Karagümrük Teknik Direktörü Haberleri

Süper Lig ekibinde sürpriz ayrılık! Şota Arveladze görevi bıraktı

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, bugün inanılmaz geri çekildiklerini belirterek, çok ağır bir yenilgi aldıklarını söyleyerek görevinden istifa etti.

Spor 09-03-2024 22:06

Şota Arveladze'den Galatasaray maçının ardından ilginç açıklama!

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galatasaray’ı yenerek yarı finale çıktıkları Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından yaptığı açıklamada, “Galatasaray’ı yendim. Şimdiki hedefim Trabzon’u yeneceğim. Sonra da finaldeki rakibimi yeneceğim. Zaten sistem öyle kuruldu. Bütün şampiyonları yeneceğim ve Şampiyonlar Ligi’ne gideceğim” dedi.

Spor 01-03-2024 07:59

Shota Arveladze'den maç sonu ilginç açıklama! Gol yemeden oynamaya başlamıyoruz''

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Shota Arveladze, Hatayspor maçının ardından gol yemeden oynamamanın artık alışkanlık haline geldiğini belirterek, "Hep gol yiyoruz, ondan sonra biraz topa sahip olma güveni geliyor" dedi.

Spor 02-02-2024 21:47

Karagümrük Teknik Direktörü

Karagümrük Teknik Direktörü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Karagümrük Teknik Direktörü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Galatasaray maçı sonrası Şota Arveladze'den açıklama: Son dakikalarda puan alabilirdik

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galatasaray maçının ardından açıklama yaptı. İyi bir maç olduğunu ifade eden Arveladze "Son dakikalarda puan alabilirdik" dedi.

Spor 21-12-2023 08:05

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fatih Karagümrük Andrea Pirlo ile yollarını ayırdı!

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İtalyan teknik direktör ile yollar ayrılması futbolseverleri şaşırttı. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Andrea Pirlo kimdir, nereli ve kaç yaşında? Andrea Pirlo hangi takımları çalıştırdı?

Spor 24-05-2023 14:38

Andrea Pirlo: “Fenerbahçe maçını kayıpsız geçmek istiyoruz”

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ettiklerini söyleyerek, “Bu maçı kayıpsız geçmek istiyoruz” dedi. Hakemlerin maç içerisinde takım performanslarından çok daha fazla konuşulduğunu da dile getiren Pirlo, “Hakemler sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada eleştiriliyor” dedi.

Spor 08-04-2023 13:49

Andrea Pirlo'dan Beşiktaş açıklaması! Teklif aldı mı? Kendisi yanıt verdi...

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, gündeme dair flaş açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de Hatayspor ve Gaziantep FK maçlarının geçersiz sayılması ile ilgili konuşan Pirlo, Beşiktaş hakkında çıkan iddialara da yanıt verdi.

Spor 29-03-2023 16:08

İtalyanlar 'Beşiktaş' demişti! Andrea Pirlo'dan sözleşme açıklaması

Vavacars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, İtalyan basınında verdiği bir röportajda geleceğine dair açıklamalarda bulunurken, çok konuşulacak bir iddia da ortaya atıldı. Pirlo, kulübünden sözleşme yenileme teklifi aldığını ancak sezon sonu değerlendirme yapacağını ifade etti. İşte detaylar...

Spor 28-03-2023 19:04

Andrea Pirlo teklifi resmen açıkladı! İtalyan basınına verdiği röportajda tüm detayları paylaştı...

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Fatih Karagümrük'ün kendisine resmi teklif yaptığını söyleyen İtalyan çalıştırıcı, teklifle ilgili kararını da söyledi.

Spor 28-03-2023 15:04

Ne yaptın Diagne! Kullandığı frikik sonrası Salih Dursun yedek kulübesinde yere düştü!

Spor Toto Süper Ligin 25’inci haftasında Giresunspor, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldı. Bu skorla Giresunspor, galibiyet hasretini 9 maça çıkardı. Diagne'nin frikiği sonrası Salih Dursun'un verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu.

Spor 11-03-2023 09:41

Galatasaray, Borini transferinde bir adım öne geçti! Pirlo'nun açıklaması da fayda etmedi...

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş’ı ağırlayan Fatih Karagümrük sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, alınan beraberlikten memnun olmadığını söyleyerek, “Amacımız 3 puan almaktı” dedi. Kanat oyuncuları Borini'nin transferiyle ilgili de konuşan Pirlo, oyuncusunun kulüpten ayrılmasını istemediğini söyledi. Borini ile Galatasaray ve Fenerbahçe yakından ilgileniyordu...

Spor 01-02-2023 08:06

Andrea Pirlo'dan Fenerbahçe maçı itirafı! İyi oynadık ama...

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, 3-0 kazandıkları Hatayspor maçı ile ilgili “Kazanarak devam etmek iyi olacak. Bu istek, oyun anlayışı ve bu açlıkla devam etmemiz lazım" dedi.

Spor 15-10-2022 17:36