Kabızlığa Anında Çözüm Haberleri

Prof. Dr. Canan Karatay süper besini açıkladı! Kabızlığa son veriyor

Prof. Dr. Canan Karatay, "Türkiye'nin gizli pandemisi kabızlıktır" açıklamasıyla gündem olmuştu. Toplumda birçok insanın yaşadığı ve açıklamaya utandığı kabızlık sorunu için kabızlığa anında çözüm önerileri aranıyor. Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı açıklamada kabızlığı geçirecek süper besini açıkladı.

Haber 14-04-2023 16:40

Hamilelikte kabızlığa ne iyi gelir? Gebelikte kabızlığa anında çözüm önerileri nelerdir, zeytinyağı kullanılır mı?

Gebelik döneminde anne adayları pek çok zorlukla karşılaşır. Hamilelik süreci boyunca anne adaylarının vücutlarında pek çok değişim yaşanır. Bu değişimlere karşılık vücut tepki vermeye başlar. Bu tepkilerden biri de bağırsak hareketlerinde yaşanan düzensizliktir. Hamilelik döneminde anne adaylarının sıklıkla yaşadığı sorunlardan biri kabızlık rahatsızlığıdır. Peki, hamilelikte kabızlığa ne iyi gelir?

Kadin 24-02-2023 17:38

Gaz ve kabızlığın mucize çözümü! Bu karışımı deneyin

Sindirim sistemi; sağlığın korunması ve yaşam konforunun sağlanması açısından büyük önem taşımaktadır. Yeterli ve dengeli beslenip, egzersiz ile desteklediğimiz bir yaşam biçimi sindirim sistemi ile ilgili hastalıkların oluşmasına engel olacaktır. En çok karşılaşılan sindirim sistemi problemleri; gaz ve kabızlıktır gelin beraber göz atalım bu sorunların beslenme ile nasıl çözülebileceğine…

Haber 28-07-2022 13:20

Kabızlığa Anında Çözüm

Kabızlığa Anında Çözüm Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kabızlığa Anında Çözüm Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.