Kağıt Toplayıcısı Haberleri

Kağıt toplarken neye uğradığını şaşırdı! Tabancayla bacağından vuruldu...

Düzce'de sanayi sitesi içerisinde çöplerin toplandığı alandaki kağıtları topladığı sırada kimliği belirlenemeyen kişinin silahlı saldırısına uğrayan Afganistan uyruklu Necibulluah Nazari (30), bacağına isabet eden kurşunla yaralandı.

Haber 31-05-2023 17:15

Kağıt toplayıcısı genç, yağmurda ıslanan köpeği görünce dayanamadı, poşetten kıyafet yaptı! Yürekleri ısıtan anlar böyle görüntülendi

Yağmurda ıslanan köpeği görünce dayanamayan kağıt toplayıcısı bir genç, köpeğe poşetten kıyafet yaptı. İzleyenlerin yüreğini ısıtan anlar sosyal medyada hızla yayıldı.

Haber 28-01-2023 11:46

Bakan Kurum'dan sokak atık toplayıcılarıyla ilgili açıklama! Çok yakında uygulamaya geçiyoruz diyerek duyurdu: Mesleki statü ve itibar...

Sokak atık toplayıcılarının çalışma koşullarıyla ilgili, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalarda bulundu. “Çekçekleriyle dünyanın hem yükünü hem geleceğini omuzlarında taşıyan kardeşlerimizin, daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için gerekli düzenlemeleri yapıyoruz.” diyen Bakan Kurum, sokak atık toplayıcılarının mesleki statü ve itibarlarını artırmak için gerekli olan her şeyi düşündüklerini belirtti. Kurum, uygulamanın yakında hayata geçeceğini duyurdu.

Haber 07-04-2022 21:22

İstanbul'da atık kağıt toplayan kişilere yönelik uygulama yapıldı

İstanbul'da atık kağıt toplayan kişilere yönelik uygulama yapıldı

Yurthaber 07-04-2022 19:22

Kağıt Toplayıcısı

Kağıt Toplayıcısı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kağıt Toplayıcısı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Görüntüler tepki çekmişti! Esenyurt Belediyesi’nden kağıt toplayıcı çocuklarla ilgili açıklama

Esenyurt Belediyesi, kağıt toplayıcı çocukların çekçek diye tabir edilen araçlarına el konulduğu iddialarına ilişkin açıklama yayımladı. Açıklamada, “Burada asıl sorgulanması gereken, toplumu rahatsız edici ve çevreye zarar verici bir olaya yasal yollarla müdahale edilmesi değil, oyun çağındaki çocukların tehlikelerle dolu yasa dışı bir işi yapıyor oluşudur" denildi. İşte belediyenin o açıklaması!

Haber 06-04-2022 22:14

Kağıt toplayıcısını, hastaneye ulaştırmak için dakikalarca ikna etmeye çalıştı

Kağıt toplayıcısını, hastaneye ulaştırmak için dakikalarca ikna etmeye çalıştı

Yurthaber 03-03-2022 15:44

Yok artık dedirten olay! Çöp dolu kovayı böyle çaldı

Bursa’da kâğıt toplayıcısı kaldırım üzerinde duran çöp kovasını çekçek arabasına koyarak kayıplara karıştı. Bu anlar kameralara yansıdı.

Haber 24-12-2021 10:26

Güngören'de kağıt toplayıcısına dayak! Demir kapağı çalmak isterken iş yeri sahibine yakalandı

İstanbul Güngören'de el arabasıyla metal hurda toplayan kişi, bir iş yerinin bodrumunun demir kapağını çalmaya çalıştığı sırada sahibine yakalandı. İş yeri sahibinin yakaladığı kişiyi dövdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 27-10-2021 14:41

Konya'da çöp konteynerinde patlama

Konya'da, bir kağıt toplayıcısının yeraltı çöp konteynerinden karton almaya çalıştığı sırada patlama yaşandı. Patlamanın ardından konteynerde inceleme yapan polis ekipleri, biri patlamış, diğeri ise patlamaya hazır el yapımı patlayıcı (EYP) olduğu tespit etti. Patlama nedeniyle bazı ev ve araçlarda hasar oluşurken, ölen ya da yaralanan olmadı.

Haber 15-10-2021 21:43

Sancaktepe'de eş zamanlı operasyon! Sınır dışı edilecekler

İstanbul Sancaktepe'de ülkeye kaçak yollarla giren kağıt toplayıcıları için eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yabancı uyruklu kağıt toplayıcıları gözaltına alındı. Kağıt toplanan alanların yıkıldığı bölgelerde çekçek arabaları ve diğer malzemelere belediye ekipleri tarafından el konuldu.

Haber 07-10-2021 07:28

Ataşehir'de 49 adrese operasyon! Sınır dışı edilecekler

İstanbul Ataşehir'de Türkiye'ye kaçak yollarla girdiği tespit edilen kişilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. 49 ayrı adrese düzenlenen operasyona Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Özel Harekât Şube Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri de destek verdi. Operasyon noktaları arasında kağıt toplama alanları da yer aldı.

Haber 06-10-2021 07:49

Sosyal medyanın konuştuğu görüntüler! Kağıt toplayıcısı gencin yardımına sürücü yetişti

İstanbul Başakşehir'de dik bir yokuşu çıkmakta zorlanan kağıt toplayıcısı gencin yardımına o esnada oradan geçen bir sürücü yetişti. Aracının bagajına bindirilen genç el arabasını tutarak yukarı çıkarırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 23-09-2021 14:24

Defalarca yere düşen kağıt toplayıcısı gencin ölüm anı güvenlik kamerasında

Adana’da bir atık kağıt toplayıcısının 4 defa yere düştükten sonra ölme anı güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Haber 20-09-2021 09:50

Kağıt toplayıcıları birbirine girdi

Ankara'da, kağıt toplayıcılığı yapan iki grup arasında iddiaya göre bölge tartışması nedeniyle kavga çıktı. Çok sayıda kağıt toplayıcısının karıştığı kavga telefon kamerasına yansıdı.

Haber 02-05-2021 23:00

Kocaeli'de otomobilin çarptığı kağıt toplayıcısı ağır yaralandı

Kocaeli'de otomobilin çarptığı kağıt toplayıcısı ağır yaralandı

Yurthaber 29-04-2021 12:29

Kağıt toplayıcısı bulduğu çantayı polise teslim ederek örnek davranış sergiledi

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Hüseyin Timur'u makamında ağırlayarak tebrik etti - Timur: - "Bu insanlık görevimizdir. Alın teri dökerek paranın ne kadar zor kazanıldığını biliyorum"

Yurthaber 28-03-2021 11:52

Kağıt toplayıcısı gencin yaşadığı ev alev alev yandı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, kağıt toplayıcısı bir gencin yaşadığı tek katlı ev, çıkan yangında kül oldu. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haber 26-03-2021 22:40