Kaban Erkek Haberleri

Dışarda üşümesin diye giymeye kıyamayacağınız, fiyatıyla dudak uçuklatan 10 bin TL üstü mont ve kabanlar

Kış aylarının olmazsa olmaz dış giyim ürünlerinden mont ve kabanlar, pek çok fiyat aralığında karşımıza çıkıyor. Ancak bazı modeller var ki yüksek fiyatlarıyla "Yok artık!" dedirtiyor. Gerçek deri ve kürk ile elde edilen ürünler 10 bin ve üstü fiyat bandında satışa sunuluyor. İşte kullanmaya kıyamayacağınız fiyatıyla dudak uçuklatan deri mont ve kabanlar...

Haber 20-01-2023 12:27

Soğuk havalarda erkeklerin vazgeçilmezi olacak kaban modelleri

Kış aylarının gelmesiyle kaban sezonu da açıldı. Soğuk hava koşullarında hem sıcak tutacak hem kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak birbirinden güzel kabanlar keşfedilmeyi bekliyor. Şıklığına ve rahatlığına önem veren erkeklerdenseniz doğru yerdesiniz. Üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz, farklı renk ve modelde, kaliteli kaban önerilerini sizler için bir araya getirdik. Haydi birlikte inceleyelim.

Haber 08-12-2022 17:09

Kış boyunca sizi soğuktan koruyup sıcacık tutacak en iyi ve kaliteli kaşe kaban markaları

Soğuk hava dalgasının giderek etrafı sardığı bugünlerde kış mevsiminin vazgeçilmez parçası kaşe kabanlar, raflarda yer almaya başladı. Soğuk havalarda sizi sarıp sarmalayarak içinizi ısıtacak, en iyi kaşe kabanlarla tarzınızı tamamlayabilir, şıklığınızla göz kamaştırabilirsiniz. Soğuk kış günlerinde gönlünüzü fethedecek kaşe kaban modellerine göz atmaya ne dersiniz? Öyleyse okumaya devam edin!

Haber 04-12-2022 20:22

11.11 Süper Final! İndirimin son gününde monttan ayakkabıya öne çıkan fırsatlar

Onlarca kategorideki binlerce ürünün çılgın fiyatlarla satışa sunulduğu indirim günleri, 11.11 Süper Final ile bugün son buluyor. "Keşke indirimdeyken alsaymışım." dememek için elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Sizin için öne çıkan indirimli ürünleri derledik. Haydi vakit kaybetmeden detaylara geçelim!

Haber 09-11-2022 12:03

Kaban Erkek

Kaban Erkek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kaban Erkek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hem soğuktan koruyup hem de şık duracak kaban önerileri

Sonbahar ve kış mevsiminin gözde giysisi şüphesiz kabanlar. Soğuk havalarda sizi sıcak tutup koruyan ve aynı zamanda şıklığınızı da tamamlayan kabanlar, kombinlerdeki tahtını daima koruyor. Kadın ve erkek moda trendlerinde sürekli yükselişe geçen parçalar, bu sezon da baş tacınız olabilir! Kötü hava koşullarına meydan okuyacak modeller, keşfetmenizi bekliyor! Hazırsanız birbirinden şık modelleri beraber inceleyebiliriz!

Haber 25-10-2022 17:55

Yaklaşan soğuk havalarda giyebileceğiniz en rahat ve havalı kombin önerileri

Dondurucu soğuklar kapıdayken kıyafet dolabınız yaklaşan bu soğuklara hazır mı? Kışlık kıyafet alışverişi yapmak istiyorsanız hem erkek hem kadınların dolabında mutlaka bulunması gereken kombin önerileri ile karşınızdayız. Dolabınızı kışa hazırlayacak ve dondurucu soğuklarda bile içinizi ısıtacak birbirinden güzel seçeneklere göz atmanızı öneririz. İşte detaylar!

Haber 24-10-2022 16:00