Kirli Sepeti Haberleri

15 yıl sonra Arka Sokaklar'dan ayrılmıştı... Fenomen diziyle geri dönüyor! Onur Bay'ın son halini görenler çok şaşırdı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Tekin' karakteri ile adından söz ettiren Onur Bay 15 yıl sonra diziden ayrılmıştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna dahil oldu. Onur Bay'ın son hali sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-03-2024 08:30

Kirli Sepeti'nin Medine'si Cansu Tosun gala tarzıyla gündem oldu! Gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi

Şimdilerde Fox Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Medine karakteriyle dikkat çeken Cansu Tosun başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Tosun, eşi Erkan Kolçak Köstendil'in başrolünde yer aldığı İyi Bir Aile Değiliz filminin galasına katıldı. Cansu Tosun'un gala tarzı olay oldu.

Magazin 31-01-2024 09:47

Modern çizgilere sahip pratik ve işlevsel kirli sepeti modelleri

Günümüzde modern yaşamın hızı içerisinde ev işleriyle başa çıkabilmek ve düzeni sağlamak her zamankinden daha önemli olmaya başladı. Bu noktada günlük rutinlerimizi kolaylaştıran pratik ürünlere daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Günlük yaşamın koşturmacasında ev işleri konusunda zaman ve enerji tasarrufu sağlayan, işlevsel tasarımlarıyla dikkat çeken pratik çamaşır sepetlerini sizin için seçtik. Gelin, seçkimizdeki ürünlere daha yakından göz atalım.

Haber 08-01-2024 06:59

KİRLİ SEPETİ 12. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Kirli Sepeti dizisi son bölümde neler yaşandı? 17 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Kirli Sepeti yeni bölüm canlı izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. Her pazar akşamı izleyicisiyle buluşan Kirli Sepeti dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi bu akşam 12. bölümü ile ekrana gelecek. Peki, Kirli Sepeti dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte 17 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 17-12-2023 19:27

Kirli Sepeti

Kirli Sepeti Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kirli Sepeti Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Altın Kafes, Kirli Sepeti, MasterChef All Star 10 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 10 Aralık Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 10 Aralık 2023 reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?

Magazin 11-12-2023 08:34

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef 26 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak edildi. 26 Kasım Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film netleşecek. Dün ekranlara gelen Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 26 Kasım 2023 Pazar gününe ilişkin reyting sonuçları açıklandı mı?

Magazin 27-11-2023 07:42

FOX TV CANLI KİRLİ SEPETİ 9. BÖLÜM İZLE! Kirli Sepeti saat kaçta, hangi gün? Son bölüm özeti

Fox TV canlı Kirli Sepeti izle ekranı ile ilgili aramalar hız kazandı. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 9. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti saat kaçta, hangi gün? İşte Kirli Sepeti 9. bölüm izle ekranı ile FOX TV yayın akışı

Magazin 26-11-2023 20:07

Kirli Sepeti'nin yıldızı Bestemsu Özdemir süper minisiyle poz verdi! İddialı tarzına beğeni yağdı

Şimdilerde Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Sepeti'nde hayat verdiği 'Yasemin' karakteriyle adından sıkça söz ettiren Bestemsu Özdemir sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla gündeme geldi. Süper mini elbisesiyle poz veren ünlü ismin son gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-11-2023 17:20

Dilan Polat göndermesi olay oldu! 'Kocasıyla koğuş arkadaşı olur' sözleri çok konuşuldu

Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Pazar akşamları ilgiyle izlenen dizinin son bölümüne 'Dilan Polat' göndermesi damga vurdu. Kirli Sepeti'ndeki o sahne sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-11-2023 15:34

REYTİNG SONUÇLARI 20 KASIM 2023: Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef arasından reyting sonuçları birincisi hangisi oldu?

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 19 Kasım Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 19 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 20-11-2023 13:40

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, Kirli Sepeti, MasterChef 12 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak edildi. 12 Kasım Pazar gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, Kirli Sepeti, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 12 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 13-11-2023 07:56

KİRLİ SEPETİ CANLI İZLE 7. BÖLÜM! Kirli Sepeti hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Kirli Sepeti hangi günler yayınlanıyor merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 7. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Magazin 12-11-2023 19:57

İbrahim Tatlıses'ten Kirli Sepeti oyuncularına olay yorum! 'İsminden dolayı izlemiyordum...'

İmparator lakaplı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Yakın zamanda "Ömer" ve "Yargı" dizileriyle ilgili yorumlar yapan Tatlıses bu defa başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un paylaştığı Kirli Sepeti hakkında yorum yaptı. Tatlıses'in övgü dolu sözleri gündem oldu.

Magazin 07-11-2023 10:35

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef 5 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak edildi. 5 Kasım Pazar gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film netleşti. Dün Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımlar yayınlandı. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 5 Kasım Pazar gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 06-11-2023 10:26

KİRLİ SEPETİ KONUSU VE OYUNCULARI! Kirli Sepeti hangi günler yayınlanıyor? 6. bölüm detayları...

Kirli Sepeti dizisi konusu ve oyuncuları ile merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 6. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi günler yayınlanıyor? 6. bölüm detayları

Magazin 05-11-2023 19:36

Kirli Sepeti'ndeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu! İzleyenlerin gözünden kaçmadı

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Sepeti her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Kirli Sepeti bu defa yapılan bir çekim hatasıyla çok konuşuldu. Dizideki o detay izleyenlerin gözünden kaçmadı...

Magazin 25-10-2023 13:57

Reyting sonuçları açıklandı! Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star 22 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 22 Ekim Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, geçtiğimiz gün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster ve MasterChef All Star gibi yapımlar arasında reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte detaylar...

Magazin 23-10-2023 14:40

Kirli Sepeti'nin yıldızı Ceren Moray'ın Yasak Elma göndermesi sosyal medyayı salladı! O sahneye yorum yağdı

Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisi pazar akşamlarına damga vuruyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran diziye bu defa Yasak Elma göndermesi damga vurdu. Ceren Moray ve Gözde Seda Altuner'in o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 23-10-2023 14:21

Reyting sonuçları açıklandı! Yargı, Aile, Kirli Sepeti, Türkiye Letonya maçı, MasterChef All Star 16 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, internette konuya dair araştırma yapıyor. Dün akşam Yargı, Aile, kirli Sepeti, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 15 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte, reyting sonuçları hakkında detaylar...

Magazin 16-10-2023 15:29

KİRLİ SEPETİ 4. BÖLÜM İZLE CANLI! Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Kirli Sepeti dizisi yayınlanan bölümlerle izleyicilerden tam not aldı. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceyhan'ın başrolde olduğu dizi büyük beğeni topladı. 15 Ekim Pazar tv yayın akışı listesinde yer alan Kirli Sepeti'nin hangi gün ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? İşte Kirli Sepeti 4. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti

Magazin 15-10-2023 19:27

REYTİN SONUÇLARI AÇIKLANDI 8 EKİM! Yargı, Kirli Sepeti, Aile, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

8 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün akşam Yargı, Kirli Sepeti, Aile, MasterChef All Star, Kim Milyoner Olmak İster gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, Yargı, Kirli Sepeti, Aile, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 09-10-2023 10:52

REYTİNG SONUÇLARI 1 EKİM 2023! Yargı, Kızılcık Şerbeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef 1 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün akşam Kirli Sepeti, Yargı, Kızılcık Şerbeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 1 Ekim reyting sonuçları açıklandı birincisi hangi yapım oldu? İşte, 1 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi...

Magazin 02-10-2023 14:49

Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda? Kirli Sepeti konusu nedir, oyuncuları kimler? İlk bölüm özeti

Kirli Sepeti dizisi konusu ve oyuncuları ile yayın günü merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Yeni dizi Kirli Sepeti geçen hafta ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda? Kirli Sepeti konusu nedir, oyuncuları kimler? İlk bölüm özeti

Magazin 29-09-2023 19:50

Reyting sonuçları açıklandı mı? Kirli Sepeti, Yargı, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star 24 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Geçtiğimiz gün Kirli Sepeti, Yargı, Kim Milyoner Olmak İster ve MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 24 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? Kirli Sepeti, Yargı, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star arasından reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 25-09-2023 08:17

KİRLİ SEPETİ KONUSU VE OYUNCULARI! Kirli Sepeti dizisi oyuncuları kimler, konusu ne? Fox TV yayın akışı

Kirli Sepeti dizisi konusu ve oyuncuları ile merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti bu akşam ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Fox TV'nin yeni dizisinin detayları

Magazin 24-09-2023 18:57

Kirli Sepeti ne zaman başlayacak? Ayça Bingöl'ün yeni dizisi Kirli Sepeti oyuncuları kimler, konusu ne? İzleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor

Kirli Sepeti dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun'un başrollerini paylaştığı FOX TV'nin yeni dizisinin yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturuyor. Peki, Kirli Sepeti ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisinin oyuncuları kimler, konusu nedir?

Magazin 20-09-2023 15:21

Kirli Sepeti ne zaman başlayacak, hangi gün? FOX TV Kirli Sepeti oyuncuları kimler, konusu ne?

Kirli Sepeti dizisinin ne zaman yayın hayatına başlayacağı merak ediliyor. İlk tanıtımı yayınlanan Kirli Sepeti dizisi yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Sıra dışı hikayesiyle dikkat çeken Kirli Sepeti'nin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimler yer alıyor. Peki, Kirli Sepeti ne zaman başlayacak, hangi gün? FOX TV Kirli Sepeti oyuncuları kimler, konusu ne?

Magazin 18-09-2023 22:44

Kirli Sepeti oyuncuları kimdir, konusu nedir? FOX TV Kirli Sepeti ne zaman başlayacak? İlk tanıtım yayınlandı

Kirli Sepeti dizisinin konusu ve oyuncuları gibi detayları araştırılıyor. Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek olan Kirli Sepeti dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimler yer alıyor. Peki, Kirli Sepeti oyuncuları kimdir, konusu nedir? Yeni dizi Kirli Sepeti ne zaman başlayacak?

Magazin 24-08-2023 15:02