Kısmet Haberleri

Kısmet'in yıldızı Ece Yaşar çember içinde dans ederken yere çakıldı! O anlar çok konuşuldu

Kısmet dizisinde Ceylan karakterine hayat veren genç oyuncu Ece Yaşar zaman zaman dans videoları ile gündeme geliyor. Güzel oyuncu bu defa son paylaşımıyla olay oldu. Evinde tavana asılı çemberin içinde dans ettiği anları paylaşan Ece Yaşar bir anda kendini yerde buldu.

Magazin 21-08-2023 17:18

Fox'tan şaşırtan final kararı! İki dizinin fişini çekti

Fox Tv iki yazlık dizisi için final kararı aldı. Reytinglerde beklentiyi karşılamayan iki dizinin peş peşe final yapacağı açıklandı. Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç’un başrolünde yer aldığı Yaz Şarkısı'nın ekran macerası 8. bölümde son bulacak. Final kararı alınan diğer dizinin Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar'ı buluşturan Kısmet dizisi olduğu öğrenildi.

Magazin 14-08-2023 15:24

Kısmet, Hayatımın Neşesi, MasterChef All Star 28 Temmuz reyting birincisi kim? REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı?

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 28 Temmuz Cuma gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 28 Temmuz Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 28 Temmuz Cuma günü reyting sonuçları ve detaylar...

Magazin 29-07-2023 13:08

21 Temmuz reyting sonuçları açıklandı mı? Hayatımın Neşesi, Kısmet, Üvey Anne, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

21 Temmuz reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Hayatımın Neşesi, Kısmet, Üvey Anne, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 21 Temmuz reyting sonuçları açıklandı mı? Hayatımın Neşesi, Kısmet, Üvey Anne, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 21-07-2023 23:57

Kısmet

Kısmet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kısmet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kısmet bu akşam var mı, neden yok? Kısmet yeni bölüm ne zaman? 30 Haziran 2023 FOX TV yayın akışı

Kısmet dizisi neden yok, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerini Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar'ın paylaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinin yeni bölümü Fox Tv'nin 30 Haziran 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Kısmet'in yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Kısmet bu akşam yok mu, neden yok? Kısmet dizisi yeni bölüm ne zaman?

Magazin 30-06-2023 18:55

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Vermem Seni Ellere, Kısmet, Yedi Bela Hüsnü, MasterChef All Star 25 Haziran 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 25 Haziran Pazar gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Vermem Seni Ellere, Kısmet, Yedi Bela Hüsnü, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları arama motorlarında sorgulanıyor. İşte 25 Haziran Pazar gününün reyting sonuçları açıklandı mı?

Magazin 26-06-2023 07:56

23 Haziran reyting sonuçları açıklandı! Benim Güzel Ailem, Kısmet, MasterChef All Star, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları gecenin birincisi kim oldu?

23 Haziran reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün akşam Benim Güzel Ailem, Kısmet, MasterChef All Star, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? 23 Benim Güzel Ailem, Kısmet, MasterChef All Star, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 24-06-2023 10:35

Kısmet'in Melike’si Özge Özacar sütyensiz pozuyla olay oldu! Beğeni yağdı

Cuma akşamları ekrana gelen Kısmet dizisinde Melike karakterine hayat veren Özge Özacar güzelliği ile nefes kesiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Özacar sütyensiz dekolteli pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 23-06-2023 23:37

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Kısmet, Vermem Seni Ellere, Teşkilat, MasterChef All Star 18 Haziran 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 18 Haziran Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 18 Haziran reyting sonuçları ne oldu? Kısmet, Vermem Seni Ellere, Teşkilat, MasterChef All Star'ın ekrana geldiği 18 Haziran 2023 Pazar gününün reyting sonuçları birincisi kim oldu?

Magazin 19-06-2023 11:12

FOX KISMET DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU: Kısmet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?KISMET DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU: Kısmet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Fox Kısmet dizisi oyuncuları ve konusu kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Fox TV'nin yeni yaz dizisi Kısmet, bu akşam ilk bölümü ile ekran macerasına başlayacak. Her hafta cuma akşamları ekrana gelecek olan dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Semih Bağcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Mahinur Ergun ile Yusuf Reha Alp kaleme alıyor. Peki, Kısmet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 16-06-2023 20:07

Kapalı kısmet kalmayacak! Pembe kuvarsın faydaları nelerdir? Aşkı bulmak için...

Aşk konusunda zaman zaman kısmetinizin kapandığını düşünüyor olabilirsiniz. Bazen taliplerde artış görülürken bazen etrafımızda kimseyi göremeyebiliyoruz. Herkes doğru kişiyi bulmanın derdinde olsa da doğru kişiyi bulmak sanıldığı kadar kolay değil. Doğal taşların enerjilerine inananların favori taşı olan pembe kuvarsın faydalarını duyunca bu estetik taşı her an yanınızda taşımak isteyeceksiniz.

Kadin 01-01-2023 16:13