Kemal Doğulu Haberleri Ve Son Dakika Kemal Doğulu Haberleri

Kemal Doğulu Haberleri Ve Son Dakika Kemal Doğulu Haberleri

14 Ekim 19749 Mersin doğumlu olan Kemal Doğulu, fotoğrafçı, kuaför ve şarkıcıdır. Kendisi ünlü oyuncu Kadir Doğulu’nun da ağabeyidir. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Harran Üniversitesi’ne gişmiş ancak üniversite eğitimini yarım bırakmıştır. Kariyerinin başlangıcında süre sanatçıların imaj makerlığını, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yaptı. Şarkıcılığıa başlaması bir Hande Yener konserindeki bir tesadüfle oldu. Yener’in konserine kendi vokalisti gelmeyince yerine Kemal Doğulu geçti ve beğenildi. Hande Yener ve Erol Temizel, Kemal Doğulu bir proje için bir araya gelerek 1 Yerde adlı single çalışması hazırlandı. Bu 2002de çıkan bu single’ı 1 Yerde (2008), Kemal Doğulu 2 (2009), Ters Köşe (2010), 4.Kemal (2011), Aşk Kabul Ederse (2012), Duygusal (2015), Selfie (2017), Kasma (2020), Paranoya (2021) çalışmaları takip etti.

Kemal Doğulu Haberleri

Kemal Doğulu, küs olduğu kardeşi Kadir Doğulu hakkında ilk kez konuştu! Kan bağı var diye...

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda sahne alan Kemal Doğulu muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kemal Doğulu, araları bozuk olan kardeşi Kadir Doğulu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin 24-02-2024 14:11

Canlı yayında 'teşhircilik' tartışması! Kemal Doğulu'nun sözleri sosyal medyayı karıştırdı: İsteyen istediği yerini gösterir!

Kemal Doğulu 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ödül gecesinde ünlülerin tercih ettiği kıyafetler hakkında değerlendirmede bulunan Doğulu, İletişimci Sevda Türküsev'in 'teşhircilik' yorumuna da yanıt verdi. "İsteyen istediği yerini gösterir! Bu teşhircilik değildir" diyen Kemal Doğulu'nun sözleri Türküsev'i sinirlendi. Ünlü iletişimci sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Doğulu'ya tepki gösterdi.

Magazin 21-12-2023 15:04

'Pardon da yavaş' Kemal Doğulu 'ödül' polemiğinde Mabel Matiz ve Reynmen'e ateş püskürdü 'Hayırdır? Yemezler'

Sosyal medya önce, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alamayan Reynmen'in 2020'de aldığı ödülünü çöpe atmasını, ardından da Mabel Matiz'in 2019'da aldığı ödülü satışa çıkarmasını konuşuyor. Sosyal medyada çokça yorum yapılan bu olaylarla ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Kemal Doğulu "Pardon da yavaş" diyerek adeta ateş püskürdü. Doğulu, "Bu yıla özel mi haksızlık yapıldı? Hayırdır? Yemezler" dedi.

Magazin 18-12-2023 16:50

Playback yapıp, dans etti... Kemal Doğulu'nun kadınlar matinesindeki görüntüleri sosyal medyanın diline düştü!

Bu Tarz Benim, İşte Benim Stilim, Doya Doya Moda gibi birçok moda programının jüri koltuğunda oturan, tarzı ve açıklamalarıyla dikkat çeken ünlü modacı Kemal Doğulu son olarak Denizli'de düzenlediği kadınlar matinesindeki sahne performansıyla gündem oldu. Playback yapıp dans eden ünlü ismin o halleri sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 08-12-2023 14:06

Kemal Doğulu

Kemal Doğulu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kemal Doğulu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kadir Doğulu sorusu kızdırmıştı! Kemal Doğulu’dan dikkat çeken paylaşım: “Benim gizli bir bildiğim var”

Ünlü modacı, kuaför ve sunucu Kemal Doğulu bir defileye katıldı. Defilenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isim kardeşi Kadir Doğulu ile ilgili gelen bir soruya dikkat çeken açıklamalarda bulundu. “Kadir kim? Biyolojik kardeşim olan kişi mi” diyen Kemal Doğulu açıklamasının gündem olmasının ardından sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Magazin 20-06-2023 10:12

Kemal Doğulu'dan bomba paylaşım! Türkiye'de sevilmek için aşırı trans bir birey (Bülent, Selin) ya da...

İşte Benim Stilim yarışmasındaki jüri üyeliğiyle hafızalara kazınan ve uzun süredir ekrandan uzak olan Kemal Doğulu son paylaşımıyla gündeme geldi. Kadir Doğulu'nun abisi olan Kemal Doğulu gay olmak konusunda yaptığı yorumu "İki yüzlülük konusunda dünya markasıyız" diyerek noktaladı.

Magazin 20-10-2022 08:03

Neslihan Atagül'ü aldattığı iddia edilen Kemal Doğulu paylaştı! Ödül gecesi barıştılar

Neslihan Atagül kocası tarafından aldatıldığı iddiaları gündemdeyken Dubai'de “yılın uluslararası kadın oyuncusu” ödülünün sahibi oldu. Her yere birlikte giden çift Dubai'de beraber değildi. İddialar sürerken Kadir Doğulu'dan iddiaları yalanlayacak bir paylaşım geldi.

Magazin 29-11-2021 15:24

Kemal Doğulu: Babam bize güvenip her yere borç yapmış!

Şarkıcı, fotoğrafçı ve stilist Kemal Doğulu bilinmeyenlerini anlattı. Bir dönem kardeşleriyle birlikte reddimiras başvurusunda bulunan Doğulu, "Babam sağ olsun son dönemde paranın ne demek olduğunu anlamıyordu. Krediler alınmış etrafta borç yapılmış. Vefat edince ortaya çıkınca bizim hesaplarımız bloke edildi. Biz de reddimiras yaptık kardeşlerimle. Zaten bir mirası yoktu 'bir de borçlarını ödemeyelim' dedik." ifadelerini kullandı.

Magazin 15-09-2021 14:40

Kemal Doğulu'dan skandal Eurovision gafı! O sözler Demet Akalın'a mı?

Önceki akşam 65'inci kez düzenlenen Eurovision şarkı yarışması heyecanı tüm dünyayı sararken beraberinde büyük bir kaosu getirdi. Bunlardan ilki Demet Akalın'ın Eurovision paylaşımına gelen esprili yorum olurken, Kemal Doğulu'nun paylaşımı ise epey konuşuldu. Doğulu'nun paylaşımında sarf ettiği sözlerin Akalın'a söylendiği düşünülünce ortalık karıştı.

Magazin 23-05-2021 13:25

Doya Doya Moda'nın jürisi yarışmacıların yatak odasını bastı

Doya Doya Moda'da ortam gerildi. Seray Sever ve Kemal Doğulu yarışmacıların odasını basınca karşılaştıkları manzarayla şoka uğradı.

Magazin 27-10-2020 17:02

Gülşah Saraçoğlu derin sırt dekoltesiyle meydan okudu! ‘Arkamdan...’

Geçtiğimiz günlerde transparan mayosyla dikkatleri üzerine çeken ünlü modacı şimdi de sırt dekoltesiyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Sosyal medya hesabından sırt dekolteli elbiseli pozlarını paylaşan Saraçoğlu eleştiri oklarının kendisine doğrultulmasına aldırış etmedi.

Magazin 21-08-2020 18:05

Doya Doya Moda'da Kemal Doğulu'dan İmani'ye sert sözler: Utanmadan böyle geliyorsun

TV8'de ekrana gelen ve büyük beden yarışmacıların mücadele ettiği Doya Doya Moda'nın son bölümünde, jüri üyesi Kemal Doğulu'nun yarışmacı İmani'ye sert tepkisi dikkat çekti. Doya Doya Moda yarışmacısı İmani'yi eleştiren Doğulu, "Utanmadan böyle geliyorsun" dedi.

Magazin 31-07-2020 01:19

Kemal Doğulu, Doya Doya Moda'da itiraf etti: Parktaki bankta 4 gece geçirdim

Ünlü modacı Kemal Doğulu, yaşadığı zorlukları yıllar sonra ilk kez 'Doya Doya Moda' programında açıkladı. Doğulu açıklamasında, "Parktaki bankta 4 gece geçirdim" dedi.

Magazin 22-05-2020 21:15

Kemal Doğulu yıllar sonra gelen itiraf! '4 gece bankta geçirdim'

Kemal Doğulu yaşadığı zorlukları yıllar sonra ilk kez Doya Doya Moda programında açıkladı! Doğulu açıklamasında "Parktaki bankta 4 gece geçirdim" dedi.

Magazin 22-05-2020 16:17

Doya Doya Moda'da olay! Jüri stüdyoyu terk etti

Doya Doya Moda'nın son bölümünde Sündüz'ün kıyafetleri tüm jürinin beğenisini kazanmayı başardı. Ancak programda ilginç bir gelişme oldu. Jüri üyeleri yarışmacıların tartışmasının uzamasına tepki gösterip stüdyoyu terk etti.

Magazin 16-01-2020 21:53

TV8'den yeni moda yarışması! Jüride ünlü isimler var

TV8 ekranlarında çok yakında zamanda yayınlanmaya başlayacak olan yeni moda yarışmasının tanıtım çekimleri yapıldı. Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Gülşah Saracoğlu ve Banu Noyan'ın yer alacağı yeni moda programı hafta içi her gün ekranda olacak.

Magazin 29-10-2019 21:16

Kemal Doğulu'yu sarsan dolandırıcılık! En yakınındaki...

Ünlü stilist Kemal Doğulu, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Canlı yayında samimi açıklamalar yapan Doğulu, menajeri tarafından dolandırıldığını açıkladı.

Magazin 24-09-2019 13:51

Kemal Doğulu Tuğçe Ergişi'ye ateş püskürdü!

Kemal Doğulu, katıldığı canlı yayında kendisini sevmediğini söyleyerek suçlamalarda bulunan Tuğçe Ergişi'ye "Sen kimsin, haddini bileceksin" diyerek ateş püskürdü.

Magazin 09-05-2019 13:46

Tuğçe Ergişi'den Kemal Doğulu'ya olay sözler: Yılanlar...

Katıldığı moda programıyla adını duyuran Tuğçe Ergişi, 2. Sayfa programında yıllar sonra bir itirafta bulundu. Ergişi Kemal Doğulu'dan hoşlanmadığını itiraf etti.

Magazin 07-05-2019 11:35

Kemal Doğulu kendisine hakaret edenlere aynı şekilde yanıt verdi!

Moda programlarının aranan jüri üyesi Kemal Doğulu, kendisine hakaret edenlere sosyal medya hesabından aynı şekilde karşılık verdi.

Magazin 15-02-2019 15:56

Kemal Doğulu: Demet Akalın'a kızgınım

Bir dönemin ünlü jürisi ve şimdilerde DJ Kemal Doğulu, kalbinin 2 kez durduğunu açıkladı! Tükenmişlik sendromuna girip intihar ettiği iddialarına ilk kez yanıt verdi.

Magazin 19-11-2018 09:50

Kemal Doğulu: Erkek adam kaş almaz

Ünlülerin stilisti Kemal Doğulu, önceki gün Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi'nde sevenleriyle buluştu. Kemal Doğulu kardeşinin eşi Neslihan Atagül'e bebek göndermesi yaptı

Magazin 07-10-2018 15:19

Kemal Doğulu eski haliyle dalga geçenlere sert çıktı

Dj ve modacı Kemal Doğulu eski halinin fotoğraflarını paylaşan ve kendisinin o haliyle dalga geçen takipçilerine sert çıktı

Magazin 15-09-2018 13:39

Kemal Doğulu 'Kadınlar yüzünden modadan soğudum'

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ün kazanan Kemal Doğulu, 'Kadınlar yüzünden modadan soğudum.' dedi.

Magazin 23-08-2018 12:09

Kemal Doğulu: Ben linç ediyorlar

Kemal Doğulu, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı beach'te yaşanan teknik aksaklık yaşanınca sinirlenip elindeki mikrofonu fırlatıp küfür etmişti.

Magazin 16-07-2018 14:54

Kemal Doğulu önce mikrofonu fırlattı sonra küfür etti

Geçtiğimiz yıl albüm çıkartan Kemal Doğulu, sahne aldığı beach'te yaşanan teknik aksaklık nedeniyle elindeki mikrofonu fırlattı ve küfür etti

Magazin 08-07-2018 09:45

Kemal Doğulu: Artık moda programı yapmak istemiyorum

Dj ve Modacı Kemal Doğulu, Bodrum’da sahne aldığı mekanda tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Doğulu, Eylül ayında televizyon programı projesi olduğunu ancak moda programı yapmak istemediğini açıkladı.

Magazin 16-06-2018 16:15

Doğulu kardeşler babalarının mirasını reddetti

Şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu Kadir Doğulu ve diğer üç kardeşi, 10 ay önce hayatını kaybeden babaları Rasim Doğulu'nun mirasını reddetti.

Magazin 27-11-2017 09:02

'Alışveriş Melekleri' başlıyor

İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun hem sunuculuğunu hem de juri üyeliğini yapacakları 'Alışveriş Melekleri' programı 13 Kasım’da Kanal D'de başlıyor.

Magazin 10-11-2017 16:48

Kemal Doğulu ve Ivana Sert Alışveriş Melekleri ile geliyor

Alışveriş Melekleri KanalD'de ne zaman saat kaçta yayınlanacak? Kemal Doğulu ve Ivana Sert Kanal D'nin yeni moda yarışması Alışveriş Melekleri'nde buluştu.

Magazin 08-11-2017 02:19

Kemal Doğulu'nun gözyaşları sel oldu

Kemal Doğulu, İşte Benim Stilim yarışmacısı Duygu Çevik'in podyumu sırasında çalan şarkıdan çok etkilendi ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 03-01-2017 15:39

Kemal Doğulu isyan etti

Geride bıraktığımız ay seyirciyle buluşan 'İşte Benim Stilim' yarışmasında jüri koltuğunda oturan ünlü modacı Kemal Doğulu, sosyal medyada ilginç bir paylaşımda bulundu.

Magazin 01-12-2016 10:26

Kemal Doğulu 'İşte Benim Stilim'e dönüyor

'Tükendim' diyerek 'İşte Benim Stilim' adlı yarışma programından ayrılan Kemal Doğulu programa yeniden dönüyor.

Magazin 09-10-2016 14:55

Kemal Doğulu ekranlara geri dönüyor

Geçtiğimiz Haziran ayında evinin merdiveninden düşerek ağır yaralanan ve ekranlardan bir süre uzak kalan Kemal Doğulu, sağlığına kavuşmasıyla birlikte ekranlara tekrar dönme kararı aldı.

Magazin 02-09-2016 16:42

Kemal Doğulu tedavi sonrası ilk paylaşımını yaptı

Tedavisi tamamlanan Kemal Doğulu, 2.5 ay sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Magazin 21-08-2016 12:14

Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ile Maldivler'de balayında

Geçtiğimiz günlerde muhteşem bir düğün töreniyle dünyaevine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti düğünün hemen ardından Maldivler'e balayına çıktı.

Magazin 14-07-2016 11:44

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun düğününde neler yaşandı? İşte detaylar...

Fatih Harbiye dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül önceki akşam Kanlıca'da Ajia Hotel'de 200 kişinin katıldığı nikah töreniyle hayatlarını 'evet' diyerek birleştirdi. Peki Türkiye'nin konuştuğu, sosyal medyada TT olan ünlü çiftin düğününde neler yaşandı? İşte detaylar...

Magazin 11-07-2016 10:12

Kemal Doğulu hastaneden çıktı, alışverişe koştu

Geçtiğimiz haftalarda evinin merdivenlerinden düşerek yoğun bakıma kaldırılan Kemal Doğulu hastaneden taburcu edildi. Kardeşleriyle beraber belinde çelik korseyle İstinye Park'ta alışveriş yaparken görüntülenen Doğulu objektiflere yakalanmaktan kurtulamadı.

Magazin 09-07-2016 15:34

Burak Özçivit rol arkadaşı Neslihan Atagül'ün düğününe katılmadı

Türkiye dün akşam sosyal medyada Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin evliliğini konuştu. Twitter'da birçok hashtag'ler oluşturularak binlerce yorum yapıldı. Düğünden sonra ortaya çıkan bir ayrıntı ise en az düğün kadar konuşulacağa benziyor. Çiftin mutlu gününde gözler Atagül'ün 'Kara Sevda' dizisinde başrolünü paylaştığı Burak Özçivit'i aradı.

Magazin 09-07-2016 12:36

Kemal Doğulu gitti, Öykü Serter geldi

Geçtiğimiz ay evinin merdivenlerinden düşerek yaralanan ve yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan Kemal Doğulu, yaz ayında sahne alamayınca yardımına yakın dostu Öykü Serter koştu.

Magazin 08-07-2016 16:56

Kemal Doğulu'dan müjdeli haber geldi

10 gün önce Cihangir'de bulunan evinin merdivenlerinden düşerek yoğun bakıma kaldırılan Kemal Doğulu'dan iyi haber geldi. Doğulu'nun 2 gün önce sessiz sedasız hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

Magazin 25-06-2016 13:20

'Kemal Doğulu başaramadı'

Geçtiğimiz günlerde randevusuna yetişmek üzereyken evinin merdivenlerinden düşüp yoğun bakıma kaldırılan Kemal Doğulu için gazeteci Yüksel Aytuğ: 'İşte Benim Stresim' başlıklı bir yazı yazarak izleyicilerin nasıl korunacağını sordu.

Magazin 22-06-2016 16:12

Kemal Doğulu'nun son durumu nasıl? Kardeşi Kadir Doğulu açıkladı

Moda programı 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla tanınan Kemal Doğulu önceki gün Taksim'de bulunan evinin merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Sevindiren haberi kardeşi Kadir Doğulu verdi. "Güzel haberlerim var!! Kemal'in durumu iyi yönde değişti.. Allah'a şükürler olsun. Dua etmeye devam edin lütfen. Hızla iyileşmesi için...."

Magazin 17-06-2016 08:46

Kadir Doğulu hastaneye kaldırılan abisi Kemal Doğulu için dua istedi

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran modacı Kemal Doğulu dün akşam Beyoğlu'nda bulunan evinin merdivenlerinden düşerek yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. 1,5 saat sonra kanlar içinde ev sahibi tarafından bulunan Doğulu için yakınları hastaneye akın etmişti. Kardeşi Kadir Doğulu da abisi için Instagram'da duygusal bir paylaşım yaparak sevenlerinden dua istedi.

Magazin 16-06-2016 01:32

Öykü Serter: 'Omurgasız erkekle işim olmaz'

TV8'deki 'İşte Benim Stilim'in sunucusu Öykü Serter, Elele dergisine röportaj verdi.

Magazin 03-03-2016 10:16

Kemal Doğulu İşte Benim Stilim'den neden ayrıldı?

Kemal Doğulu, İşte Benim Stilim'den neden ayrıldığı konusuna açıklık getirdi.

Magazin 20-01-2016 10:13

Nur Yerlitaş'ın veda konuşması ağlattı

İşte Benim Stilim All Star 25 Aralık Cuma günü yayınlanan bölümünde Nur Yerlitaş, veda konuşması yaptı. Finalde veda konuşması yapmayacağını dile getiren Nur Yerlitaş, bir sonraki sezona gelecek olan jüri üyesi Neslihan Yargıcı'ya başarılar diledi.

Magazin 26-12-2015 16:54

İşte Benim Stilim All Star'a Kemal Doğulu'nu gözyaşları damga vurdu

Sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim All Star'da sona yaklaştıkça, duygusal anlar arttı. İşte Benim Stilim All Star'dan sonra kadroda yer almayacak olan Kemal Doğulu, gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 23-12-2015 09:44

'İşte Benim Stilim'de deprem! İki isim jüriden ayrıldı

Yeni başlayacak 'İşte Benim Stilim Ünlüler' yarışmasından yapımcısıyla ciddi sorunlar yaşayan Nur Yerlitaş ayrıldı. Yerlitaş ayrılınca, yapımcılar Kemal Doğulu'dan da vazgeçti.

Magazin 11-12-2015 14:01