Kgb Haberleri

Eski Rus ajanından herkesi şaşırtan itiraf! “Her erkeği kendime aşık edebilirim”

Suç ve insan kaçakçılığı çetelerinin yıkılmasına yardım eden eski KGB ajanı Aliia Roza, kullandığı gizli psikolojik tekniklerin suçluları yakalama konusunda etkili olduğunu belirtti. Özellikle uyuşturucu baronlarının yakalanması konusunda gizli görevlerde yer aldığını dile getiren eski Rus ajanı, “Her erkeği kendime aşık edebilirim ve bu bir erkeğin hayatına mal oldu” diyerek adeta meydan okudu.

Trend 10-12-2022 14:46

Putin'in yürüyüşü gündem oldu! Yürürken sağ kolu neden sabit? KGB detayı...

Ukrayna'yı işgal kararıyla tüm dünyanın tepkisini çeken Vladimir Putin'in vücut dili mercek altına alındı. Rus lider Putin'in yürüyüşündeki detay yeniden gündem oldu. Sağ kolu sabit şekilde yürüyen Putin'in bu özelliğinin arkasında KGB geçmişinin olabileceği belirtiliyor.

Haber 07-03-2022 09:49

KGB nedir? KGB açılımı nedir? Neyin kısaltması?

KGB nedir? sorusunun yanıtı Rusya - Ukrayna gerilimi nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in geçmişte KGB ajanı olarak görev aldığı ve ajanlıktan başkanlık koltuğuna uzanan siyasi kariyeri olduğu biliniyor. Peki KGB nedir? KGB açılımı nedir? Neyin kısaltması? KGB'nin açılımı ile ne anlama geldiğine haberimizde değindik.

Haber 25-02-2022 01:09

KGB liderinin heykeline karşılar

KGB'nin en kanlı liderlerinden Feliks Djerzinskiy'in heykelinin Moskova'nın merkezinde yeniden kurulmaması için imza kampanyası başlatıldı.

Haber 20-09-2002 14:48
KGB

Diğer Haber Etiketleri

Kgb

Kgb Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kgb Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Eski KGB ajanı generale 15 yıl hapis

Eski KGB Generali Oleg Kalugin, vatan hainliği ve ABD için casusluk yapmak suçlarından 15 yıl hapse mahkum edildi.

Haber 26-06-2002 12:40
KGB

KGB ajanına 20 yıl hapis istemi

Rusya'da vatana ihanet ve ABD adına casusluk yaptığı suçlamasıyla KGB Genarali Oleg Kalugin hakkında 20 yıl hapis talebinde bulunuldu.

Haber 21-06-2002 12:42
KGB