Josh Holloway Haberleri

Lost dizisinin Kate'i son hali ile şaşırttı! Evangeline Lilly yıllara yenik düştü

Tüm zamanların en iyisi olarak lanse edilmesine karşın, 2010 yılında yayınlanan final bölümü ile izleyicide hayal kırıklığı yaratan Lost dizisi sosyal medyada tekrar gündem oldu. Lost dizisinin Kate'i Evangeline Lilly'nin son hali görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu yıllara yenik düştü.

Magazin 21-12-2023 09:49

Bir döneme damga vurmuştu! Lost'un Jack'i son hali ile şaşırttı, Matthew Fox yıllara yenik düştü

Sidney - Los Angeles seferini yapan yolcu uçağının kaza yapması sonucu, gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikayesini anlatan Lost dizisi, Matthew Fox'un değişimi nedeniyle yeniden gündem oldu. Yakışıklı, oyuncuyu görenler tanımakta zorlanıyor. İşte Lost'un Jack'i Matthew Fox'un son hali...

Magazin 03-11-2023 14:33

Lost dizisinin Sawyer'ı son hali ile şaşırttı! Josh Holloway'İ Kate görse tanıyamaz

Sidney - Los Angeles seferini yapan yolcu uçağının kaza yapması sonucu, gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikayesini anlatan Lost dizisi, Josh Holloway'in değişimi nedeniyle yeniden gündeme geldi. Ünlü yıldızın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 02-11-2023 12:10

Lost dizisinin Kate'i son hali ile şaşırttı! Evangeline Lilly'i Sawyer görse tanıyamaz

Sidney - Los Angeles seferini yapan yolcu uçağının kaza yapması sonucu, gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikayesini anlatan Lost dizisi, Evangeline Lilly'nin değişimi nedeniyle tekrar gündeme geldi. Dizide Jack ve Sawyer'ın ilgi duyduğu Kate'i canlandıran ünlü yıldızın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 14-08-2023 07:31

Josh Holloway

Josh Holloway Hakkındaki Haberler Mynet'te. Josh Holloway Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Josh Holloway ve J. J. Abrams Lost dizisinden sonra yeniden bir araya geliyor

Lost dizisinin final bölümünün hayal kırıklığı devam ederken sevenlerini heyecanlandıracak bir haber geldi. Lost dizisinden yıllar sonra kadrodaki başarılı iki isim yeniden aynı projede boy gösterecek.

Trend 10-03-2021 16:18

11 yıl sonra Lost tartışmasının fitilini ateşledi

Dizi efsaneleri arasına adını altın harflerle yazdıran Lost’un finali izleyiciler açısından tam bir hayal kırıklığıydı. Yıllar geçse de tartışması bitmeyen Lost’la ilgili dizinin başrol oyuncularından Josh Holloway çok konuşulan teoriyi yeniden gündeme getirdi.

Magazin 26-02-2021 16:04