Jahrein Haberleri

Fenomen Jahrein hırsızı yakalayıp fena dövdü! O anlar olay oldu

Sosyal medyada, bir eve giren hırsızın suçüstü yakalandığı ve etkisiz hale getirildiği görüntüler viral oldu. Jahrein ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç'un ise hırsızı döven kişi olduğu iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-11-2023 07:32

Kılıçdaroğlu'nun hamlesine 'Jahrein'den 500 bin TL'lik davayla misilleme

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada 'Jahrein' adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç'a 200 bin liralık dava açmıştı. Bu dava karşısında harekete geçen Jahrein de CHP'ye 500 bin liralık telif davası açacağını duyurdu.

Haber 17-07-2023 21:56

Kılıçdaroğlu'ndan Jahrein'e tazminat davası! Fenomen isim 'Demokrat dedeniz' diyerek paylaştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik söylemleri nedeniyle sosyal medyada 'Jahrein' olarak tanınan fenomen Ahmet Sonuç'a 200 bin TL'lik tazminat davası açtı. Gelişmeyi Jahrein kişisel Twitter hesabından duyurdu.

Haber 14-07-2023 12:13

Kılıçdaroğlu'ndan Jahrein'e telefon! 'Gram eksilmemiş' diyerek duyurdu

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein ismi ile tanınan sosyal medya yayıncısı Ahmet Sonuç'u aradı. Söz konusu telefon görüşmesini duyuran Jahrein, Kılıçdaroğlu’nun kendisine "Eleştirilerinizi dikkate alıyoruz ve yazdıklarınızı okuyoruz" dediğini aktardı.

Haber 17-05-2023 08:03

Jahrein

Jahrein Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jahrein Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Altılı masa adayını belirledi, sosyal medya hareketlendi! Jahrein, Meral Akşener'i Kurtlar Vadisi karakterine benzetti! Bundan sonra kimse emniyette değil

Türkiye, 14 Mayıs'ta yeni Cumhurbaşkanı'nı seçecek. Altılı masanın Saadet Partisi ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı adayını belirlemesinin ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İYİ Parti ile CHP arasında adaylık konusunda anlaşmazlık olduğu iddia edilmesiyle birlikte sosyal medya hareketlendi. Ünlü Twitch yayıncısı Jahrein'in (Ahmet Sonuç) İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Kurtlar Vadisi'ni bağdaştırdığı paylaşımı, kısa süre içerisinde en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

Haber 02-03-2023 22:46

iShowSpeed, Elraenn, Jahrein, Levo ve KendineMüzisyen... Dünyaca ünlü sosyal medya fenomenlerinden deprem bölgesi için destek: Yardım topladılar

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından arama kurtarma çalışmaları sürerken, tüm Türkiye deprem bölgeleri için seferber oldu. AFAD ve birçok dernek bağış toplamaya başladı. Dünyaca ünlü sosyal medya fenomenleri; iShowSpeed, Elraenn (Tuğkan Gönültaş), Jahrein (Ahmet Sonuç), Levent Balım (Levo) ve KendineMüzisyen de yaptıkları canlı yayınlar ile deprem bölgeleri için yardım topladı.

Haber 07-02-2023 10:52

Jahrein'in Twitter hesabı neden kapandı? Yüz binlerce kişi Jahrein'i takip ediyordu!

Sosyal medyada Jahrein adıyla bilinen Ahmet Sonuç'un yüz binlerce takipçili ve mavi tikli Twitter hesabı askıya alındı. Twitter'de 700 binden fazla takipçisi olan, gündeme ve siyasete dair yaptığı yorumlarla dikkat çeken Jahrein'in hesabının neden kapatıldığı ise henüz ortaya çıkmadı. Jahrein'in Twitter hesabı geçtiğimiz aylarda da kapatılmış, bir süre sonra ise yeniden erişime açılmıştı.

Magazin 19-10-2022 01:48

Nevşin Mengü, Oğuzhan Uğur'un programına neden katılmadığını açıkladı! Jahrein yanıt verdi! Sosyal medyada gündem olan tartışma

Gazeteci Nevşin Mengü ile Jahrein adıyla bilinen Ahmet Sonuç arasında yaşanan polemik sosyal medyada gündem oldu. Mengü, sosyal medya yasasının tartışılacağı Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına, konukların arasında Jahrein olduğunu görünce katılmaktan vazgeçtiğini söyledi. "Adamı ciddiye aldık, bizim hatamız. Dijital zorbalık yapıyor, aynı ortamda bulunmam" diyen Mengü'ye, sosyal medya fenomeni Jahrein'den yanıt geldi. Jahrein "Nevşin kendisi gerçek bir zorbadır asıl" dedi.

Magazin 17-10-2022 21:52

Jahrein'den takipçisine skandal ifadeler! 'O fındık memeler...'

Oyun videolarıyla tanınan Jahrein isimli sosyal medya kullanıcısı Ahmet Sonuç, bir kadın takipçisine skandal ifadeler kullanarak "O fındık memeler acilen büyütülecek. Fotoğraflarına bakarken midem bulandı" dedi. Jahrein'in sözleri kısa sürede sosyal medyada tartışma yarattı.

Magazin 30-07-2022 15:59