Kınalı Kar Haberleri

Oyunculuğa ara vermişti! Kınalı Kar'ın Nazar'ı Özlem Conker heyecanla beklenen o diziye girdi

Başrollerini Mustafa Avkıran, Nurseli İdiz, Murat Daltaban ve Mahir İpek gibi isimlerin paylaştığı Kınalı Kar dizisinde hayat verdiği 'Nazar' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Özlem Conker oyunculuğa ara vermişti. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen güzel oyuncu heyecanla beklenen o dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 15-12-2023 14:02

Kınalı Kar'ın Deli Kamber'iydi! Murat Daltaban'ın son halini görenler inanamadı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kınalı Kar dizisinde hayat verdiği 'Deli Kamber' karakteri ile hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu Murat Daltaban'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Şimdilerde 57 yaşında olan ünlü ismi gören herkes aynı şeyi söyledi.

Magazin 24-11-2023 16:42

Kınalı Kar'ın Nazar'ıydı... Oyunculuğu ara veren Özlem Conker'in yeni mesleği bakın neymiş

Başrollerini Mustafa Avkıran, Nurseli İdiz, Murat Daltaban ve Mahir İpek gibi isimlerin paylaştığı Kınalı Kar dizisinde hayat verdiği 'Nazar' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Özlem Conker, rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü isim bu defa yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 24-10-2023 12:22

Kınalı Kar'ın Lamia'sıydı! Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Didem Uğurlu'nun son hali olay oldu

Bir dönemin efsane dizisi Kınalı Kar'da hayat verdiği Lamia karakteriyle hafızalarımıza kazınan Didem Uğurlu uzun zamandır ekranlardan uzak sakin bir hayat sürüyor. 1990’lı yılların sonlarından itibaren oyunculuk kariyerine başlayan Uğurlu, Aynalı Tahir dizisinde Melek karakteri ile iyi bir çıkış yaptı. Kınalı Kar’da Lamia olarak tanındı. Didem Uğurlu'nun son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-08-2023 17:27

Kınalı Kar

Kınalı Kar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kınalı Kar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kınalı Kar'ın Nazar'ı Özlem Conker'den yaz pozları! Hiç yaşlanmamış

Şarkıcı Emrah ile kamera karşısına geçtiği Kınalı Kar ile hafızalara kazınan ve 2000'li yıllara damga vuran Özlem Conker sosyal medya hesabından yaz pozlarını paylaştı. Bir döneme damga vuran Conker'in son halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 24-07-2023 14:24

Kınalı Kar'ın Nazar'ı Özlem Conker son haliyle şoke etti! Gören aynı şeyi söyledi

Başrollerini Mustafa Avkıran, Nurseli İdiz, Murat Daltaban ve Mahir İpek gibi isimlerin paylaştığı Kınalı Kar dizisinde 'Nazar' karakterine hayat veren güzel oyuncu Özlem Conker, son haliyle şaşırttı. Yıllara meydan okuyan ünlü oyuncuya övgü yağdı.

Magazin 15-11-2022 17:39