Kadın Kol Saati Haberleri

Pierre Cardin kol saatlerinde Sevgililer Günü'ne özel %70 indirim

"Kendinizi özel hissetmek istediğinizde, şıklığınızı tamamlayacak bir aksesuarın gücü tartışılmaz. Pierre Cardin kol saatleri, tasarım ve kaliteyi bir araya getiren benzersiz modelleriyle şimdi daha da erişilebilir hale geliyor. Bu muhteşem indirim fırsatıyla, stil sahibi olmak sizin için çok daha kolay olacak. Hem kendi tarzınızı yansıtacak hem de günün her anında şıklığınızı koruyacak bir saat arıyorsanız, Pierre Cardin indirimlerini kaçırmayın!"

Haber 13-02-2024 12:23

Herkesin gözü kolunuzdaki saatte kalacak! İşte en havalı Casio saat modelleri

Kol saati, günlük rutinlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz aksesuarların başında gelir ve hem kadın hem erkeklerin kombinlerini tamamlayan en önemli parçalardan biri olarak karşımıza çıkar. Kol saati denilince akla gelen markaların başında ise şüphesiz ki Casio gelir. Casio, tasarladığı şık ve işlevsel modelleriyle kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına hitap etmeyi başarır. Peki, en iyi Casio saat modelleri hangisi?

Haber 26-07-2023 16:26

Lacoste, Fossil, Guess, Tommy Hilfiger, Armani... Dünyaca ünlü markaların saatlerinde indirim

Dünyaca ünlü markaların her tarza ve beğeniye uygun saatlerinde indirimler başladı! Armani Exchange, Lacoste, Fossil, Guess, Tommy Hilfiger ve daha birçok markanın saatlerini keşfetmeye ne dersiniz? İster kendinize ister sevdiklerinize hediye edebileceğiniz kaliteli saatlerle tanışmak için acele edin.

Haber 21-07-2023 09:26

Casio'dan Lacoste'a her beğeniye uygun kol saatlerinde Prime Day indirimi

Prime Day fırsatlarından yararlanarak kaliteli markaların kol saatlerine yarı fiyatına varan indirimlerle sahip olmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Hem şık ve fonksiyonel hem bütçenize uygun indirimli kol saati modellerini sizin için derledik. Beklentilerinizi karşılayacak nitelikteki kol saatine ulaşmak için listemize göz atabilirsiniz.

Haber 12-07-2023 18:49

Her baktığında sizi hatırlasın isterseniz sevdiklerinize hediye edebileceğiniz her bütçeye uygun saatler

Sevdiklerinize hediye almakta zorlananlardansanız sizi buraya davet edelim! Şüphesiz, saatler her özel günün vazgeçilmez hediyelerinden biri. Özellikle sevdiklerinizin baktığında sizi hatırlayacak olması, paha biçilemez. Peki uygun fiyatlıdan pahalıya her bütçeye uygun, hem kadına hem erkeğe oldukça yakışacak, birbirinden farklı özelliklerdeki en şık saatleri birlikte keşfetmeye ne dersiniz? Öyleyse okumaya devam edin!

Haber 21-06-2023 17:23

Levi's, Altınyıldız, Saat&Saat... Saatten ayakkabıya, klasik giyimden spor giyime indirimli ürünleri keşfedin

Gömlekten tişörte, ayakkabıdan saate her beğeniye uygun ürünlerle gardırobunuzu yenilemek ister misiniz? Yanıtınız "Evet" ise doğru yerdesiniz. Altınyıldız Classics, Saat&Saat, Levi's gibi ünlü markaların yeni ve eski sezon ürünlerinde indirimler başladı. Gardırobunuza yeni bir soluk getirecek en şık parçaları indirimlideyken keşfetmek için acele edin. İşte detaylar!

Haber 10-06-2023 01:50

Saat & Saat koleksiyonundaki kaliteli saatlerde Anneler Günü'ne özel indirimler

Dünyaca ünlü markaların, her tarza ve beğeniye uygun kol saatlerini keşfetmeye ne dersiniz? Üstelik Anneler Günü'ne özel indirimler varken... Saat & Saat koleksiyonundaki kaliteli saatlerdeki indirimleri kaçırmayın, stilinizi güçlendirin.

Haber 11-05-2023 11:52

Hem şık hem kullanışlı bir saat isteyenlere Welder marka saat önerileri

Saat; bazıları için kombinleri süsleyen bir aksesuar, bazılarınız içinse zamanı takip edebilmeye imkân tanıyan bir yardımcı. Her bir modeli özenle tasarlayan Welder her iki kesim için de en özel saatleri piyasaya sunuyor. Siz de dünyaca ünlü markanın imzasını taşıyan kaliteli saatlere sahip olmak istiyorsanız en iyi Welder saat modellerini derlediğimiz listemize göz atabilirsiniz!

Haber 08-05-2023 17:59

Zamanı takip etmenin en şık yolu! Ünlü saat markalarında Babalar Günü Fırsatı

Armani Exchange, Lacoste, Fossil, Guess, Tommy Hilfiger gibi dünyaca ünlü birçok markanın kol saatlerinde Babalar Günü'ne özel fırsatlar başladı. İster kendinize ister babanıza hediye edebileceğiniz kaliteli onlarca saat ile tanışmak için acele edin. Saat&Saat'in koleksiyonunu gelin birlikte keşfedelim.

Haber 12-04-2023 12:09

Saatim olmadan asla! diyenlere en kaliteli en iyi saat markaları 2023

Saatler fonksiyonellikleriyle sadece zamanı ölçmekle kalmayıp aynı zamanda kişisel tarzımızı yansıtarak günlük yaşantımıza özgünlük katıyor. Bu yılın öne çıkan saatleri zarafetle teknolojiyi bir araya getirerek kullanıcıları etkilemeyi başarıyor. Estetik tasarımları, güçlü özellik setleri ve kullanım kolaylıklarıyla öne çıkan bu saatler moda tutkunları ve teknoloji severler arasında büyük ilgi görüyor. İşte 2023'ün saat dünyasında kendine sağlam bir yer bulan bu şıklık abidelerinden bazıları…

Haber 27-02-2023 16:33

Şık tasarımıyla göz dolduran ve kalitesiyle öne çıkan kol saati modelleri

Tarzınıza uygun olarak seçeceğiniz bir kol saati sizi olduğunuzdan daha havalı gösterir. Siz de "Kombinlerime hava katacak kaliteli bir saate ihtiyacım var." diyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için şık tasarımıyla göz dolduran ve kalitesiyle öne çıkan kadın erkek kol saati modellerini derledik. Seiko'dan Casio'ya, Fossil'den Guess'e işte en havalı saat modelleri!

Haber 01-12-2022 22:49

Kış kombinlerinizi daha havalı hale getirecek şık ve kullanışlı saat modelleri

Kombinlerin tamamlayıcısı aksesuarlar, aksesuarların en şık parçası ise saatler! Siz de kış kombinlerinizi çok daha havalı hâle getirecek, kullanışlı saat önerileri arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Metal saatlerden deri kayışlı ürünlere ve akıllı seçeneklere kadar birbirinden kaliteli, her bütçeye hitap eden modelleri listeledik. Zevkinize en çok hitap edeni bulmak için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Haber 28-11-2022 10:15

Tarzınıza farklı bir dokunuş yapmanızı sağlayacak kadın vintage saat modelleri

Saat, temel olarak zamanı kontrol etmek için kullanılsa da şıklığından ödün vermeyen kadınlar için vazgeçilmez bir aksesuar hâline geldi. Saat seçimi ise zevkinizi yansıttığı için dikkate alınması gereken ince bir detay. Bu noktada "Vintage modeller tarzımı yansıtıyor." diyorsanız hazırladığımız listeye göz atmanızda fayda var.

Kadin 16-09-2022 16:19

Hem spor hem şık ve klasik modelleriyle en iyi saat markaları

Her geçen gün gelişen özellikleri nedeniyle yanımızdan ayırmadığımız cep telefonları saat görevini yerine getirmeye başlasa da kol saatini aksesuar olarak kullanmaktan vazgeçemiyoruz. Hem günlük hayatta hem özel günlerde şıklıkları ile kombinlere eşlik eden kol saatleri, zamanı da takip etmemizi sağlıyor. Peki, uzun yıllar boyunca kullanmaya devam edebileceğiniz en iyi kol saatleri hangileri, öğrenmek ister misiniz? Öyleyse okumaya devam edin!

Haber 26-08-2022 15:39

Kol saati takmak isteyenler için hem şık hem spor 2000 tl altı kol saati önerileri

Saat, zamanı takip etmemize yarayan en temel araç. Ancak bu özelliğinden çok sıklıkla aksesuar olarak tercih edilir. Bu nedenle de saatin giyilen kombin ile uyumlu olması önem taşır. Ancak her kombine uyum sağlayan model bulmakta zorlanabilirsiniz. Öyleyse hem spor hem şık görünümlü bir saat tercih ederek onu her türlü kombinde kullanabilirsiniz. Eğer aradığınız tam olarak böyle bir saatse doğru yerdesiniz. Gelin, derlediğimiz spor ve şık saat modellerine birlikte göz atalım.

Haber 12-08-2022 16:29