Kağıt Havluluk Haberleri

Sonucuna inanamayacaksınız! Buzdolabına kağıt havlu koyarsanız ne olur?

Mutfakta gözden kaçan ufak detaylar hem sağlığı hem de bütçeyi olumsuz etkileyebiliyor. Buzluğa konulan bozuk para gibi buzdolabına konulan kağıt havlu parçası da oldukça etkili sonuçlar sağlıyor. Bu yöntemin faydasını öğrenenler buzdolabına kağıt havlu koymaya koşuyor.

Kadin 27-03-2023 15:37

Mutfağınızı tertemiz hale getirmeniz için gereken yardımcı ürünler

"İnatçı yağ ve kireç lekeleri onları iyice ovalamadan çıkmıyor. Fırın, ocak ve davlumbaz derken temizlik bitmek bilmiyor." diyorsanız artık endişe etmenize gerek yok. Bazı yardımcı ürünlerle mutfağınızı hızlı ve kolay bir şekilde pırıl pırıl yapabilirsiniz. "Bu ürünleri nereden bulabilirim?" diye merak ediyorsanız okumaya devam etmeniz yeterli.

Haber 28-11-2022 16:50

Havanıza hava katacak çılgın TikTok ürünleri

Sosyal medya platformları her geçen gün daha fazla hayatımıza dahil oluyor. Bu platformlar arasında en çok kullanılanlardan biri de TikTok. TikTok videolarını karıştırırken birçok güzel ürünle karşılaşmak mümkün. İnsanların hayatlarını kolaylaştıran ve görünce "İşte bundan bir tane almalıyım." dediğiniz ürünleri bir türlü bulamıyorsanız merak etmeyin. En çılgın TikTok ürünlerini bir araya getirdik. Haydi gelin, havanıza hava katacak bu ürünlere hep birlikte bir göz atalım.

Haber 30-09-2022 15:40

En büyük tehlike kağıt havlu, sirke, dezenfektan... Hepimiz bu hatayı yapıyoruz! Cep telefonunu bozmak için bire bir

Cep telefonu temizliği görmezden gelinse de sağlık için kritik öneme sahip. Klozetler üzerinde gizlenen mikrop ve bakteri sayısı kadarı emin olun ki cep telefonu yüzeyinde de var. Elinizde gezdirdiğiniz, sağa sola bıraktığınız hatta tuvalete giderken birle yanınıza aldığınız cep telefonu tam bir bakteri yuvası desek abartmayız. Cep telefonunu temizlerken hepimiz aynı hatayı yaparak bozulmasına neden oluyoruz. Kağıt havlu, sirke ve dezenfektan gibi ürünleri cep telefonuna yaklaştırmamalısınız.

Haber 16-08-2022 12:24

Kağıt Havluluk

Kağıt Havluluk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kağıt Havluluk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.