Kadın Kaban Haberleri

Özgüveniniz görünüşünüze yansısın! İş görüşmesinde ne giyilir? İşte iş görüşmesi kombinleri

İş görüşmelerinde iz bırakmanın en şık yolu giydiğiniz kıyafetlerden geçiyor. Hem tarzınızı hem de profesyonelliğinizi bir araya getiren parçalarla iş görüşmelerinizde sadece yetenekleriniz ile değil stilinizle de ön plana çıkabilirsiniz. Giydiğinizde iş görüşmesinde sizi akılda kalıcı kılacak farklı tarz ve modeldeki ceket, kaban, gömlek, takım elbise ve aksesuarları derledik. Gelin mülakatlarda 1-0 önde olmanızı sağlayacak 10 muhteşem kıyafete birlikte göz atalım.

Haber 15-12-2023 16:10

Asaletin rengi siyah ile kombinleyebileceğiniz mont ve kaban modelleri

Zarif bir stil yaratmak için tercih ettiğiniz siyah parçaları tüm mont ve kaban modeliyle birleştiremiyor olabilirsiniz. Şık dokunuşlar ve ince detaylara sahip kaliteli dış giyim ürünleri seçerek herkesin dikkatini çekmeye ne dersiniz? İddialı ve stil sahibi görünmenizi sağlayacak ürünleri seçerek baştan sona harika bir tarz yakalayabilir, daima akılda kalıcı bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Haber 15-05-2023 18:38

Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak en iyi kadın kaban çeşitleri

Kış sezonunun en trend dış giyim parçalarının başında kabanlar geliyor. Özellikle kadınlar, soğuk günlerde ısınmanın ve şık görünmenin çaresini bu modellerde buluyor. Siz de kombinlerinizi harika dokunuşlarla tamamlayacak bir dış giyim ürünü arıyorsanız tercihinizi kabanlardan yana kullanabilirsiniz. Peki, en iyi kadın kaban markalarını ve modellerini keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 01-03-2023 16:39

TikTok'ta trend olan bu sonbaharın moda ürünleri

TikTok, son yıllarda hemen her sosyal medya kullanıcısının içerisinde olduğu bir mecra. Kullanıcıların bir yandan kendi hayatlarından kesitler sunarken diğer yandan önerilerde bulunduğu bu platform sayesinde trendleri yakalamak daha kolay. Eğer sezonun TikTok trendlerine henüz hâkim değilseniz endişelenmeyin. TikTok'ta trend olan bu sezonun moda ürünlerini bir araya getirdik!

Kadin 29-11-2022 16:06

Amazon’un kasım fırsatlarıyla kışı sıcacık geçireceğiniz uygun fiyatlı kadın kaban önerileri

Fırsat ve indirimleri kollayanlar, buraya! Soğuk kış günlerinde en çok ihtiyaç duyacağınız giyim ürünleri arasında bulunan kabanlar, son zamanlarda cep yakan fiyatlarıyla bütçeleri zorlayabiliyor. Ancak endişe etmenize gerek yok. Amazon'un kasım ayı için yaptığı indirimler sayesinde kabanlarınızı oldukça makul fiyatlara satın alabilirsiniz. İşte uygun fiyatı ve şık tasarımıyla gönlünüzü fethedecek modeller!

Kadin 07-11-2022 14:22