Kerem Kınık Haberleri

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın Kılıçdaroğlu'na çağrısı gündem oldu: Eğer samimi iseniz...

6 Şubat'ta 11 ilde yıkıma neden olan büyük depremin ardından AHBAP Derneği'ne çadır satışıyla uzun süre tartışılan Kerem Kınık seçime günler kala Kızılay'dan istifa etmişti. Sosyal medyayı aktif olarak Kınık bir paylaşım yaparak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu etiketledi. Kınık'ın sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Haber 31-05-2023 18:03

Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa mı etti, neden istifa etti? Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti. Kınık'ın Kızılay Genel Kurulu'nda tekrar aday olmayacağı öğrenildi. Bu haberin ardından Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa mı etti, neden istifa etti? Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Haber 12-05-2023 15:30

SON DAKİKA: Çadır satışı sonrası çok eleştirilmişti... Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti!

Son dakika: Deprem sürecinde Kızılay'ın çadır satışı günlerce konuşulmuş, Kerem Kınık sosyal medya ve kamuoyunda tartışılmıştı. Bugün, Kınık'ın Kızılay Genel Başkanlığından istifa ettiği duyuruldu. Kızılay Yönetim Kurulu olağanüstü toplanarak oy birliğiyle genel kurula gitme kararı aldı. Öte yandan Kınık istifasının ardından sosyal medyadan paylaşım yaptı. Kızılay, başkanlığa Olağanüstü Genel Kurula kadar Birinci Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ın vekalet edeceğini açıkladı.

Haber 12-05-2023 15:25

Bakan Koca'dan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a istifa çağrısı

Kızılay, ilk Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrası çatır satışlarıyla, daha sonra da kan bankası stoklarının düşmesiyle gündeme gelmişti. Yaşanan tartışmalar sonrasında hükümet tarafından Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a da istifa çağrısı yapılmıştı. O çağrılara bir yenisi daha eklendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, katıldığı bir programda yaptığı açıklamada Kerem Kınık'ı istifaya çağırdı.

Haber 11-05-2023 14:17

Tartışmaların gündeminden düşmüyor! Kerem Kınık hakkında Kabine üyelerinden peş peşe 'istifa' mesajları: Beni rahatsız ediyor

Kerem Kınık deprem sürecinde Kızılay'ın çadır satması nedeniyle gündeme gelmiş, o günden bu yana kendisine sık sık istifa çağrıları yükselmişti. Kızılay Başkanlığı koltuğunda oturmayı sürdüren Kınık'a son olarak Kabine üyelerinden dikkat çeken mesajlar geldi. Hem Bakan Varank hem de TBMM Başkanı Şentop durumla ilgili rahatsızlıklarını dile getirerek Kınık'ın görevi bırakmasına ilişkin mesajlar verdi.

Haber 19-04-2023 09:39

Bakan Mustafa Varank'tan canlı yayında Kızılay Başkanı Kerem Kınık eleştirisi: Bu süreci yönetmesinden rahatsızım

Deprem sürecinde çadır satışı dolayısıyla eleştirilerin hedefi haline gelen Kızılay Başkanı Kerem Kınık'la ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan dikkat çeken açıklamalar geldi. Bakan Varank katıldığı bir televizyon programında gazeteci Candaş Tolga Işık'ın "Kızılay başkanının halen görevde duruyor olması sizi rahatsız etmiyor mu?" sorusuna yanıt verdi. Varank "Kendisi çok yıprandı. Bu süreci yönetmesinden rahatsızım. Bu süreçleri doğru yönetemediği aşikar" dedi.

Haber 18-04-2023 22:29

İbrahim Kalın canlı yayında yanıtladı! Kızılay Başkanı'nın o koltukta oturuyor olması sizin içinize siniyor mu?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı bir televizyon programında Kızılay Başkanı Kerem Kınık ile ilgili soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. "Kızılay Başkanı'nın o koltukta oturuyor olması sizin içinize siniyor mu?" sorusuna cevap veren Kalın, "Çadır satma bir hataydı, çadır satılmaz. Ama pireye kızıp yorgan yakmayalım. Kızılay hepimizin. Zamanı geldiğinde umarım gereğini yapar arkadaşlar." ifadelerini kullandı.

Haber 14-04-2023 23:49

Parti listeleri Şahan Gökbakar'ı rahatsız etti! Eli gitmiyor insanın...

Son dönemde Kızılay Başkanı Kerem Kınık ile girdiği polemikle gündeme gelen Şahan Gökbakar, milletvekili aday listelerinde yer alan isimlerden rahatsız oldu. ünlü komedyen bu konuda da sessiz kalmadı.

Magazin 13-04-2023 09:51

Türkiye'nin konuştuğu riskten sonra Kızılay Başkanı Kınık'a çağrısı gündem oldu! Sahur vaktinde paylaştı: Ameliyatlar durma noktasına gelince...

Son günlerde Türkiye'nin konuştuğu, kan bağışının yetersizliği nedeniyle ameliyatların durma noktasına gelmesiyle ilgili tartışmalar devam ederken Kızılay'dan kan bağışı çağrıları yapılmaya devam ediyor. Deprem sürecinde çadır satışı dolayısıyla eleştirilerin hedefi haline gelen Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a BBP lideri Mustafa Destici, daha önce de yaptığı çağrısını yineleyerek "Görevi ehline bırakmalıdır" dedi.

Haber 12-04-2023 12:31

Şahan Gökbakar'dan yeni Kerem Kınık paylaşımı! Kalk o koltuktan

Şahan Gökbakar, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın peşini bırakmıyor. Sosyal medyada sık sık Kızılay Başkanı'na seslenen ve eleştiride bulunan komedyenden yeni bir paylaşım yaptı. Kınık'ın fotoğrafını paylaşan Gökbakar, "Seni unuttum zannetme yarışmayan Kerem" dedi.

Magazin 11-04-2023 14:59

Bülent Turan'ın Kerem Kınık'a tepkisi sonrası Şahan Gökbakar sessiz kalmadı: Yanlışlarının bedelini ödeyip...

Şahan Gökbakar ve Kızılay Başkanı Kerem Kınık arasındaki polemik günlerdir gündemde. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kınık'ın bir tweetini alıntılayıp Kızılay Başkanı'na tepki gösterdi. Bu tepki sonrası Gökbakar da tepkisiz kalmadı ve "Ooo Kerem hafiften titreme geldi mi?" diyerek bir paylaşım yaptı.

Magazin 03-04-2023 08:58

Şahan'la polemiği sonrası 'üslup' uyarısı! AK Parti'den Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a tepki: Sadece işinize odaklansanız artık!

AK Partili Bülent Turan'dan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a tepki geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerde AHBAP Derneği'ne çadır satılması sonrası son günlerde komedyen Şahan Gökbakar'la bir süredir polemik yaşayan Kınık'a tepki gösteren Turan, "Bu nasıl bir üslup? Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!" dedi.

Haber 02-04-2023 14:07

Deprem sonrası Kızılay'ın Ahbap'a çadır satması gündem olmuştu! Kınık neden istifa etmedi? Meclis'te bu sözlerle açıkladı

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremlerin ardından Kızılay'ın Ahbap Derneğine çadır satması kamuoyunda günlerce tartışılmıştı. Kızılay Başkanı Kerem Kınık konuyla ilgili TBMM Deprem Araştırma Komisyonu'nda açıklamalarda bulundu. Vatandaşa yönelik herhangi bir satışın yapılmadığını belirten Kınık, "Çadır satışından benim de Ahbap Başkanı'nın da haberi yoktu. Bana sorsalar Ahbap'a göndermeyin derdim." ifadelerini kullandı. Kınık, neden istifa etmediğini de açıkladı.

Haber 27-03-2023 16:17

Şahan Gökbakar ile Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın 'Recep İvedik' atışması! Gerçek hayatta yaşasaydı...

Şahan Gökbakar ile Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık arasında sosyal medya üzerinden yaşanan atışma devam ediyor. Kerem Kınık, Gökbakar'ı deprem bölgesine davet ederek "Recep İvedik olsa gelir, çorba dağıtırdı" dedi. Gökbakar ise Kınık'a "Afet bölgesine hizmet etmek, sahada olmak benim işim değil, senin işin. Ben maddi ve ayni yardım yapıyorum, çocuk okutuyorum. Onurlu ol, istifa et" yanıtını verdi.

Magazin 19-03-2023 23:16

Akşener'den sert sözler! 'Hala yüzsüz yüzsüz...' Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın 'çadır satışı', 'Atatürk' ve 'İsmet Paşa' açıklamalarından sonra...

Deprem felaketinin ardından Kızılay ve çadır satışı konusu gündemin en çok tartışılan konusu haline gelmişti. Peş peşe açıklamaların yapıldığı olayın yankıları sürüyor. Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın çadır satışı ve 'Atatürk' ve 'İsmet Paşa' sözlerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den sert yanıt geldi. Akşener açıklamasında "İnsan içine çıkamayacağı yerde hala yüzsüz yüzsüz çadır satışı var diyor" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 15-03-2023 11:16

Sosyal medya atışması devam ediyor! Şahan bu kez Kınık'ın 26 yıl önceki videosunu paylaştı: Devletini sertçe eleştiren bir doktor...

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'la Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın dün yaşadığı gerilim sosyal medyaya damga vurmuştu. Gökbakar paylaşımlarına bugün de devam etti. Kınık'ın 26 yıl önceki bir videosunu paylaşan ünlü komedyen, "Eminim ki 26 yıl önceki Kerem Kınık, şimdiki Kerem Kınık'a 'Özür dile ve istifa et' derdi." ifadelerini kullandı

Magazin 13-03-2023 16:44

Gündemde yer alan Kızılay Başkanı Kerem Kınık ile Şahan Gökbakar'ın atışması sosyal medyayı salladı: 12 yerden maaş, huzur hakkı...

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren komedyen Şahan Gökbakar'ın hedefindeki son isim Kızılay Başkanı Kerem Kınık oldu. Kınık'ın 12 yerden maaş ve huzur hakkı aldığını iddia eden ünlü komedyene, Kınık yanıt verdi. Gökbakar'a tepki gösteren Kınık'ın, "Yeter ama gerçekten" diyerek verdiği yanıt ise gündem oldu.

Magazin 13-03-2023 09:43

Son dakika: Akşener sonrası altılı masanın bir üyesinden daha HDP mesajı! 'Oy istemek durumundadır...'

Son dakika haberi... İYİ Parti ile CHP arasındaki 'aday' krizinin çözülmesinde büyük rol oynadığı ifade edilen Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, altılı masa süreciyle ilgili konuştu. Fox TV'de İlker Karagöz'ün konuğu olan Ahmet Davutoğlu; Kızılay ve AFAD'ın liyakatsız biçimde yönetildiğini belirtirken eski Başbakan Binali Yıldırım'ı işaret etti. Davutoğlu'ndan bir de HDP mesajı geldi.

Finans 08-03-2023 10:36

Cüneyt Özdemir’den çok sert Kerem Kınık çıkışı: ‘Bu adamı hiçbir yayınımıza konuk olarak almayacağız’

Cüneyt Özdemir, depremin ilk saatinden itibaren yaptığı canlı yayınlarla dikkat çekmişti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla da zaman zaman gündeme gelen Özdemir, Twitter hesabı üzerinden yaptığı yeni paylaşımlarda ise Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a çok sert tepki gösterdi. Özdemir, Kızılay Başkanı Kınık için "Bu adamı hiçbir yayınımıza konuk olarak almayacağız" ifadesini kullandı.

Magazin 01-03-2023 09:46

Kızılay'ın Ahbap'a çadır satması tepkilere yol açtı! Şahan Gökbakar'ın yaptığı yorum olay oldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrasında Kızılay'ın Ahbap'a çadır satması gündem oldu. Konuyla ilgili açıklamalar gelmeye devam ederken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın fotoğrafını paylaşarak yaptığı yorum olay oldu.

Magazin 28-02-2023 17:08

Kerem Kınık kimdir? Kızılay Başkanı Kerem Kınık nereli? İşte Kızılay Başkanı'nın biyografisi

Kahramanmaraş depremleri sonrasında Kızılay ve Kızılay Başkanı Kerem Kınık gündemdeki yerini koruyor. Sağlık Bakanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde idarecilik yapan Kerem Kınık, İstanbul 10. dönem İl Genel Meclisi’nde meclis üyeliği ve Sağlık Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürüttü. Peki Kerem Kınık kimdir? Kızılay Başkanı Kerem Kınık nereli? İşte Kızılay Başkanı'nın biyografisi...

Haber 28-02-2023 14:42

'Kızılay çadır sattı' tartışmasında yeni gelişme! Ahbap'a para iadesi yapılacak mı? Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın verdiği cevap gündem oldu

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen iki büyük depremden sonra 'Depremin üçüncü günü Kızılay, Ahbap'a çadır sattı' iddiası sosyal medyada büyük gündem yaratmıştı. Konuyla ilgili katıldığı bir televizyon programında konuşan Kızılay Başkanı Kerem Kınık, Ahbap'a satılan çadırlarla ilgili 'para iadesi yapılacak mı?' sorusuna "Bakarız." yanıtını verdi.

Haber 27-02-2023 22:13

Hatay'daki depremlerden sonra 'çadır' açıklaması gündem oldu! Kızılay Başkanı Kerem Kınık paylaşımını sildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından çadır, deprem bölgesindeki en büyük ihtiyaçlardan biri haline geldi. Evleri oturulabilir durumda olsa da vatandaşlar hissettikleri tedirginlikten evlerinde kalamıyor, çadırlarda barınıyor. Dün akşamki Hatay merkezli depremler de eklenince çadıra daha da fazla gereksinim oldu. Bu sırada Kızılay Başkanı Kerem Kınık, Kızılay personeli ve gönüllüleri için kurulan çadırlar hakkındaki tepki çeken sosyal medya paylaşımını sildi.

Haber 21-02-2023 09:37

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık: 1-2 milyon insanın çadır beklentisi var, milli kapasite sahaya sevk edildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesinde AFAD ile birlikte çalışmalarını sürdüren Kızılay'ın Genel Başkanı Kerem Kınık, Cüneyt Özdemir'in programında barınma ve gıda çalışmalarıyla ilgili son durumu anlattı. 4 bin personelle sahada olduklarını belirten Kınık, "Yaklaşık 1-2 milyon insanın çadır beklentisi var bunu karşılamak mümkün değil. Gerçek ihtiyaç sahibi demiyorum, evine giremediği için isteyebiliyorlar. Hasar tespitinin ardından düzenli kamp alanları kurulacak." dedi.

Haber 09-02-2023 22:17

Ukrayna savaşı örneği... 'Hatay'da çok büyük bir acı var' Kızılay Başkanı 'Almanya’nın yüzölçümüne varacak büyüklükte bir alan' diyerek açıkladı

Türkiye, 10 ilin etkilendiği depremde, bölgeden gelen haberlere ağlıyor. Bölgedeki çalışmalar ve alınan sonuçlar herkes tarafından merak edilirken yetkililer ise yaptıkları açıklamalarla felaketin boyutunu bir kez daha dile getiriyor. Son olarak Kızılay Başkanı Kerem Kınık, Cüneyt Özdemir'in yayınına bağlanarak çarpıcı ifadeler kullandı. Kınık'ın verdiği Almanya'nın yüzölçümü ve Ukrayna savaşı örnekleri dikkat çekti. İşte deprem bölgesindeki son durum...

Haber 08-02-2023 15:43

Son dakika | Deprem sonrası ilk sözler... Kızılay Başkanı Kınık: Bölgede çok büyük yıkım var!

Korkutan deprem sonrası son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Kızılay Başkanı Kerem Kınık, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta yaşanan depremden sonra CNN Türk yayınında konuştu. Kınık bölgede büyük bir yıkımın olduğunu vurguladı.

Haber 06-02-2023 05:39

Türk Kızılay, Malatya-Elazığ hattında afet müdahale merkezi kuracak

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık: - "Malatya-Elazığ hattında çok büyük bir afet müdahale merkezi ve afet kapasite merkezinin inşaatına yakında başlıyoruz"

Yurthaber 18-10-2022 15:58

Türk Kızılay Genel Başkanı Kınık Malatya Kızılay Sistem Yapı Fabrikasını tanıttı:

"Burası yılda yaklaşık bir milyon metrekare hafif çelik kapalı alan üretme, 65-70 bin civarında konteyner tipi yaşam ünitesi ve barınak ünitesi üretme kapasitesine sahip" - "Çin'den ithal edilen pek çok farklı ürün vardı, bunları artık biz burada üretiyoruz. Dolayısıyla yerli ve milli bir ürün olarak burada üretmiş oluyoruz"

Yurthaber 18-10-2022 14:45

Türk Kızılay Genel Başkanı Kınık, 17 Ağustos'un Artçıları Kalbimizde programına katıldı:

"İstanbul'umuza hayırlı ve uğurlu olsun. 2 bin 142 aracımız vardı, 2 bin 242'e yükseliyor. Bu yeni 100 aracımızın büyük bir kısmı mobil aşevi olarak dağıtılacak" - "17 Ağustos'un arifesindeyiz ama 17 Ağustos'un acıları, artçıları halen kalbimizde. Kaybettiklerimiz, acılarımız var" - (Depreme müdahale) "Artık daha bilinçliyiz, daha yetkiniz, daha hızlı müdahale ediyoruz"

Yurthaber 16-08-2022 20:32