Kavak Yelleri Dizisi Haberleri

Kavak Yelleri'nin Aslı'sı Pelin Karahan bikinili pozlarıyla olay yarattı! Fiziğine bayıldım

Bir dönemin popüler dizileri arasında yer alan Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Aslı karakteriyle adını milyonlara duyuran Pelin Karahan, sosyal medya paylaşımlarıyla kasıp kavuruyor. Oldukça zayıflayan ve fit bir görünüme sahip olan güzel oyuncu, muhteşem fiziği ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Magazin 30-07-2022 13:53

Aslı Enver mini şortlu tatil pozlarıyla nefes kesti! İmaj değişikliği dikkatlerden kaçmadı...

Bir dönemin popüler dizisi Kavak Yelleri'nde Mine karakterini canlandıran güzel oyuncu Aslı Enver, adını tüm Türkiye'ye duyurmuştu. Yılların geçmesiyle birlikte güzelliğine güzellik katan oyuncu Aslı Enver, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye başladı. Mini şortlu tatil pozlarıyla dikkat çeken ve saçlarını sarı renge boyatarak imaj değiştirdiği gözlenen Aslı Enver'in paylaşımlarına beğeni yağdı.

Magazin 10-06-2022 10:15

Kavak Yelleri dizisinin senaristi yıllar sonra itiraf etti! “Yazdığım gereksiz espriler...”

ABD televizyon dizisi Dawson's Creek'in bir uyarlaması olarak tasarlanan Kavak Yelleri dizi, 2007-2011 tarihleri arasında yayınlanarak geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Dizinin o dönemki senaristi Yiğit Güralp Twitter’dan yaptığı paylaşımla Kavak Yelleri’nin bir sahnesini ti’ye aldı.

Trend 07-06-2022 17:43

Pelin Karahan annesini 'taş bebek' notuyla paylaşınca yorum yağdı! Aşırı benziyorsun

Kavak Yelleri dizisiyle adını yıllar önce duyuran, güzelliğiyle dikkat çeken ve son olarak Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde rol alan Pelin Karahan annesinin gençlik hallerinden bugüne bazı fotoğraflarını paylaştı. Karahan'ın annesine aşırı benzerliğine takipçilerinden ise yorum yağdı.

Magazin 07-01-2022 09:48

Diğer Haber Etiketleri

Güzel oyuncu Aslı Enver'in kardeşi Anıl Enver güzelliğiyle görenleri büyüledi!

Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin, Hayat Bilgisi gibi güçlü yapımlarda rol alan güzel oyuncu Aslı Enver, yalnızca kabiliyetiyle değil, güzelliğiyle de adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Aslı Enver'in kız kardeşi Anıl Enver'i görenler, ''Güzellik genetik'' demeden edemedi.

Magazin 21-12-2021 09:23

Ekranlarda tozu dumana katan Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben'i Merve Dizdar'ın annesine bakın!

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Gülben karakteriyle her hafta evlerimize konuk olan başarılı oyuncu Merve Dizdar'ın annesini görenler şaşıp kaldı.

Magazin 22-10-2021 08:24

Kavak Yelleri’nin Efe’si Dağhan Külegeç şimdi ne yapıyor? Sevilen oyuncunun son hali şaşırttı!

Bir neslin sevdiği Kavak Yelleri dizisinin başrol oyuncusu Dağhan Külegeç’in ekrandan uzak olduğunu dönemde ne yaptığı merak ediliyor. Dağhan Külegeç Kavak Yelleri’nin ardından yöneticiliğe de soyundu. İşte sevilen oyuncunun son hali...

Magazin 21-10-2021 16:27

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, meğer Kavak Yelleri'nde oynamış!

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda hayat verdiği 'Gülben' karakteriyle gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Merve Dizdar'ın, unutulmaz dizi Kavak Yelleri'nde oynadığını duyanlar şaşıp kaldı.

Magazin 18-10-2021 16:11

Genç kızların sevgilisiydi! İşte Kavak Yelleri'nin 'Deniz'i İbrahim Kendirci'nin yeni tarzı

İbrahim Kendirci, 2007-2011 tarihleri arasında yayınlanan "Kavak Yelleri" dizisinde hayat verdiği "Deniz" rolü ile genç kızların kalbini çalmıştı. Başrollerini Pelin Karahan, Aslı Enver ve Dağhan Külegeç ile paylaştığı Kavak Yelleri dizisi ile İbrahim Kendirci'nin yıldızı parlamıştı. İşte Kendirci'nin yeni tarzı...

Magazin 01-10-2021 14:13

Pelin Karahan için 'Estetik yaptırdı' iddiası! Bir Zamanlar Kıbrıs'ın İnci'sinin yüzündeki değişim dikkat çekti...

Seneler önce yayınlanan ve unutulmaz gençlik dizileri arasına giren Kavak Yelleri'nin başrol oyuncusu olan Pelin Karahan, şimdilerde Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde canlandırdığı İnci karakteri ile oldukça ses getiriyor. İki çocuk annesi başarılı isim, son olarak estetik iddialarıyla gündeme geldi. Güzel oyuncunun sosyal medya paylaşımlarına beğeni yağarken, yüzündeki sima değişimi ve gerginlik gözden kaçmadı. İşte o iddialar ve ayrıntıları...

Magazin 22-08-2021 18:48

Ödüllü dizinin uyarlaması için teklif Aslı Enver’e gitti

Aslı Enver, son olarak Star Tv’nin Babil dizisinde Ayşe karakteriyle hayranlarının karşısına çıkmıştı. İddialara göre Aslı Enver’e, CBS’de yayınlanan Emmy ve Golden Globe ödülleri kazanan The Good Wife isimli yapımın Türk uyarlaması için başrol teklifi gitti.

Magazin 05-08-2021 11:00

Kavak Yelleri dizisinin Deniz’i İbrahim Kendirci’yi yıllar es geçmiş

Bir döneme damgasını vuran gençlik dizisi Kavak Yelleri’nde Deniz karakteriyle izleyici karşısına çıkan İbrahim Kendirci, hem televizyonda hem de tiyatroda önemli işlere imza atıyor. Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan İbrahim Kendirci, sosyal medyada ise oldukça aktif.

Magazin 23-06-2021 09:19

Pelin Karahan Kimdir? Bir Zamanlar Kıbrıs Pelin Karahan Kimdir?

TRT 1 ekranlarında başlayacak ve kardeş vatan Kıbrıs'ın bağımsızlık mücadelesini anlatacak olan "Bir Zamanlar Kıbrıs" isimli dizinin başrollerinde Pelin Karahan, Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu gibi usta oyuncular yer alıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin başrollerinden olan Pelin Karahan'ın kim olduğu ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Pelin Karahan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 01-04-2021 11:44

Pelin Karahan kimdir, eşi kim ve kaç yaşında? Kıbrıs Adası Kışı dizisi İnci biyografisi

Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl ve Yeter gibi pek çok önemli dizide rol alan Pelin Karahan şimdi de Kıbrıs Adası Kışı dizisinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Gülper Özdemir gibi isimlerle başrolü paylaşacak. İşte Pelin Karahan hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-03-2021 13:12

Kavak Yelleri'yle hafızalara kazınan Ayten Uncuoğlu da aşı oldu

Kavak Yelleri dizisiyle hafızalara kazınan Ayten Uncuoğlu yıllar sonra ortaya çıktı. Ayten Uncuoğlu sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

Magazin 18-02-2021 17:02

Reytingde 'şike' baskını

Polisin başlattığı soruşturmada yapım şirketleri reyting listelerini ele geçirip haksız kazanç elde etmekle suçlanıyor.

Haber 15-12-2011 11:18