Kırgın Çiçekler Haberleri

Gökçe Akyıldız'ın dünyaevine giren kız kardeşiyle benzerliği çok şaşırttı! Bakın hangi dizide oynamış

Kırgın Çiçekler'de canlandırdığı 'Songül' rolü ile hafızalara kazınan Gökçe Akyıldız'ın kız kardeşi Gözde Akyıldız dünyaevine girdi. İki kardeşin birbirine ikiz kadar benzerliği dikkat çekerken Gözde Akyıldız'ın da daha önce oyunculuk yaptığını duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Magazin 06-11-2023 22:52

Kırgın Çiçekler'in Kemal'inden yıllar sonra gelen itiraf şoke etti! ''Beni vurmaya geldiler''

Son olarak Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda İbrahim karakteriyle karşımıza çıkan Cansu Fırıncı, bir dönemin efsane dizisi Kırgın Çiçekler'de hayat verdiği Kemal karakteriyle hafızalarımıza kazınmıştı. Cansu Fırıncı'dan yıllar sonra gelen itiraf ise herkesi şoke etti.

Magazin 01-05-2023 13:38

Veda Mektubu'nun Beste'si Hazar Motan tarzıyla dikkat çekti! Göğüs dekolteli pozlarına beğeni yağdı

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Cemre karakteri ile tanıdığımız Hazar Motan şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde Beste karakterine hayat veriyor. Güzelliğiyle büyük beğeni toplayan Hazar Motan sosyal medya hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla olay oldu.

Magazin 28-03-2023 11:11

Sıfırıncı Gün'ün yıldızı Naz Çağla Irmak'ın annesini görenler gözlerine inanamadı! O da çok ünlü çıktı

Sıfırıncı Gün adlı yeni dizide ‘Bilge’ rolüyle ekranlara dönen Naz Çağla Irmak başarılı oyunculuk performansı ve güzelliği ile dikkat çekiyor. Çağla Irmak’ın kendi gibi ünlü oyuncu olan annesini görenler gözlerine inanamıyor. Güzel oyuncu ve annesi aynı dizilerde de rol aldılar.

Magazin 28-12-2022 22:04

Kırgın Çiçekler

Kırgın Çiçekler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kırgın Çiçekler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gökçe Akyıldız'ın transparan pozuna beğeni yağdı! Ünlü isimler övmeye doyamadı

Seni Kalbime Sakladım dizisinden sonra herhangi bir projede rol almayan güzel oyuncu Gökçe Akyıldız, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Gökçe Akyıldız son olarak transparan stiliyle dikkat çekti.

Magazin 26-12-2022 17:13

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın eski aşkını görenler hayret etti! 13 yaş büyük oyuncuyla...

Pazartesi akşamlarının iddialı dizisi Yasak Elma'da hayat verdiği Kumru karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın yalnızca 1 ay süren gizli aşkı bakın kim çıktı.

Magazin 15-11-2022 09:40

Kırgın Çiçekler'in yıldızı Gökçe Akyıldız dekolteli pozunu paylaştı! Fiziğine beğeni yağdı

Beşinci Boyut ve Büyük Buluşma gibi yapımlarla akıllara kazınan Gökçe Akyıldız, Kırgın Çiçekler dizisinde hayat verdiği Songül karakteriyle büyük beğeni toplamıştı. Gökçe Akyıldız, bu defa göğüs dekolteli plaj pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 08-11-2022 12:46

Kırgın Çiçekler'in Songül'ü Gökçe Akyıldız göğüs dekolteli pozlarını paylaştı! Beğeni yağdı

Başrollerini Biran Damla Yılmaz, Naz Çağla Irmak, Nil Keser, Hazar Motan gibi isimlerin paylaştığı Kırgın Çiçekler dizisi, bir dönem ATV ekranlarının iddialı yapımları arasındaydı. Dizide hayat verdiği Songül karakteriyle akıllara kazınan Gökçe Akyıldız, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 23-10-2022 15:05

Kırgın Çiçekler oyuncusu Naz Çağla Irmak'ın annesinden üzen haber! Hülya Gülşen: Benim başıma gelmez diyordum

Televizyon ekranlarında yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Kırgın Çiçekler'in oyuncusunun annesinden üzen bir haber geldi. Kırgın Çiçekler oyuncusu Naz Çağla Irmak'ın annesi Hülya Gülşen, sosyal medya üzerinden beyin kanaması geçirdiğini açıklayarak, sağlık durumunu sevenleriyle paylaştı.

Magazin 02-09-2022 18:16