ünlü çift bebeklerinin cinsiyeti, yakın dostlarıyla düzenlenen partide açıklandı.

Magazin 28-12-2021 23:13

Hande Soral-İsmail Demirci çiftinden müjdeli haber! Hande Soral hamile olduğunu duyurdu

Hande Soral-İsmail Demirci çiftinden bebek müjdesi geldi. Ünlü oyuncu Hande Soral, hamile olduğunu Instagram hesabından paylaştığı ultrason görüntüsüyle duyurdu. Kendisi gibi oyuncu kardeşi Bensu Soral ise "Teyze oluyorum" diyerek ablasının mutluluğunu paylaştı.

Magazin 21-12-2021 19:53

İsmail Demirci maç izlerken, eşi Hande Soral bakın ne yaptı

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Hande Soral, kendisi gibi oyuncu olan eşi İsmail Demirci maç izlerken Instagram hesabından hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Magazin 05-10-2021 09:45

Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’in estetiksiz hali olay oldu! Kimse inanamadı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakterine hayat veren başarılı oyuncu Aslıhan Güner’in estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu. İsmail Demirci ile başrolü paylaştığı Kuzey Yıldızı’ndaki performansı ile dikkat çeken Güner, geçtiğimiz aylarda kızıl renkli saçlarını boyatarak imaj değişikliğine gitmişti. Yeni hali hayranlarından beğeni toplayan Aslıhan Güner’in estetiksiz hali ise çok konuşuldu.

Magazin 04-08-2021 11:23

Arka Sokaklar dizisinde rol alacağı bekleniyordu! İsmail Demirci ters köşe yaptı

Son olarak Show Tv’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan İsmail Demirci’nin yeni projesi belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda İsmail Demirci’nin ekranların fenomen yapımı Arka Sokaklar dizisinde rol alacağı iddia edilmişti.

Magazin 03-08-2021 07:22

İsmail Demirci kimdir, kaç yaşında? Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın yerine gelecek olan İsmail Demirci nereli, eşi kim?

2006 senesinden bu yana devam eden, Türk televizyon tarihinin efsane yapımlarından Arka Sokaklar'da yeni sezonda Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan'ın yer almayacağı ve diziden ayrılacağı iddia ediliyor. Başarılı oyuncunun yerini doldurmak için ise başka bir isimle görüşüldüğü iddia edildi. İddialara göre dizinin yapım ekibi İsmail Demirci ile irtibata geçti. Peki İsmail Demirci kimdir, kaç yaşında? İsmail Demirci nereli, eşi kim? İşte merak edilenler...

Magazin 20-07-2021 02:25

Hande Soral eşi ve kardeşiyle tatilin tadını çıkarıyor: Önce masaj yaptırdı, sonra elleriyle yemek yedirdi!

Bir Zamanlar Çukurova'nın Ümit'i Hande Soral, kendisi gibi oyuncu eşi İsmail Demirci ve erkek kardeşi Bedirhan Soral'la tatile çıktı. Rol aldığı dizinin sezon finali yapması ile soluğu tatilde alan Soral'ın tatil keyfi dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncuya önce kardeşi masaj yaptı, sonra eşi elleriyle yemek yedirdi.

Magazin 04-07-2021 15:03

Ateş kırmızısı saçlarından vazgeçti! İşte Aslıhan Güner'in son hali

Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dizisi geçtiğimiz haftalarda final yaptı. Dizide İsmail Demirci ile başrolü paylaşan Aslıhan Güner, finalin ardından soluğu kuaförde aldı. Yeni bir proje anlaştığı ortaya çıkan Güner, projesi için kızıl saçlarından vazgeçti. Ünlü oyuncu yaptığı imaj değişikliği ile herkesi şoke etti.

Magazin 11-06-2021 12:10

Kuzey Yıldızı neden final yapıyor? İşte sebebi...

Cumartesi akşamları Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşan Kuzey Yıldızı final yapıyor. 64 bölüm boyunca hayranlarına eğlenceli zaman geçirten Kuzey Yıldızı dizisinin final sebebi merak edilirken, dizinin final bölümü 15 Mayıs akşamı izleyicisinin karşısına çıkacak.

Magazin 15-05-2021 09:45

Kuzey Yıldızı İlk Aşk final yaparak ekrana veda ediyor! Yıldız hamile mi? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 64. ve final bölümü fragmanı yayınlandı!

Show TV'de iki sezondur yayında olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi final yaparak ekrana veda edecek. Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 64. ve final bölümünden fragman da yayınlandı. Fragmanda Yıldız'ın elindeki hamilelik testi ise heyecanı artırırken, akıllara "Kuzey ile Yıldız çiftinden bir müjdeli haber daha mı geliyor?" sorusunu getiriyor. İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk final tarihi ve 64. bölümde yaşanacaklar.

Magazin 12-05-2021 23:47

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 63. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde Resul Dindar sürprizi!

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 63. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Sevilen sanatçı Resul Dindar sürprizinin izleyicileri heyecanlandırdığı tanıtımda yönetmenlik yapan Kuzey'in, Nahide ile yaşadığı tatlı inatlaşma yüzleri güldürüyor. Gençlerin yaşadığı kıskançlık krizleri renkli anlara sahne olurken, bahçede karşısına hayalet çıkan Kuzey büyük bir şok yaşıyor.

Magazin 05-05-2021 23:40

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 62. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kuzey'i şoke eden telefon

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 62. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Kuzey'in evde temizlik yaparken keyifli dakikalar yaşadığı tanıtımda gençlerin kumsalda karate yaptığı anlar dikkat çekiyor. Yıldız ile Nahide estetik yaptırmak için doktora giderken, ikilinin yaşayacakları heyecanla bekleniyor. Kuzey, aldığı bir telefondan sonra şoke olurken gerilimi artıran bu haberin ne olduğu büyük bir merak konusu oluyor.

Magazin 28-04-2021 23:59

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız'ın bebeği kaçırılıyor mu?

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 61. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Sefer'in davulcu olduğu eğlence dolu tanıtımda Feride, Mete ve Halil İbrahim'in dans kursu macerası merakla bekleniyor. Oğlunu bulamadığı için panik olan Yıldız'ın öfkesi Kuzey'i korkuturken, kucağında erkek bir bebekle kaçan kadın dikkat çekiyor.

Magazin 21-04-2021 22:48

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kuzey ve Yıldız'ın bebekleri Güney kaçırılıyor mu?

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 60. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Kuzey ile Yıldız'ın aileleriyle birlikte iftar sofrasında buluştuğu tanıtımda iki ailenin yaşadığı keyif dolu dakikalar yüzleri güldürüyor. Kuzey ile Yıldız'ın evine giren maskeli adam dikkat çekerken, Güney'i kaçırmaya çalışması korku dolu anlara sahne oluyor.

Magazin 15-04-2021 01:39