Kemal Ekmekçi Haberleri Ve Son Dakika Kemal Ekmekçi Haberleri

Kemal Ekmekçi Haberleri Ve Son Dakika Kemal Ekmekçi Haberleri

32 yaşında olan Kemal Ekmekçi, 01.01.1989 yılı İzmir doğumludur. Babasının adı İbrahim Ekmekçi, annesinin adı İpek Ekmekçi’dir. Aslen Rize Çamlıhemşin'li bir ailenin oğlu olan Ekmekçi, İzmir’de yaşamını sürdürmektedir. Adını ünlü oyuncu Gizem Karaca ile birlikteliğinden öğrendiğimiz Ekmekçi, 2017 yılında, hayatlarını mutlu son olarak birleştirerek dünya evine girmişlerdir. Genç iş adamı Kemal Ekmekçi, Bodrum ve Çeşme gibi tatil beldelerinin en popüler mekânlarından biri olan Tren Beach'lerin işletmeciliğini yapmaktadır. Bir şubesi de İstanbul'da yer alan ünlü Tren Club'lerin işletmecisi olarak çalışan Kemal Ekmekçi, genç yaşına rağmen iş hayatında hızlı yükselen iş adamlarından biridir.

Kemal Ekmekçi Haberleri

Gizem Karaca mini şortuyla çöllere düştü! ''Devede de boy var ama...''

Eşi Kemal Ekmekçi ile Mısır'da tatil yapan güzel oyuncu Gizem Karaca, deveye bindiği anları takipçileriyle paylaştı. Mini şortuyla poz veren Gizem Karaca, paylaşımına ''Bir noktada 'Devede de boy var ama' esprisi yapıldı'' notunu düştü.

Magazin 25-11-2022 09:33

Gizem Karaca organik tarıma başladı

2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturmasının ardından İzmir'e yerleşen oyuncu Gizem Karaca, bu süreçte organik tarıma başladı. Karaca, evinin bahçesinden yeşil soğan topladığı kareleri "Yeşil bir başparmağım var" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

Magazin 30-11-2020 09:08

Gizem Karaca'dan aşk paylaşımı

Geçtiğimiz eylül ayında nikah masasına oturan Gizem Karaca ile Kemal Ekmekçi, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla aşklarını gözler önüne seriyor.

Magazin 10-02-2018 20:23

Gizem Karaca sevgilisi Kemal Ekmekçi ile nişanlandı

Oyuncu Gizem Karaca ve sevgilisi Kemal Ekmekçi dün Yeniköy'de yakın çevresinin katıldığı bir törenle nişanlandılar. Yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşayan Gizem Karaca-Kemal Ekmekçi çifti evlilik yolunda ilk adımlarını attı.

Magazin 08-05-2017 14:17

Kemal Ekmekçi

Kemal Ekmekçi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kemal Ekmekçi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gizem Karaca 'İstanbul Sokakları' dizi setinden kovuldu mu?

Show TV ekranlarında reytinglere yenik düşerek 9.bölümde izleyicilerine veda eden 'İstanbul Sokakları' dizisinde başrol oynayan Gizem Karaca'nın dizi setinden kovulduğu iddia ediliyor.

Magazin 30-07-2016 10:52

Gizem Karaca sevgilisi Kemal Ekmekçi ile Çeşme'de

İstanbul Sokakları dizisinde Nazlı karakterini canlandıran Gizem Karaca dizisinin final yapmasının ardından soluğu Çeşme'de aldı. Sevgilisiyle deniz, kum ve güneşin keyfini çıkaran Karaca görüntülendiğini fark edince hızlıca locasına gitti.

Magazin 24-06-2016 08:52

Kemal Ekmekçi'den sevgilisi Gizem Karaca'ya sürpriz

Son olarak Güzel Köylü dizisi ile ekranlara gelen Gizem Karaca, bir süredir işadamı Kemal Ekmekçi ile aşk yaşıyor.

Magazin 04-03-2016 21:34

Kemal Ekmekçi ile Gizem Karaca evleniyor mu?

Son olarak Güzel Köylü dizisi ile ekranlara gelen Gizem Karaca, bir süredir işadamı Kemal Ekmekçi ile aşk yaşıyor.

Magazin 15-01-2016 18:25