Izzet Altınmeşe Haberleri Ve Son Dakika Izzet Altınmeşe Haberleri

Izzet Altınmeşe Haberleri Ve Son Dakika Izzet Altınmeşe Haberleri

Türk halk müziğinin ünlü sanatçılarından biri olan İzzet Altınmeşe, 26 Ekim 1945'te Diyarbakır'da doğdu. Doğumundan birkaç ay sonra ailesi Adana'ya yerleşti. Altınmeşe, Adana'da büyüyüp orada berberlik mesleği yaptı. Zamanla türkülerle ilgilenmeye ve sanatını icra etmeye başladı. İlk olarak 1963'te halk eğitim merkezinde Türk halk müziğine yönelik eğitim aldı. Aynı esnada sahne çalışmalarını da yürüttü. 1965'te ise plak çalışması olan ilk eserini halkla buluşturdu. Çalışmalarını bir süre Adana'da sürdürdükten sonra Ankara'ya yerleşti ve tamamen sanat çalışmalarıyla ilgilendi. Tüm Türkiye tarafından tanınmasını sağlayan ününü "Biraz da Bana Gül Kader" isimli çalışmasıyla, 1972'de kazandı. Esas mesleği halk müziği sanatçılığı olan Altınmeşe, çeşitli dizi ve filmlerde de rol aldı. Günümüzde hâlâ Türk halk müziği sanatçısı vazifesiyle Türkiye'de ününü korumaktadır.

İzzet Altınmeşe Haberleri

Fırat Altunmeşe sosyal medya hesabında takip ettiği kişileri sildi: Alayınız sahte

Ünlü türkücü İzzet Altınmeşe'nin oyuncu oğlu Ali Murat Altunmeşe, 11. kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Ağabeyi Ali Murat Altunmeşe'nin acısıyla sarsılan oyuncu Fırat Altunmeşe'den ilginç bir paylaşım geldi. Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinde Ural karakterini canlandıran Fırat Altunmeşe, Instagram'da takip ettiği kişiler için "Alayınız sahte!" ifadelerini kullandı. 31 yaşındaki oyuncu, "Çoğunuzu takipten çıkıyorum çünkü genel olarak ilgimi çekmediğinizi fark ettim" dedi.

Magazin 05-01-2022 20:52

İzzet Altınmeşe oğlu Ali Murat Altunmeşe'nin vefatından sonra ilk defa konuştu: Allah kimseye evlat acısı vermesin

Ünlü türkücü İzzet Altınmeşe'nin oyuncu oğlu Ali Murat Altunmeşe, 11. kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Evlat acısıyla sarsılan İzzet Altınmeşe, oğlunun vefatıyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. Kamera karşısına geçen ünlü türkücü "İşte yalan dünyadan bir gerçek yaşam daha yaşadık. Allah evlatlarınızı bağışlasın. Allah evlat acısı kimseye tattırmasın" dedi.

Magazin 29-12-2021 20:19

İzzet Altınmeşe oğlunun ardından konuştu: En son bu olaydan bir gün önce görüştük...

İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe hakkında gelen son dakika haberleri herkesi üzmüştü. Altunmeşe'nin ölüm haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken İzzet Altınmeşe oğlunun ardından "Şu an sözün bittiği yerdeyim" dedi.

Magazin 22-12-2021 08:57

İzzet Altunmeşe oğlunu son yolculuğuna uğurlandı! Ayakta durmakta güçlük çekti

Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe'nin Mersin'de hayatını kaybeden 42 yaşındaki oğlu Ali Murat Altınmeşe'nin cenazesi İstanbul'a gönderildi.

Magazin 21-12-2021 15:59

İzzet Altınmeşe

Izzet Altınmeşe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Izzet Altınmeşe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Ali Murat Altunmeşe'nin ölümüyle ilgili üzücü detay! İlk kez açıkladı: Psikolojik sıkıntıları vardı...

Son dakika: İzzet Altınmeşe evlat acısıyla yıkıldı. İzzet Altınmeşe'nin 42 yaşındaki oğlu Ali Murat Altunmeşe 11. kattan düşerek hayatını kaybetti. Ali Murat Altunmeşe'yle ilgili acı detay duyanları üzdü. Ailenin yakını Selahattin Alpay açıklamasında Ali Murat'ın psikolojik problemler yaşadığını söyledi. İşte son dakika haberinin detayları...

Magazin 20-12-2021 15:41

Ali Murat Altunmeşe kaç yaşında ve neden öldü? İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe kimdir?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda rol alan Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti. Bunun ardından İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe'nin neden öldüğü merak konusu oldu. Ali Murat Altunmeşe birkaç film projesinde rol almıştı.

Magazin 19-12-2021 15:01

Son dakika: İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti! İşte ölüm nedeni

Türkücü İzzet Altınmeşe evlat acısı yaşadı. İzzet Altınmeşe'nin oyuncu olan büyük oğlu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti. Altunmeşe'nin ölüm nedeninin kaldığı apartmanın 11'nci katından düştüğü iddia edildi.

Magazin 19-12-2021 14:38

Orhan Gencebay ve İzzet Altınmeşe’nin oğulları, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde birlikte rol alıyor

TRT 1’in iddialı dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, iki usta isim Orhan Gencebay ve İzzet Altınmeşe’nin oğullarını bir araya getirdi. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu’nun paylaştığı dizide İzzet Altınmeşe’nin oğlu Ali Murat Altunmeşe ile Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay da rol alıyor.

Magazin 07-09-2021 08:15

İzzet Altınmeşe: 90'lardan beri yoga yapıyorum

Türkücü İzzet Altınmeşe yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. 90'lardan beri yoga yapan türkücü, "bana çok iyi geliyor" dedi

Magazin 21-04-2018 14:04

Vicdan dizisi setine sürpriz konuk

İzzet Altınmeşe, Vicdan'ın setini ziyaret etti.

Magazin 17-12-2013 12:24