Jair Bolsonaro Haberleri

Brezilya’nın eski Devlet Başkanı Bolsonaro’nun evine polis baskını! Eski danışmanı gözaltına alındı

Brezilya’da Sağlık Bakanlığı’nın sistemlerine yanlış Covid-19 aşılama verileri giren şebekeye yönelik operasyon kapsamında eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun evine polis tarafından baskın düzenlendi. Polis, baskında Bolsonaro’nun eski danışmanı Mauro Cid Barbosa gözaltına aldı.

Haber 03-05-2023 19:23

'Mücevher' skandalında eski Devlet Başkanı Bolsonaro'ya son çağrı! Suudi Arabistan dönüşünde sırt çantası ele vermişti

Suudi Arabistan ziyareti dönüşünde bir sırt çantasında ortaya çıkan mücevherler eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun başına bela açtı. Adalet Bakanı Flavio Dino, Bolsonaro'nun ifade vermeye gelmezse uluslararası mekanizmaların devreye gireceğini açıkladı. Bolsonaro'nun ekibinden birinin sırt çantasında değeri 3,2 milyon doları bulan mücevhere rastlanmıştı.

Haber 14-03-2023 11:55

Brezilya'nın eski Devlet Başkanı Bolsonaro hastanelik oldu

Brezilya'nın eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun karın ağrısı nedeniyle ABD’de hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Haber 09-01-2023 22:39

Son dakika: Brezilya karıştı! Eski liderin destekçileri Kongre Binası'nı bastı

Son dakika haberi: Brezilya'da eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun destekçileri polisle çatışıp Kongre Binasına girdi. Devlet Başkanı Lula'nın ise başkentte değil Sao Paulo'da olduğu belirtildi.

Haber 08-01-2023 22:11

Jair Bolsonaro

Jair Bolsonaro Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jair Bolsonaro Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Seçim kaybedildi, işler çığrından çıktı! Bolsonaro destekçilerinin arasına araç daldı

Brezilya'da Jair Bolsonaro, kaybettiği seçimlerin ardından destekçilerinin başlattığı yol kapatma eylemlerinin sona erdirilmesi çağrısında bulunurken, ülkenin Mirassol kentinde seçimlerin sonuçlarına karşı düzenlenen gösteride bir araç destekçilerin arasına daldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, gri renkli bir arabanın birçok göstericinin üzerinden geçtiği görüldü. 16 kişinin yaralandığı belirtilirken, durumu ağır olan iki kişinin hastaneye kaldırıldığı duyuruldu

Haber 03-11-2022 14:48

Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro 2 gün sonra sessizliğini bozdu! Seçim sonuçlarını açık bir şekilde kabul etmedi

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, geçtiğimiz pazar günü yapılan ve kaybettiği seçimlerin ardından ilk defa kameralar karşısına çıktı. Solcu aday Luiz Inacio Lula da Silva'nın kazandığı seçimlerin ardından ilk açıklamaları merakla beklenen Bolsonaro, seçim sonuçlarını açık bir şekilde kabul etmediği konuşmasında anayasa çerçevesinde hareket edeceğini söyledi. Bolsonaro seçim sonuçlarını kabul etmeyeceğinin işaretini verdiği konuşmalar nedeniyle eleştirilmişti.

Haber 02-11-2022 00:06

Seçimden sonra ülke karıştı, yollar kapandı! Kaybeden liderin ağzını bıçak açmıyor... Destekçilerinden şok çağrı

Pazar günü Brezilya'da düzenlenen seçimlerin ardından ülke yangın yerine döndü. Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun yarışı rakibi Luiz Inacio Lula da Silva'ya yüzde 1,8 oranında puanla kaybetmesi Bolsonaro'nun destekçilerini sokağa döktü. Protestocular ülkeyi özellikle de birbirine katarken yolları trafiğe kapattı, lastikleri ateşe verdi. Bununla da yetinmeyen protestocular, da Silva'nın devlet başkanı olmasını önlemek için tansiyonu yükseltecek bir çağrıda bulundu.

Haber 01-11-2022 13:34

Brezilya Cumhurbaşkanı'ndan şaşırtan yamyamlık itirafı: ''Kızılderili yerdim''

Brezilya Cumhurbaşkanı ve devam eden cumhurbaşkanlığı seçimlerinin güçlü bir adayı olan 67 yaşındaki Jair Bolsonaro'nun yamyamlık itirafı gündem oldu. Seçim öncesi ortaya çıkan 2016 yılında yayınlanmış bu görüntülerde Bolsonaro'nun insan eti yiyebileceğini söylediği ortaya çıktı.

Trend 11-10-2022 15:02

Putin’in ‘masa’ diplomasisi! Masa küçüldü yine dünyada gündem oldu

Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin’in önce Fransa Cumhurbaşkanı Macron sonra da Almanya Başbakanı Scholz ile yaptığı görüşmelerde kullanılan masanın boyutu tüm dünyanın gündemine oturmuştu. Putin dün Brezilya Devlet Başkanı ile yaptığı görüşmede ise dev masa yerine küçük bir masa tercih edince yine dünyanın gündemine oturdu.

Haber 17-02-2022 11:14

Facebook, Youtube ve Instagram yayını kaldırmıştı! Jair Bolsonaro'ya bir şok daha

Brezilya Yüksek Mahkemesi (STF), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarının HIV/AIDS enfeksiyonuna neden olduğu yönündeki söylemleri nedeniyle Devlet Başkanı Jair Bolsonaro hakkında "yalan haber yaymak" suçundan soruşturma açılmasına karar verdi.

Haber 04-12-2021 08:41

Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'nun cinsiyetçi şakası olay oldu! Eşi, canlı yayında kulağını çekti

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, canlı yayında cinsiyetçi şaka yaptı. Konuşması sonrası yerine oturan Bolsonaro hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. First Lady Michelle Bolsonaro, kameralar önünde devlet başkanının kulağını çekti.

Haber 26-11-2021 08:40

Koronavirüs aşısı olmayan Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro maça alınmadı

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yaptırmadığı için Santos-Gremio futbol maçının oynandığı stadyuma alınmadığını açıkladı.

Haber 11-10-2021 07:58

ABD dönüşü karantinaya giren Bolsonaro'nun Kovid-19 testi negatif çıktı

ABD'de yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan Brezilya Sağlık Bakanı Marcelo Queiroga ile temaslı olduğu için geçen hafta karantinaya giren Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun testi negatif sonuçlandı.

Haber 27-09-2021 02:19

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, koronavirüs aşısı olmadığı için restorana alınmadı

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kapsamında geldiği New York’ta koronavirüs aşısı olmadığı için pizza restoranına alınmadı. Bolsonaro ve ona eşlik eden bakanlar, pizzalarını restoranın önündeki kaldırımda yedi.

Haber 21-09-2021 11:25

YouTube, Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'nun videolarını 'Covid'le ilgili yanlış bilgi yaymaktan' kaldırdı

Video paylaşım platformu YouTube, Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun 15 videosunu, koronavirüsle ilgili yanlış bilgi yaydıkları gerekçesiyle kaldırdı.

Haber 22-07-2021 12:31

Sağlık sorunu bir haftadır devam ediyor! Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'dan ilk fotoğraf

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun hıçkırık tutması sebebiyle hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Bolsonaro'nun hıçkırığının bir haftadır devam ettiği öğrenildi.

Haber 15-07-2021 12:35

Bolsonaro: Sanki ölümler sadece koronavirüsten oluyor!

Koronavirüs (Kovid-19) salgınında dünyada en çok ölümün görüldüğü ikinci ülke olan Brezilya'da Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ülkede kendisine yönelik bir 'savaş' başlatıldığını ifade ederek, "Sanki ölümler sadece koronavirüsten oluyor" dedi. Bolsonaro’nun açıklamaları tepkilere neden oldu.

Haber 19-03-2021 11:20

Ülkede ölüm oranı rekor kırıyor devlet başkanı 'sızlanmayın' diyor!

Koronavirüs salgınında ölü sayısında ikinci, vaka sayısında ise üçüncü sırada yer alan Brezilya'da Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'dan tuhaf açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bolsonaro'nun, "Şikayet etmeyi bırakın, daha ne kadar sızlanacaksınız" sözlerine tepki yağdı.

Haber 05-03-2021 10:56