İsmail Faruk Aksu Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkan Yardımcıları Aksu ve Kalaycı'yı kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkan Yardımcıları Aksu ve Kalaycı'yı kabul etti

Yurthaber 20-09-2021 22:08

2020 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu: - "Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde birçok siyasi, ekonomik, diplomatik, kronik ve konjonktürel sorunu kriz haline gelmeden aşabilmiştir" - CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu: - "AİHM istatistiklerinde ifade özgürlüğü ihlali dolayısıyla en çok dava açılan ülke Türkiye'dir"

Haber 25-11-2019 20:43

2020 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: -"Türkiye Cumhuriyeti, sahada ve masadaki gücüyle gerçekleştirdiği üç operasyonla bütün bu planları yapanların heveslerini kursaklarında bırakmıştır" -CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: -"Atatürk'ün, 'Yurtta barış, dünyada barış' sözünün yerini, 'Yurt içinde çatışma ve dünyada savaş' alır hale geldi" -MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu: -"Terör, bütün insanlığa çevrilmiş kanlı bir silah, barış, huzur ve güvenliğin önüne döşenmiş mayın tarlası, ölüm tuzağıdır" -İYİ Parti Bursa Milletvekili Kamil Erozan: -"Başkaları üç boyutlu satranç oynarken iktidar zar tutmasını dahi bilmeden düşeş peşinde koştu ama yek atmaktan öteye gidemedi"

Haber 18-11-2019 16:57

Heyetler arası görüşmede MHP sürprizi! Toplantıya İsmail Faruk Aksu da katıldı!

ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen heyetler arası görüşmelerde MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu'nun da yer alması dikkat çekti.

Haber 14-11-2019 02:04

İsmail Faruk Aksu

Ismail Faruk Aksu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ismail Faruk Aksu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

2020 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

Komisyon Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu: - "2020 yılı vergi gelirlerinin yaklaşık yüzde 70'inin dolaylı vergilerden temin edileceği anlaşılıyor. Dolaylı vergilerin yüksek olması, dar ve sabit gelirli vatandaşlarımıza görece daha fazla yük bineceği anlamına gelmektedir" - CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu: - "Beyana dayanan tahsilat tutarı toplam tahsilat tutarının yüzde 14'ü. Diğer kısım beyana dayanmayan veya kazanç üzerinden alınmayan vergiler. Bu durum düzeltilmeden ekonomideki çarpıklık düzeltilemez" - AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk: - "2020 yılı bütçesinin daha fazla değer üreten, daha adil paylaşım yapacak, atılımlar başlatacak bir bütçe olacağına inanıyoruz" - HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan: - "Toplumsal barışı sağlarsak en az 100 milyar lira tasarruf sağlarız. O zaman emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını çözeriz, öğrenci burslarına daha fazla zam yaparız"

Haber 06-11-2019 13:48

2019 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu: - "Sağlık hizmetlerinde sürekliliği ve erişilebilirliği sağlamak amacıyla insan gücünün ülke geneline dengeli dağılımını temin edecek bir istihdam ve ücret politikası uygulanması gerektiğini değerlendiriyoruz" - CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener: - "Türkiye'nin sağlıkta istenilen kaliteye ulaşması için hemşire, doktor, yatak sayısının OECD ortalaması üzerine çıkarılması gerekmektedir"

Haber 13-11-2018 13:55

2019 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı: - "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yasama, yürütme ve yargı organları kendi içinde daha güçlü ve daha bağımsız, denge ve denetleme mekanizmalarının daha etkin şekilde çalıştığı bir yapıya kavuşmuş bulunuyoruz" - CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener: - "Cumhurbaşkanının, Meclisteki bir partinin genel başkanı olması parlamentonun bağımsız bir erk olma niteliğine zarar vermektedir"

Haber 31-10-2018 16:22

Kalkınma Bankasını yeniden yapılandıran teklif komisyonda

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu: - "Düzenlemeyi, ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamaya dönük bir girişim, arayış olarak değerlendiriyoruz" - CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu: - "Bir banka kurmuyoruz ya da mevcut bankayı aktif hale getirmiyoruz. Hiçbir şeye tabi olmayan yeni bir kurum oluşturuyoruz"

Haber 03-10-2018 17:47

İsmail Faruk Aksu kimdir? (Yeni MHP Genel Başkan Yardımcısı)

MHP'de MYK sonrası yeni görev dağılımı belli oldu. İsmail Faruk Aksu'nun genel başkan yardımcılığına getirilmesinin ardından vatandaşlar 'İsmail Faruk Aksu kimdir?' sorusuna yanıt arıyor? İşte İsmail Faruk Aksu'nun hayatı ve kariyeri...

Haber 06-09-2018 15:37

MHP'de yeni atamalar! MYK sonrası duyuruldu

Son dakika haberine göre, MHP MYK sonrası görev dağılımı belli oldu. İsmail Faruk Aksu ve Hidayet Vahapoğlu genel başkan yardımcısı, Kadir Şekerci genel sekreter yardımcısı oldu.

Haber 06-09-2018 15:26

İstanbul MHP milletvekili adayları kimler? İşte 24 Haziran erken seçimleri MHP listesi

MHP, 24 Haziran erken seçim milletvekili aday listesini açıkladı. Listede İstanbul MHP milletvekili adaylarının isimleri merak konusu oldu. İşte MHP'nin seçim 2018 için YSK'ya verdiği milletvekili listesinde yer alan İstanbul adayları. İstanbul MHP milletvekili adayları kimlerden oluşuyor?

Haber 21-05-2018 22:32