Jet Sosyete Dizisi Haberleri

Jet Sosyete’nin yıldızı Ecem Uzun evleniyor mu? Ecem Uzun düğün tarihi belli oldu mu? Sevgilisi kim?

Jet Sosyete’nin yıldızı Ecem Uzun sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımların ardından merak konusu oldu. Ünlü oyuncu nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmış oldu. Peki Jet Sosyete’nin yıldızı Ecem Uzun evleniyor mu? Ecem Uzun düğün tarihi belli oldu mu? Sevgilisi kim? Ünlü oyuncunun paylaşımları ve konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 08-03-2022 12:37

Gülse Birsel: Evde kutudan helva çatallayarak dizi yazıyorum

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel, dijital bir platformda yayınlanacak olan yeni dizisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Instagram hesabından şık kıyafetlerle çekilen pozlarını paylaşan Birsel, "Sanmayın ki ışıltılı bir hayatım var. Evde kutudan helva çatallayarak dizi yazıyorum" dedi.

Magazin 22-12-2021 21:04

Güldür Güldür'ün yıldızı Derya Karadaş'ın eşinin kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız!

Güldür Güldür programındaki performansıyla seyirciyi kahkahaya boğan başarılı oyuncu Derya Karadaş'ın eşini gören şaşıp kalıyor.

Magazin 12-11-2021 12:01

Bartu Küçükçağlayan baba oluyor! Hep beraber müthiş bir ahenkle dans edeceğimize eminim

2019'da Merve Küçükçağlayan ile dünyaevine giren Bartu Küçükçağlayan karısının fotoğraflarını paylaşarak baba olacağını duyurdu.

Magazin 04-10-2021 10:44

Gülse Birsel yeni dizi yapacak mı? İşte cevabı...

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi dizilerin yanı sıra Aile Arasında gibi unutulmaz filme imza atan Gülse Birsel’in adı uzun süredir hiçbir projeyle anılmıyordu. Deneyimli kalem konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.

Magazin 20-04-2021 16:03

Jet Sosyete'nin kanalı değişti! Jet Sosyete hangi kanalda?

Gülse Birsel imzası taşıyan ve geçen sezon Star Tv'de izleyici ile buluşan 'Jet Sosyete'nin kanalı değişti. Jet Sosyete hangi kanalda yayınlanacak?

Magazin 05-07-2018 09:44

Gülse Birsel'n yeni dizisi Jet Sosyete dizisinin 1. bölüm fragmanı

Gülse Birsel'in merakla beklenen yeni komedi dizisi Jet Sosyete'den ilk fragman yayınlandı. Ünlü oyuncuları buluşturan Jet Sosyete, şubat ayında Star TV ekranlarında olacak

Magazin 24-01-2018 09:38