Kağıt Ev Dizisi Haberleri

Tuvana Türkay derin göğüs dekoltesiyle takipçilerini mest etti! ''Ya Rabbim yaratıyor be!''

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan güzel oyuncu Tuvana Türkay, Instagram hesabından paylaştığı derin göğüs dekolteli pozuyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 26-11-2021 00:48

Doğduğun Ev Kaderindir'in Kibrit'i Helin Kandemir, değişimiyle şaşırttı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Kibrit lakaplı 'Dilara' karakterine hayat veren genç oyuncu Helin Kandemir, güzeller güzeli bir genç kız oldu.

Magazin 07-10-2021 13:44

Tuvana Türkay'dan aşk yorumu: Ben sadece onu bekliyorum

Son olarak final yapan Kağıt Ev dizisinde rol alan Tuvana Türkay, bir dergiye röportaj verdi. Aşk hakkında fikirler sorulan Tuvana Türkay, “Sevince her şeyi unutuyorum” dedi.

Magazin 05-09-2021 00:10

Tuvana Türkay tatil sezonunu açtı! Mavi mayosuyla poz verdi

Başrolünde oynadığı Kağıt Ev dizisi final yapan Tuvana Türkay soluğu tatilde aldı. Güzel oyuncu mavi mayosuyla çekilen plaj pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 24-06-2021 20:46

Tuvana Türkay neden ağladığını ilk kez açıkladı

Geçtiğimiz haftalarda hakkında çıkan estetik haberleri hakkında isyan eden Tuvana Türkay, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Bir derginin çekimi için kıyafet provasına geldiğini söyleyen oyuncu, geçtiğimiz günlerde final yapan Kağıt Ev dizisinin setinde neden ağladığını açıkladı.

Magazin 18-06-2021 20:53

Ümit Erdim'den sonra Can Nergis de pilotluğa soyundu!

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan 'Kağıt Ev' dizisinde Bülent rolüne hayat veren başarılı oyuncu Can Nergis, pilot oluyor. Hayallerinin peşinden koşan ünlü oyuncu, pilotluk eğitimleri almaya başladı. Önceki gün eğitmenleriyle beraber Kocaeli'den Bursa'ya, oradan da Dalaman'a uçuş gerçekleştirdi.

Magazin 03-06-2021 16:38

“Ülkeyi terk ederim” demişti... Tuvana Türkay Londra yolcusu

Tuvana Türkay, bir yıl önce Londra’da hizmete açtığı fakat pandemi yüzünden kapattığı oyunculuk okulunu 15 Temmuz tarihinde yeniden açıyor.

Magazin 03-06-2021 08:09

Kağıt Ev 6. bölüm fragmanı yayınlandı |Mert ile Cemre arasında büyük yüzleşme!

Star TV'nin başarılı dizisi Kağıt Ev'in 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Mert ile Cemre arasında zorlu bir yüzleşme başlıyor. İki kardeş arasında yaşananlar yeni bölümü baştan sona etkileyecek. Peki Cemre bu duydukları karşısında ne yapacak? İşte Kağıt Ev 6. bölüm fragmanı...

Magazin 24-05-2021 10:29

Tuvana Türkay isyan etti: Mesleği bırakıp ülkeyi terk ederim

Tuvana Türkay, bir sosyal medya hesabından kendisi hakkında yapılan paylaşıma isyan etti. Estetiksiz haliyle sık sık gündeme gelen Tuvana Türkay, “benimle artık uğraşmayın rica edeceğim” dedi.

Magazin 22-05-2021 23:30

Tuvana Türkay'ın dekolteli paylaşımı sosyal medyada ses getirdi!

Şimdilerde 'Kağıt Ev' adlı dizide Azra karakterini canlandırmasıyla ekranlarda yer alan güzel oyuncu Tuvana Türkay, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 18-05-2021 13:04

17 Mayıs Pazartesi reyting sonuçları! Dizi ve programlar arasında reytinglerde kim birinci oldu?

17 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan dizi ve programlar reytinglerde üst sıraları zorladı. Kağıt Ev, Maraşlı, Masumiyet, Uyanış Büyük Selçuklu gibi diziler Total ve AB’de birinci olmak için yarıştı. İzleyicinin ilgisine göre belirlenen reyting sonuçları, sabah saatlerinden itibaren paylaşılıyor.

Trend 18-05-2021 10:42

Kağıt Ev dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı | İnci’nin ölüm haberini Gülsüm’e Cihan veriyor!

Erdal Beşikçioğlu’nun uzun bir aradan sonra sürükleyici bir diziyle tekrar izleyici karşısına çıktığı Kağıt Ev, her Pazartesi Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde İnci’nin cesedine intihar süsü vererek başka bir yere taşımaya çalışan Cihan ve Aylin, bu hamleleri ile iyice içinden çıkılmaz bir duruma düşüyor.

Magazin 17-05-2021 12:30

Star TV’den Kağıt Ev dizisiyle ilgili flaş karar

Star TV, büyük beklentilerle yayına verdiği Kağıt Ev dizisinin reytingleri yükselmeyince yeni bir hamle yapmaya karar verdi. Kağıt Ev dizisinin daha geniş kitlelere yayılması için dizinin üçüncü bölümü 5 mayıs tarihinde tekrar yayınlanacak.

Magazin 04-05-2021 13:53

Kağıt Ev 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kağıt Ev 2. son bölüm özet

Star TV'nin yeni ve iddialı yapımlarından olan Kağıt Ev dizisinin ikinci bölümü geçtiğimiz Pazartesi ekranlara gelerek izleyicilerini soluksuz bıraktı. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay'ın paylaştığı Kağıt Ev dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı ise yeni bölümün de soluksuz izleneceğini gösterdi...

Magazin 03-05-2021 17:01

TV yayın akışı 3 Mayıs 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

3 Mayıs Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 3 Mayıs Pazartesi akşamı Çukur, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Yasak Elma, Maraşlı, Kağıt Ev ve Uyanış:Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 3 Mayıs TV yayın akışı..

Trend 03-05-2021 12:18

Nur Fettahoğlu'nun son hali hayranlarını korkuttu

Oynadığı dizilerle Türkiye'nin yanı sıra başta Orta Doğu'da olmak üzere birçok ülkede büyük hayran kitlesine sahip olan Nur Fettahoğlu, son haliyle sevenlerini korkuttu.

Magazin 01-05-2021 08:29

Kağıt Ev 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Cemre'den şoke eden İnci açıklaması! Kağıt Ev 2. son bölümde neler oldu?

Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev 2. bölümüyle ekrana geldi. Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun başrolleri paylaştığı Kağıt Ev dizisinde İnci'nin Cemre tarafından öldürülmesinden sonra Fırtına ailesinde işler karıştı. Cinayeti saklamaya çalışan Cihan ve Aylin, kızlarının tavırlarıyla yeni bir yıkım daha yaşadı. Kağıt Ev dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Azra'nın programına katılan Cemre'nin İnci hakkındaki açıklamaları herkesi şoke ediyor.

Magazin 27-04-2021 02:13

Kağıt ev dizisi ikinci bölüm fragmanı yayınlandı | Cemre tutuklanıyor mu?

Daha ilk bölümüyle gündeme oturan Kağıt Ev dizisinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı. Cemre’nin işlediği cinayeti örtmeye çalışan Cihan ve Aylin diğer yandan da kendi aralarında hesaplaşma yaşarken, Kağıt Ev’in ikinci bölümünde Cemre’nin polisler tarafından götürüldüğü görülüyor.

Magazin 26-04-2021 16:07

TV yayın akışı 26 Nisan 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

26 Nisan Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Nisan Pazartesi akşamı Çukur, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Yasak Elma, Maraşlı, Kağıt Ev ve Uyanış:Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 26 Nisan TV yayın akışı...

Trend 26-04-2021 12:10

Reyting sonuçları açıklandı | Survivor, Çukur, Kağıt Ev arasında kim birinci oldu?

Reyting sonuçları sıralaması AB, TOTAL ve ABC1 olarak paylaşılıyor. Televizyon karşısındaki izleyiciler, kendi takip ettikleri yapımın birinci olup olmadığını da reyting sonuçlarına bakarak öğreniyor. 19 Nisan Pazartesi gününe özel reyting sonuçları da belli oldu.

Haber 20-04-2021 10:38

Sefirin Kızı neden yok? Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü ne zaman?

Sefirin Kızı neden yok? Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü ne zaman? diziyi yakından takip eden izleyiciler tarafından araştırılıyor. Star Tv'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı Pazartesi ekranlara geliyordu. Bu akşam Sefirin Kızı'nın ekranlara gelmemesi ile Sefirin Kızı bitti mi? sorusu gündem oldu. Yayın akışın Sefirin Kızı'nın günü değişti. İşte, ayrıntılar...

Haber 20-04-2021 01:22

Bulut Teker kimdir, kaç yaşında, nereli?

Star Tv ekranlarında başlayan Kağıt Ev dizisinde Melisa karakteri araştırılıyor. Çocuk oyuncu Bulut Teker, yayın hayatına başlayan Kağıt Ev dizisinde Melisa karakterine hayat verecek. 2012 doğumlu olan minik oyuncu hakkında dizinin ilk bölümünü izleyenler Bulut Teker kimdir? sorusunu araştırmaya başladı. İşte, Bulut Teker hakkında merak edilenler...

Haber 19-04-2021 23:56

Nihal Koldaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Nihal Koldaş Star Tv ekranlarında başlayan Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosunda yer almasıyla gündeme geldi. Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Nihal Koldaş aynı zamanda tiyatro yönetmenidir. Kağıt Ev dizisi Gülsüm karakterine hayat veren Nihal Koldaş'ın hayatı ve yaşı araştırılıyor. Peki, Nihal Koldaş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, ayrıntılar...

Haber 19-04-2021 23:47

Kağıt Ev dizisi 1. bölüme Cemre damga vurdu! Sosyal medyayı salladı! Kağıt Ev 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun başrolleri paylaştığı Kağıt Ev ilk bölümündeki sıra dışı sahneleriyle dikkat çekti. Genç oyuncu Helin Kandemir'in canlandırdığı Cemre karakteri ise yaptıklarıyla ilk bölüme damga vurdu. Kağıt Ev dizisi sosyal medyada da gündem oldu. Kağıt Ev'in 2. bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı.

Magazin 19-04-2021 23:45

Erdal Beşikçioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Erdal Beşikçioğlu, Kağıt Ev dizisi ile yeniden ekranlarda yer alıyor. Behzat Ç, Adı Efsane, Leyla İle Mecnun gibi pek çok önemli dizide yer alan Erdal Beşikçioğlu son olarak Star Tv ekranlarının yeni dizisi Kağıt Ev ile ekranlara döndü. Peki, Erdal Beşikçioğlu kimdir ve nerelidir? İşte, ayrıntılar...

Haber 19-04-2021 22:28

İşte Kağıt Ev dizisinin yeni bölüm fragmanı! İlk bölümü ile Star’da

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kağıt Ev, 19 Nisan Pazartesi günü itibarıyla yayınlanmaya başladı. İlk bölüm fragmanı ile iddialı bir yapım olduğunu gösteren Kağıt Ev dizisinde; müthiş bir aile tablosu olan Fırtına ailesinin hayatları bir anda alt üst olur.

Haber 19-04-2021 17:03

Nejat Uygur kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Kağıt Ev Mert kimdir?

Kağıt Ev dizisinde Mert karakteriyle izleyiciyle buluşan Nejat Uygur, Behzat Uygur’un oğlu, Süheyl Uygur’un yeğeni, usta oyuncu Nejat Uygur’un da torunudur. Nejat Uygur, Nejat Uygur Jr. olarak biliniyor.

Haber 19-04-2021 16:25

Tuğçe Aykut kimdir? Kağıt Ev dizisinin İnci’si Tuğçe Aykut kimdir? Tuğçe Aykut kaç yaşında?

Star TV’de 19 Nisan Pazartesi günü yayın hayatına başlayan Kağıt Ev dizisinde İnci karakterine hayat veren Tuğçe Aykut, daha önce birçok dizide de rol aldı. Tuğçe Aykut, Kağıt Ev dizisinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu ile beraber rol alıyor. Tanıtımlarının yapılmaya başlanmasından beri izleyiciler tarafından heyecanla beklenen Kağıt Ev dizisi 19 Nisan Pazartesi ilk bölümü ile Star TV ekranlarında izleyici karşısına geçiyor.

Haber 19-04-2021 13:54

Kağıt Ev dizisi Bülent kimdir? Can Nergis kimdir? Can Nergis kaç yaşında?

Can Nergis, Star TV’nin yeni dizisi Kağıt Ev ile 19 Nisan Pazartesi günü izleyici karşısına çıkıyor. Kağıt Ev dizisinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu da yer alıyor. Can Nergis, ilk olarak Çin ve Tayland’da 8 yıl modellik yapmıştır. Nergis, en büyük çıkışını ise 2014 – 2015 yılları arasında başrol oynadığı Arka Sokaklar dizisinde yakalamıştır. Daha önce irili ufaklı birçok rolde yer alan Can Nergis, daha sonra çeşitli sebeplerle sezon sonunda diziden ayrılmak zorunda kalmıştır

Haber 19-04-2021 13:04

Yaşar Üzer kimdir? Kağıt Ev dizisinin Halil'i Yaşar Üzer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Bu akşam Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kağıt Ev dizisinin birbirinden yetenekli oyuncularının kim olduğu merak ediliyor. Kağıt Ev dizisinde Halil karakterine hayat verecek olan Yaşar Üzer de bu isimlerin arasında geliyor. Peki, Yaşar Üzer kimdir? Kağıt Ev dizisinin Halil'i Yaşar Üzer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 19-04-2021 13:00

Nur Fettahoğlu kimdir? Nur Fettahoğlu gerçek ismi ne? Kağıt Ev dizisinin Aylin’i Nur Fettahoğlu kaç yaşında?

Başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu, yeni bir diziyle tekrar ekranlara dönüyor. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev dizisi ile Star TV’de tekrar izleyici karşısına çıkıyor. Sosyal medyada güzelliği ve başarıları ile sık sık gündeme gelen Fettahoğlu, en son magazin gündeminde eski eşi Levent Veziroğlu ile olan inişli çıkışlı evlilikleri ile gündeme gelmişti. 2015 yılında boşanmaya karar veren çift, daha sonra devam etme kararı almış ve 2016 senesinde bir kız çocukları olmuştur.

Haber 19-04-2021 12:50

Helin Kandemir kimdir? Kağıt Ev'in Cemre'si Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Star Tv ekranlarında bugün başlayacak olan ve pazartesi günlerinin iddialı yapımları arasında yer alacak olan Kağıt Ev dizisinin kadrosunda Helin Kandemir de yer alıyor. Daha önce Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Kibrit rolü ile gönüllerde taht kuran genç oyuncu Kağıt Ev dizisinde ise Cemre karakterine hayat verecek. Peki, Helin Kandemir kimdir? Kağıt Ev'in Cemre'si Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 19-04-2021 12:37

Kağıt Ev dizisinin oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi uyarlama mı? İşte Kağıt Ev dizisi oyuncu kadrosu!

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlanacak olan Kağıt Ev dizisinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş ve Can Nergis gibi başarılı isimler yer alıyor. 19 Nisan Pazartesi günü ilk bölümü ile ekranlara gelen Kağıt Ev dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Dizinin yapımını ise 03 Medya üstlendi. Kağıt Ev dizisi, başarılı oyuncuların canlandırmaları ile 19 Nisan Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyici karşısına geçiyor.

Haber 19-04-2021 12:34

TV yayın akışı 19 Nisan 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

19 Nisan Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 19 Nisan Pazartesi akşamı Şarkılar Bizi Söyler, Maraşlı, Yasak Elma, Çukur, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Kağıt Ev ve Uyanış:Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 19 Nisan TV yayın akışı...

Trend 19-04-2021 12:31

Tuvana Türkay kimdir, kaç yaşında? Kağıt Ev’in Azra karakterini canlandıran Tuvana Türkay kimdir?

Kağıt Ev dizisinde Azra karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan ünlü oyuncuyla ilgili, Tuvana Türkay kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorulara yanıt aranırken hayatına dair merak edilen sorular da artış gösterdi. Birçok dizi ve film projesinde rol alan Türkay Bizans Oyunları: Geym of Bizans filminde Ayçörek karakteriyle çok sevilmişti. Tuvana Türkay, 3 Ekim 1990 tarihinde İstanbul Üsküdar'da doğmuştur. Babası Bulgaristan göçmeni annesi ise Rizelidir.

Haber 19-04-2021 12:27

Kağıt Ev dizisi gerçek hikaye mi? Kağıt Ev nerede çekiliyor?

Star TV'nin merakla beklenen dizisi Kağıt Ev, bu akşam seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Büyük oyuncu kadrosu ve merakla beklenen hikayesi ile Kağıt Ev dizisi pazartesi günlerinin iddialı yapımları arasında yerini almaya hazırlanıyor. Peki, Kağıt Ev dizisi gerçek hikaye mi? Kağıt Ev nerede çekiliyor?

Haber 19-04-2021 12:18

Kağıt Ev dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu! İşte Kağıt Ev dizisi 1. bölüm fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu

Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev'in yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın yer aldığı Kağıt Ev dizisinin 1. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Peki Kağıt Ev dizisi konusu nedir? İşte Kağıt Ev dizisi yayın tarihi ve 1. bölüm fragmanı.

Magazin 15-04-2021 00:07

Kağıt Ev ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kağıt Ev dizisinin ne zaman başlayacağı araştırılıyor. O3 Medya imzali Kağıt Ev dizisi iddialı senaryosu ve oyuncu kadrosu ile ekranlarda olacak. Peki, Kağıt Ev hangi kanalda yayınlanacak? İşte Kağıt Ev dizisinin fragmanı...

Magazin 14-04-2021 22:19

Kağıt Ev dizisi ne zaman başlayacak? Kağıt Ev dizisinin başlama tarihi belli oldu!

Star Tv'nin ekranlara taşıyacağı yeni dizi Kağıt Ev başlıyor. Kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kağıt Ev dizisi hakkında izleyiciler merak içinde araştırma yapmaya başladı bile. Kağıt Ev oyuncuları kimler? Ne zaman başlayacak?

Haber 14-04-2021 16:32

Kağıt Ev dizisinden yeni fragman yayınlandı! İşte Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nu buluşturan Kağıt Ev dizisinin konusu ve oyuncuları

Star’ın yeni dizisi Kağıt Ev’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın yer aldığı diziden merak uyandıran yeni bir fragman yayınlandı. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu ise Kağıt Evde dizisindeki yeni rolüyle hayranlarını şaşırtacak. İşte Kağıt Ev dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları.

Magazin 08-04-2021 02:34

Kağıt Ev dizisinden ilk fotoğraflar geldi! İşte Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nu buluşturan Kağıt Ev dizisinin konusu ve oyuncuları

Star’ın yeni dizisi ‘Kağıt Ev’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın yer aldığı dizi setinden paylaşılan ilk fotoğraflar, büyük merak uyandırdı.

Magazin 31-03-2021 22:56

Kağıt Ev ne zaman başlayacak? Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu

Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Star TV ekranlarında başlayacak olan Kağıt Ev dizisinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu yer alacak.

Magazin 24-03-2021 16:39

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu ikilisini bir araya getiren Kağıt Ev dizisi sete çıktı

Star Tv’nin iddialı yapımlarından Kağıt Ev dizisinin çekimleri başladı. Dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu paylaşıyor.

Magazin 24-03-2021 10:23