Kalp Yarası dizisi

Kalp Yarası dizisi

Bir Süreç Film yapımı olan Kalp Yarası, ilk bölümü 28 Haziran 2021’de ATV kanalında yayımlanmış, aşk temalı dram dizisidir. Dizinin yönetmeni Yıldız Hülya Bilban; senaristleri Sema Ali Erol, Mahir Erol, Özgül Türküler Akad’dır. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel yer almaktadır. Yardımcı rollerde ise Mahir Günşiray, Şenay Gürler, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper bulunuyor. Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden uyarlanan dizinin konusuna göre Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe’nin aşkı anlatılıyor.

Kalp Yarası Dizisi Haberleri

Kalp Yarası'nın Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin sütyensiz pozuyla sosyal medyayı salladı

Kalp Yarası dizisinde canlandırdığı Ayşe karakteriyle herkes tarafından sevilen güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Instagram hesabından kırmızı ceketiyle sütyensiz pozunu paylaşan Yağmur Tanrısevsin olay yarattı. Güzel oyuncunun cesur pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 26-06-2022 12:23

Yağmur Tanrısevsin'in sırt dekolteli paylaşımına yorum yağdı! Ateş ediyorsun

Geçtiğimiz dönemlerde sanatçı Oğuzhan Koç ile birliktelik yaşayıp ayrılık kararı alan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu, son olarak Kalp Yarası dizisinde rol almıştı. Tanrısevsin'in, sosyal medya hesabında yaptığı sırt dekolteli paylaşımına takipçilerinden yorum yağdı.

Magazin 22-06-2022 17:44

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Çınar'ı Olgun Toker'in eski sevgilisi bakın kim çıktı! Kalp Yarası'nın yıldızı ile birlikteymiş

Olgun Toker, Annenin Sırrıdır Çocuk dizinde canlandırdığı Çınar karakteriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Dizi, her yeni bölümüyle Twitter'da gündem olmayı başarırken İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk ve Selin Yeninci ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Olgun Toker'in özel hayatına ilişkin bir detay ortaya çıktı. Olgun Toker ATV'nin Şubat ayında final yapan dizisi Kalp Yarası'nın başrol oyuncularından biri ile geçmişte aşk yaşamış. İşte merak edilenler...

Magazin 11-05-2022 13:29

Kalp Yarası final yapıyor! Yağmur Tanrısevsin'den şaşırtan açıklama

ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan "Kalp Yarası" final kararı almıştı. 32. bölümde ekranlara veda edecek dizide Ayşe karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin'in aşk açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-02-2022 13:12

Kalp Yarası Yaman öldü mü? Neden öldü? Kalp Yarası Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Kalp Yarası dizisi bu akşam final bölümüyle ekrana geldi. 38. bölümüyle ekranlara veda eden Kalp Yarası dizisinin fragmanını izleyenler Yaman karakterinin ölüp ölmediğini merak ediyor. Peki Kalp Yarası Yaman öldü mü? Neden öldü? Kalp Yarası Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Kalp Yarası dizisi Yaman karakterinin akıbeti ile ilgili detaylar haberimizde...

Magazin 22-02-2022 00:04

Kalp Yarası dizisi bitti mi? Kalp Yarası neden final yaptı?

Kalp Yarası dizisi Twitter'da yapılan iddialar sonrası gündem olmuştu. Yapılan paylaşımlarda dizinin final yaparak ekranlara veda edeceği iddia edilmişti. Kalp Yarası dizisi yeni bölüm fragmanı sonrası ATV'de yayınlandı. Peki Kalp Yarası dizisi bitti mi? Kalp Yarası neden final yaptı? İşte ATV'nin sevilen dizisi Kalp Yarası ile ilgili flaş gelişmenin ayrıntıları...

Magazin 21-02-2022 23:46

Kalp Yarası dizisi bitiyor mu? Kalp Yarası final bölümü ne zaman?

Ekranlarda yaprak dökümü devam ediyor. Elkızı ve Annemizi Saklarken dizilerinin ardından bir final haberi de ATV'de yayınlanan Kalp Yarası dizisinden geldi. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in yer aldığı Kalp Yarası dizisi erken final yaparak ekrana veda edecek. Final kararının ardından ise Kalp Yarası dizisi hayranları sosyal medyada kampanya başlattı.

Magazin 26-01-2022 22:10

Kalp Yarası'nın Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin yatak odası pozuyla beğeni topladı

Yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan ile başrolü paylaştığı Kalp Yarası dizisiyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Instagram hesabından paylaştığı yatak odası pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 19-01-2022 13:34

Kalp Yarası neden yok? Kalp Yarası yeni bölümü ne zaman?

Başrollerini Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Yarası dizisi, pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen yapımları arasında yer alıyor. Sevilen dizinin 10 Ocak günü yayın akışında yer almaması, ''Kalp Yarası neden yok?'' ve ''Kalp Yarası yeni bölüm ne zaman?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin 10-01-2022 17:18

13 Aralık reyting sonuçları! Kalp Yarası mı, Üç Kuruş mu reytinglerde birinci oldu?

13 Aralık Pazartesi akşamı Üç Kuruş, Kalp Yarası, Alparslan, MasterChef, Yasak Elma gibi yapımlar televizyonda yayınlandı. Dün yayınlanan yapımların izlenme oranları, bir sonraki gün sabah saatlerinden itibaren TİAK tarafından paylaşılıyor.

Trend 14-12-2021 11:38

Kalp Yarası Ayşe kimdir? Yağmur Tanrısevsin kaç yaşında ve nereli?

Yağmur Tanrısevsin ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinde sergilediği Ayşe rolü ile sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi. Türk oyuncu olan Yağmur Tanrısevsin Geniş Aile: Yapıştır, Yok Artık 2, Adını Feriha Koydum, Pis Yedili gibi projelerde yer aldı. İşte detaylar...

Magazin 15-11-2021 22:18

Kalp Yarası nerede çekiliyor? Kalp Yarası oyuncuları kimler?

ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin çekim yerleri merak konusu oldu. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran gibi oyuncuların yer aldığı Kalp Yarası dizisinin nerede çekildiği belli oldu. Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban'ın üstlendiği Kalp Yarası dizisinin senaryosu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad tarafından kaleme alınıyor.

Magazin 01-11-2021 23:28

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin'den aşk sorusuna ilginç yanıt yanıt

Gazeteciler, ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin'e aşk hayatını sordu. Oğuzhan Koç ile ayrıldıktan sonra kendisini işine veren Tanrısevsin bu soruya, "Şu an yaptığım işle aşk yaşıyorum. Çok mutluyum diyebilirim" dedi.

Magazin 07-10-2021 15:21

Kalp Yarası 14. Bölüm fragmanı yayınlandı! Ben sensiz yaşamak istemiyorum!

Kalp Yarası 14. bölüm fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Atv ekranlarının pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Kalp Yarası’nda heyecan dorukta.

Magazin 28-09-2021 14:12

Kalp Yarası 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Yüreğim yanıyor

Kalp Yarası 11. bölümden beklenen fragman yayınlandı. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın yer aldığı Kalp Ağrısı 11. bölüm fragmanına Ferit’in, “yüreğim yanıyor” sözleri damga vuruyor.

Magazin 07-09-2021 15:34

Avrupa Yakası'nda Fatoş rolünü oynamıştı! İşte Şenay Gürler'in son hali!

Ekranların tanınan siması Şenay Gürler, Türk televizyonlarının uzun soluklu dizilerinden olan "Avrupa Yakası" adlı dizide "Fatoş" rolü ile akıllara kazınmıştı. Aynı zamanda Merve Boluğur ve Nergis Kumbasar ile birlikte rol aldığı "Acemi Cadı" adlı dizide canlandırdığı "Selda" karakteri ile de beğeni toplamıştı. İşte oyunculuk kariyerine devam eden Şenay Gürler'in son hali!

Magazin 31-08-2021 10:08

Kalp Yarası 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! “Nihayet geldin sevgilim”

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası’ndan 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerini Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in üstlendiği dizinin yeni fragmanının son sahnelerini gören şaştı kaldı. Kalp Yarası 9. bölümde neler olacak? İşte Kalp Yarası 9. bölüm 2. fragmanı...

Magazin 27-08-2021 23:09

Kalp Yarası 9. bölüm fragmanı! “Gitmenden korkuyorum”

Atv’nin çok izlenen dizisi Kalp Yarası 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı dizinin yeni bölüm fragmanında “gitmenden korkuyorum” sözleri damgasını vurdu.

Magazin 24-08-2021 14:13

Kalp Yarası 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Bazı şeyler var bilmiyorsun

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası 8. bölüm fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı ve yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kalp Yarası'nın yeni bölüm fragmanı izleyicilerde merak uyandırdı.

Magazin 17-08-2021 11:41

Kalp Yarası 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ben artık yokum!

Atv’nin dikkat çeken dizisi Kalp Yarası 7. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle izleyicilerinden tam not alan Kalp Yarası 7. bölüm 2. fragmanına "Ben artık yokum!" sözleri fragmana damga vurdu.

Magazin 15-08-2021 01:38

Son günlerin en çok konuşulan dizisi! Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan'dan sosyal medyaya damga vuran kadın cinayeti konuşması

atv'de ekrana gelen Kalp Yarası son dönemin en dikkat çeken dizilerinden biri. Antakya'da geçen dizi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başrolünde Yağmur Tanrısevsin ile birlikte yer alan oynayan Gökhan Alkan, son bölümde yaptığı 'kadın cinayeti' konuşması ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 11-08-2021 10:02

Kalp Yarası 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Ne zaman kurtulacağız senden...

Atv’nin iddialı dizilerinden Kalp Yarası’nın 7. bölüm fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Başrollerini Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı diziden nefes kesen bir fragman yayınlandı.

Magazin 10-08-2021 14:44

Kalp Yarası 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Aşık oldum ben

Yayınlandığı günden beri Atv ekranlarında ilgiyle izlenen Kalp Yarası dizisinin merakla beklenen yeni fragmanı yayınlandı. Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran'ın paylaştığı dizinin yeni bölümüne "Aşık oldum ben" sözleri damga vuracak.

Magazin 07-08-2021 22:54

Kalp Yarası dizisinde Serenay Aktaş sürprizi!

Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel'in paylaştıkları, atv'nin pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Kalp Yarası dizisine sürpriz bir isim katıldı. Serenay Aktaş, Kalp Yarası dizisinde Ebru karakterini canlandıracak.

Magazin 23-07-2021 00:54

Kalp Yarası neden yok, final mi oldu? Kalp Yarası yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Birkaç bölüm önce yayın hayatına başlayan dizilerden olan Kalp Yarası'nın yeni bölümü bugün yayın akışında yer almadı. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran gibi oyuncuların yer aldığı dizi Pazartesi akşamları yeni bölümüyle ekrana geliyordu. Peki Kalp Yarası neden yok, final mi oldu? Kalp Yarası yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilenler...

Magazin 19-07-2021 21:15

Kalp Yarası 3. bölüm fragmanı yayınlandı: Ferit'in alacağı önemli karar nedir?

ATV'nin yeni yaz dizileri arasında yer alan Kalp Yarası dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümü ile büyük beğeni toplayan Kalp Yarası dizisinin yeni bölümünde Ayşe'nin vurulması herkesin hayatını bir kez daha alt üst eder ve büyük yüzleşmelere neden olur. Ayşe'nin vurulmasının ardından Ferit, bir karar alır. Peki Ferit'in alacağı önemli karar nedir?

Magazin 12-07-2021 15:48

Kalp Yarası 2. bölüm fragmanı yayınlandı: Hande Ferit'in önünde başına silah dayıyor!

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile Atv ekranlarında seyirci karşısına çıkan 'Kalp Yarası' dizisi ilk bölümü izleyiciden tam not almayı başardı. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide ele alınan aşk hikayesi ekran başındakileri derinden etkilerken yeni bölüm merak konusu olmuştu. Sevilen dizi Kalp Yarası'nın 2. bölüm fragmanı yayınlandı...

Magazin 05-07-2021 11:00

Yağmur Tanrısevsin kimdir, kaç yaşında ve nereli ? Kalp Yarası dizisi Ayşe kimdir?

ATV'de yayınlanmaya başlayan yeni dizi Kalp Yarası'nın oyuncuları merak ediliyor. Kalp Yarası dizisinde Ayşe karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin kimdir sorusu merak konusu oldu. Peki ilk bölümü bugün yayınlanmaya başlayan dizide Yağmur Tanrısevsin kimdir, kaç yaşında ve nereli ? Kalp Yarası dizisi Ayşe kimdir? İşte yanıtı...

Magazin 28-06-2021 22:02

Kalp Yarası dizisinin Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Kalp yarası dizisinin ilgilileri "Kalp Yarası dizisinin Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel kimdir?" , "Kaç yaşında ve nereli?" sorularının yanıtını arama motorları üzerinden araştırmaya başladı. Toprak Can Adıgüzel İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk bölümünden mezun oldu. İşte ayrıntılar...

Magazin 28-06-2021 16:49

Kalp Yarası'nın Hande'si, Merve Çağıran kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte Merve Çağıran'ın oynadığı diziler...

Kalp Yarası dizisinde Hande karakterine hayat veren Merve Çağıran'ın kim olduğu ve hangi dizilerde oynadığı merak konusu oldu. Merve Çağıran asıl çıkışını Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile gerçekleştirdi. Peki Kalp Yarası'nın Hande'si, Merve Çağıran kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte Merve Çağıran'ın oynadığı diziler...

Magazin 28-06-2021 16:26

Kalp Yarası dizisinin hikayesi gerçek mi? Kalp Yarası kitaptan mı uyarlandı?

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in yer aldığı yeni dizi Kalp yarası bu akşam (28 Haziran) ATV ekranlarında ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak. "Kalp Yarası dizisinin hikayesi gerçek mi?" , "Kalp Yarası kitaptan mı uyarlandı?" soruları merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Magazin 28-06-2021 16:08

Kalp Yarası’nın Ferit’i Gökhan Alkan kimdir? Gökhan Alkan kaç yaşında?

28 Haziran Pazartesi günü ekranlara gelen Kalp Yarası dizisinin başrol oyuncularından biri olan Gökhan Alkan, yeni bir diziyle ekranlara geri dönüyor. Kalp Yarası dizisinin çekimleri Antakya’da devam ederken, dizinin başrol oyuncusu Gökhan Alkan’dan kötü haber geldi. Gökhan Alkan’ın dedesinin vefat haberinin alınmasının ardından, Kalp Yarası dizisinin çekimlerine bir süre ara verildi. Bu akşam ilk bölümü ile ekranlara gelen dizinin başrolü Gökhan Alkan ise merak edildi.

Magazin 28-06-2021 15:37

Kalp Yarası dizisi nerede çekiliyor? İşte Kalp Yarası dizisinin oyuncuları ve karakterleri

ATV ekranlarında bugün itibariyle ilk bölümü yayınlanan yeni dizi Kalp Yarası, 28 Haziran Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel gibi isimlerin yer aldığı Kalp Yarası dizisi, henüz yayınlanmadan bile pek çok kişi tarafından merak edildi. Peki ATV ekranlarının yeni dizisi Kalp Yarası nerede çekiliyor? Sevilen dizinin çekim yeri neresi? İşte ayrıntılar...

Magazin 28-06-2021 15:15

Kalp Yarası dizisinden yeni tanıtım!

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yakında atv ekranında seyirciyle buluşacak ‘Kalp Yarası’ndan ikinci tanıtım yayınlandı. Çekimleri Hatay-Antakya’da devam eden dizinin tanıtımı yayınlandıktan kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem oldu

Magazin 05-06-2021 10:08

Kalp Yarası dizisinden ilk fragman yayınlandı! İşte Kalp Yarası dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel'in paylaştıkları, yaz sezonunun iddialı yapımlarından biri olacak atv’nin yeni dizisi Kalp Yarası’ndan ilk fragman izleyici ile buluştu. Zengin tarihi ve eşsiz kültürü ile medeniyetlerin buluşma noktası Antakya-Hatay’da çekilen atv’nin yeni dizisi 'Kalp Yarası', yüreklere dokunacak bir aşk hikayesini anlatıyor.

Magazin 26-05-2021 23:49

Atv'nin yeni dizisi Kalp Yarası'nın oyuncu kadrosu belli oldu! İşte Kalp Yarası dizisi konusu

ATV ekranlarında Kalp Yarası isimli yeni bir dizi başlıyor. Zengin tarihi ve eşsiz kültürü ile medeniyetlerin buluşma noktası Antakya-Hatay’da çekilen atv’nin yeni dizisi 'Kalp Yarası', yüreklere dokunacak bir aşk hikayesini anlatıyor. Dizide Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel başrollerde oynuyor. İşte Kalp Yarası dizisi oyuncu kadrosu ve konusu.

Magazin 18-05-2021 23:39

Merve Çağıran yeni dizisi için imaj tazeledi

Merve Çağıran, yeni dizisi için hazırlıklara başladı. Kalp Yarası dizisiyle iddialı bir dönüş yapmaya hazırlanan oyuncu imaj değişikliğine gitti.

Magazin 23-04-2021 22:09