Jenga Haberleri

Jenga nasıl oynanır? Jenga nedir, oyun kuralları nelerdir?

Farklı oyunlar farklı yetenekleri geliştirmeye yönelik olarak icat edilmiştir. Bu tür oyunlardan biri de dengeye dayalı olarak oynanan hem dikkati hem de stratejik düşünme yeteneğini geliştirdiği kabul edilen Jenga oyunudur. İlk kez bin dokuz yüzlü yılların sonlarına doğru piyasaya sürülmüş olan Jenga oyunu Londra’da görüldükten sonra kısa süre içinde tüm dünyaya yayılmıştır.

Haber 27-07-2023 00:14

Ebeveynlerinin akıl sağlığını test eden 15 çocuk! Sesten değil sessizlikten korkun

Çocuklar ani hareketleri ile oldukça büyük etkiler yaratabiliyor. Tatlı hareketleri yüzümüzü güldürse de bazı durumlarda akıl sağlığımızı ve kendi sağlıklarını tehlikeye atabiliyorlar. İnternette etrafındaki çocukların yaptıklarını paylaşanlar oldukça etkileşim aldı.

Kadin 01-05-2023 15:34

Yaz tatilinde çocuklarına bilişsel aktiviteler yaptırmak isteyenlerin ihtiyacı olan ürünler

Yaz tatili demek, çocuklar için eğlence ve mutluluk zamanı demek. Uzun yaz tatilleri çocuklar adına heyecan verici olsa da bazen ebeveynler için içinden çıkılmayacak bir hâl alabilir. Her geçen gün gelişip dönüşen teknoloji; özellikle çalışan anne ve babaların çocuklarını tablet, bilgisayar gibi teknolojik cihazlara bağımlı bir hâle getirebiliyor. Ancak korkmanıza gerek yok! Çocuklarınızın kaliteli zaman geçirmesini sağlayacak çok güzel önerilerimiz var!

Haber 31-08-2022 11:43

Jenga

Jenga Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jenga Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.